33.Bölüm- İdam

3.7K 314 100
                                    


Alex ile Jordan Yuva'ya döndüklerinde yine o yoğun tempo içerisinde bulmuşlardı kendilerini. Jordan o kadar yoğun çalışıyordu ki neredeyse üç gün üst üste birbirlerini görmedikleri olmuştu.

Alex ise o gün Griffen'a binmeye karar vermişti. Uzun zamandır Griffen ile yan yana gelmemişti. Üzerine siyah taytı ile siyah kapşonunu giydikten sonra Griffen'ın yanına gitti. Muhafızla iki yana çekilip kafesin kapılarını açtıklarında Griffen hemen kafesten çıkıp başını Alex'e sürttü. Alex geriye sendelesede kendini toparlayıp Griffen'a sarıldı.

"Şimdi seninle bir yere gitmemiz gerekiyor."

Griffen kanatlarını açıp bir iki kez kanatlarını savurduğunda esen rüzgar ise çevrelerindeki ağaçlarının dalları esen rüzgarla sallanmıştı. Griffen başını eğdiğinde ise Alex üzerine bindi.

Sonra ise hızlı hızlı kanatlarını indirip kaldırdı. En sonunda havalandığında ise büyük bir kükreme ile yükseldi. Griffen'ın bu kükremesine karşılık Yuva'nın yakınında bulunan basilisklerde kükremeye başlamışlardı. Griffen bir kaç kez Yuva'nın tepesinde tur attıktan sonra ilerlediğinde Alex arkasını dönüp Yuva'ya baktı. Aşağıdaki tüm insanlar onlara bakıyorlardı.

Alex bir süre Griffen'a baktı.

"Biraz şov yapalım mı?" dedikten sonra ayaklarının üstünde durdu. Sonra ise ellerini bırakıp kendini sırt üstü aşağı saldı.

Alex'in kendini aşağı atması ile kükreyen Griffen kanatlarını kırıp hemen dalışa geçti ve Alex'e doğru uçtu. Alex'i geçip onun aşağısına uçtuğunda ise durup havadaki Alex'i pençesi ile tuttu.

Alex Griffen'a bakıp kahkaha atmaya başladığında ise Griffen kaşlarını çatmış bir ifade ile Alex'e bakıyordu. Alex tekrardan Griffen'ın sırtına tırmandığında ise birlikte basilisklerin tepedeki yuvasına uçtular.

Ön taraftan girmek yerine yuvanın üstünden geçip ormana bakan yüksek ve duvarı açık salondan girdiler içeriye.

Bu yuvayı seviyordu. Dağın içine oyulmuş olan bu yuvanın arka tarafındaki duvar kısmı yoktu. Yani arkası tamamiyle açıktı ve bu kısım uçuruma bakıyordu.

Açık olan dev mekandan içeriye girdiklerinde Griffen Alex'in inmesi için eğildi.

Alex Griffen'ın üstünden indiğinde ise Taylor, Kevin, Edward ve Ivor kenarda Alex'i bekliyorlardı.

Hepsi Alex'in önünde eğildiklerinde Alex yanlarına gitti.

"Henry ve diğerleri fazla dikkat çekmemek için gelmediler. Jordan'ın olaya müdahale olmasını istemiyorum. Sonuçta yakın arkadaşı ve yeğeni. Vicdanı davranabilir."

Taylor "Jordan mı? Pek sanmam." dediğinde Alex Taylor'a baktı.

"Marcus'u bilemiyorum ama Malik'e çok güveniyor. Her zaman dip dibeler ve Malik Jordan'ı neredeyse benden kaçırıyor."

Taylor "Acaba diyorum... Malik Jordan'ı tuzağa düşürmeyi planlıyor olabilir mi?" dediğinde Alex başını olumsuz anlamda salladı.

"Malik Jordan'a çok değer veriyor. İkiside birbirlerine bağlılar. Çocukluk arkadaşlığı. Henry'den bile eski arkadaşlar ve birbirlerine çok güveniyorlar. Malik'in bir şekilde problemi benimle. Ve neden bilmiyorum."

Camgöz Ivor "Kalayan'da çıkan dedikodular onu etkilemiş olabilir kraliçem. Sonuçta arkanızdan iyi konuşan kadar kötü konuşanda var." dedi.

O sırada Kevin "Ama artık olmayacaktır." dediğinde Alex Kevin'a baktı.

"Neden?"

"Jordan yeni ceza çıkarmış. Kraliçeye Kan Kraliçesi veya Dul Kraliçe diye hitap edenler ağır şekilde cezalandırılacaklar."

DELTADonde viven las historias. Descúbrelo ahora