28.bölüm "yarası salkım"

20.4K 1.1K 51
                                    


Keyifli okumalar 😘😘

Yorum yapmayı unutmayın ☺

Dün yine watpatta bir sorun vardı.  Mecburen hikayeyi geri kaldırdım.  Silinir  korkusu ile .

Uyanmak hiç bu kadar değişik gelmemişti , öyle ki uyanmıştım ama yataktan çıkamıyordum.Gözlerimi tavana dikmiş bir şekilde tavana bakıyordum. sadece Ege aklımın her köşesindeydi ve ben düşüncelerimde bile ondan yalın ayak kaçıyordum.Derin bir nefes verip yorganı başıma kadar çektim.daha çok saklanmak ister gibi gözlerimi bile kapattım sanki olacaklar biraz olsun hafifleyecek canım daha az yanacak ,ben düşüncelerimde kendimi korumaya çalışırken derinlerden bir ses duydum; "Gurur." adım bana yabancıydı sanki nefesimi kesen bir kıpırtı içimde nasıl bakacağını bilemiyordum. Cesarete ihtiyacımız vardı. "Gurur uyan artık."dedi. Yorganı başımdan elimle kaldırıp yattığım yerden baktım. Gözlerimiz buluştuğunda da Ege 'nin gözünden bir pırıltı ile bana bakarak gayet normal şekilde "Günaydın " Dedi. Yattığım yerde dirseklerimde doğrulup başımı olumlu anlamda sallayıp. Sadece baktım. "Ben gidiyorum. Akşam yedi gibi gelirim.birşey lazım olursa mesaj at. " Dedi. Üzerine her zaman ki gibi takım elbise giymiş gömleğinin üsten iki düğmesi açık. Gayet yakışıklı hafif kirli sakalı çatılmaya hazır kalın kaşları. "Gurur !" Dedi. Ben onu ilk defa görüyormuşcasına incelerken o uyarır şekilde adımı söyledi. "Iyi misin?" Dedi . Olumlu anlamda kafamı salladım.
Bir eli kapının kolunda iken diğer elini dudağının kenarına götürüp parmakları ile dudağını dişinin arasına itip ısırarak "ıııı.....şey -tamam" diyerek elini çekti. " Ben gidiyorum. " Dedi. Kalkmaya çalışınca sen yat daha erken " diyerek . Kapıyı çekerek çıktı . Bu süre arkasından baktıktan sonra yatağa bıraktım bedenimi elimi yüzüme kapatıp. Derin derin nefesler alıp sakinleşmeye çalıştım. Akşam ! Ne yapacaktım? Ne kadar ileri gidecektik ! Ege 'nin kendini kaybetmiş kalleri gözümün önüne geldikçe gerildiğimi hissedebiliyorum.ama ona yardım edecektim, etmek zorundaydım. Nedense buna ikimizinde ihtiyacı olduğunu hissediyordum. Belki Ege iyi olursa arada girdiği öfke nöbetleri biterse herşey iyi olmaya başlar diye içinden gelen sevinç belirtisine sığınıyordum ama diğer yandan ya herşey daha kötüye giderse! Ya hiç birşey iyi olmazsa Ege'bin istediği olmaz ve Ege daha çok çıldırırsa ...

Dün gece okuduğum yazılar kalbimin duvarlarını korku ile titretirken panik olmak istediğim en son şeydi. Akıl verecek yok gösterecek birinin olmaması çok kötüydü. Aslında bir doktora gitse yasa birlikte gitsek herşey sanki daha iyi olabilir gibi geliyordu. Ama Ege bu konuda kapalı bir kutuydu ve kilit yeri bile ortada gözükmüyordu. Ayrıca yaşadığı şeyler bir çocuk için fazlaca ağırdı.

Elimi yastığın altına doğru itip yatakta yan döndüğümde elime değen telefonum ile aklımı kurcalayan sorular en azında bir nebze cevap bulabilirdi. Yatakta ters dönüp yastığı kolumun altına alarak yazmaya başladım.

-ilk gece ...

Nede olsa ilk sayılırdı. Birbirimizin bütün kusurlarına karşı savaşacağımız ilk gece. Birbirimize dokunacağımıź kalbimizin kapılarını korkusuzca açacağımız ilk gece ...okudum, okudum ve tekrar okudum okuduğum şeyler bile saçma gelmişken bu durumu bu çıkmazda yaşamak iyice gerilmeme sebep olmuştu. Ege'nin durumu da hiç bir başlıkta yoktu genelde kızlık zarı gibi kısır bir döngü üzerine yazılmıştı demek ki ilk gece sadece kadina özel bu durumdu en azından bu yazılardan bunu anlıyordum. Ilk gece = kızlık zarı. En azından bunu anlamıştım. Peki ya erkek için ilk gece !

Şu an aklıma dank eden başka birşey vardı. Belkide kimsenin bu güne kadar aklına gelmemişti. Bu kan ayrıca erdiğinde bu durumu gerçekleştirebilecek yeteneğe sahip olduğunu gösteriyordu. Yani erkeğin delili de kadının üzerindeydi. Yengesi ilk sabah geldiğinde ben ona yapmadık desem bir tek ben değil Ege'de şüpheli listesinin başına oturacaktı. Ama bizim toplumuz da sadece kadın namussuz !
Internetten okumayla bu yol kat edemeyeceğimi anlamıştım. Hatta kafamda daha çok gerilmeme sebep olacak senaryolar çiziliyordu. Derin bir nefes alıp kitaplar da okuduğum aşk sahnelerini düşünmeye çalıştım çünkü; Masallar ruhu okşayan bir illüzyondu.

DİLSİZ (bitti!)Where stories live. Discover now