46.bölüm

16.6K 1K 45
                                    

"asla! asla , diyorum. Bunu o küçük kafana sok!" diyerek koluna yapıştı.

Ayşe ağlamaya başlamıştı. "sen , sen "dedi titrek ve korkak bir sesle ,"hastanın!"

Mehmet daha da öfkelenmişti. "kapa o lanet çeneni ve bir daha işime karışma." diyerek sıktığı kolu bıraktı.

Ayşe "senin tedavi olman lazım, bu kötülüğü yapma. Ona zarar verme. Ona da kendine de ."diyerek göz yaşlarını silerek Mehmet'e baktı.

Mehmet, Ayşe'nin ağladığını görünce biraz yumuşayarak boynunu kütletti.
"ben kasten bir şey yapmayacağım o bana kendi gelecek, "diyerek Ayse'yi susturmayı başarmıştı.

Ayşe, m yapacağını bilemez bir halde son çağrısını yaptı."Eğer , eğer ona bir şekilde zarar verirsen yada Ege'nin tedavisini olumsuz etkilediğini fark edersem benimle uğraşmak zorunda kalırsın ve bilirsin hiç kolay lokma değilimdir, " dedi ve iki elini arabanın torpidosuna vurarak öne doğru sarsıldı."şimdi şu kahrolasıca
arabayı sağa çek."dediğin de Mehmet umursamaz bir tavırla "hay ! hay ."diyerek Arabayı sağa çekerek Ayse'nin inişini izledi. vızır vızır trafiğin aktığı Eskişehir yolunda Ayşe öylece kalmıştı . Bir taksi durursa ona binerdi Inşallah .

Uzaklaşan mehmet'in arkasından ettiği hakaretler sinirini daha kuvvetlendirirken , ne yapacağı hakkında hiç bir fikri yoktu ama eli kolu bağlı kalamazdı.

Ege , köşeye sıkıştırdığı kadını heyecanlandırıyordu. Gurur Ege'ye bütün kapılarını açmış insan gelen tatlı rüzgarın esintisinde serinlemek için acele ediyordu.

"Bu defa durmak istemiyorum."derken Gurur'un teninde geziyordu sıcak nefesi. Bu cümle ikisininde yutkumasına sebep olurken bakışları tedirgin bir şekilde hareket ediyordu. Ege reddedilmek korkusu içindeyken Gurur bu defa da sona varmamaktan korkuyordu.

Ama ona itiraz etmedi. Aynı anda birbirinin dudaklarına kapıldılar.Ege Gurur'u belinden kendine doğru çekerken. Gurur kollarını Ege'nin boynuna dolayarak parmaklarının ucunda yükselmeye çalışıyordu.

Bu sefer aşk ruha kavuşacaktı.

Ege Gurur'u kucaklayarak odaya taşımaya başladığında kalpleri öyle hızlı öyle seri ve sıcak bir kan pompalıyordu ki nefesleri hızlanırken boğazları kuruyordu , birbirlerine deli gibi susamışlardı.

"Odanın ışığını kapatmayalım ve sen benim durmamı istediğin an omzuma tırnakların ile bastır" Ege kurduğu cümlenin ağırlığını bir kenara bırakarak , Gözleri ile onay bekledi Gururdan .

Odanın ortasında dikilmiş ikili birbirlerine öylece bakarken Gurur elini götürerek Ege'nin yanağına dokundu. Bu özgürce dokunuş duygusu onun gözlerinin dolmasına yererken güçlü olmak adına başını olumlu anlamda sallayarak Ege'ye yaklaştı. Üzerindeki ince eşofman üstünü alt kısmından tutarak kaldırdı. Ege'de Gurur'a uyarak onun üstüne uzandı.

birbirlerinin gözlerine bakararak birbirlerini soyan ikili Yatağa uzandıklarında odadaki kuru hava boğazlarından geçmeyen bir kuruluğa sebepti.

Ege birşey söyleyecek gibi dudaklarını aralayınca Gurur parmakları ile susuturken dudağının kenarına dudakları ile dokunurken Ege onun dudaklarını kendi dudakları ile yakalamıştı. Bu öpüşme dışarıdan bakıldığında sıradan bir öpüşme gibi görünsede aslında kelepcelerin çözülmesi, vurulan prangalların açılması gibi sessiz bir azad edilişti.

Gurur karşılık vermekten kendini alı koyamadığı adamın sıcaklığına daha çok çekilirken hiç hissetmediğini bir sertlik bacağına doğru yaslanıyordu.

DİLSİZ (bitti!)Where stories live. Discover now