Sebec

1.9K 190 19
                                    

Harry

"Ty arogantný sebecký bastard!" Kričal som naňho kým som doňho udieral svojimi rukami a jeho paže silno držali moje telo pri tom jeho.

"Nedovolím ti odísť !" Vykríkol som hystericky. "Nikdy ti nedovolím odísť pretože som až príliš veľký sebec a s nikým sa s tebou nebudem deliť" povedal som mu. "Takže mi kurva nehovor,že to robíš pre moje dobro!" Vykríkol som naňho.

"Kázal si mi zabudnúť Harry ,tak sa sakra nesnaž udržať ma pri,sebe!" Vykríkol zase on. Paradoxom bolo,že aj keď bol naštvaný držal môj pás ešte silnejšie ako predtým. 

"Mal si vedieť,že to bola blbosť !" Zareval som naňho ja. "Mal som vedieť,že to bola blbosť?" Spýtal sa ma a odstúpil odomna vďaka čomu jeho teplé dlane na mojich bokoch zmizli a nahradila ich zima.

"Povedal si,že ak ta milujem urobím presne to o čo ma požiadaš!" Vykríkol pomne. "To som nepovedal!" Obranoval som sa.

"Prosil si ma aby som zabudol na to,že som ta kedysi miloval" povedal mi smutne Louis. "Vieš, čo sklamem ta ,nejde to!" Vykríkol namna.

"Nenapadlo ta,že som zmenil názor keď som ta začal hľadať!" Kričal som naňho zase ja.

"Tak sa rozhodni pre boha. Si ako tehotná žena Hazz. Raz áno a raz nie! Mal by si vedieť,že tvoj odchod nemrzel len teba ale aj,mňa.!" Vykríkol namna.

"Vravel si mi ,že nedokážem milovať ale keď som sa o to začal skutočne snažiť a dal som ti moje srdce zahral si sa s ním, rozdupal si ho na prach a ten si nechal odviať vetrom do diaľky!" Vykríkol zlomene.

"Vravíš,že som bol monštrum v tvojom živote ale jediné monštrum v tomto dome si ty!" Vykríkol pomne.

So slzami v očiach som počúval pozorne každé jedno slovo,ktoré sa vydralo z jeho dokonalých pier.

Vedel som,že má pravdu. Každé jedno slovo v sebe malo zrnko pravdy ale nedokázal som sa proti nim brániť.

"Možno som monštrum Louis ale stále budem ten kto sa  ta nemieni vzdať a budem ta hľadať" povedal som mu.

"Ak teraz odídeš s týchto dverí ver,že ta okamžite budem hľadať a nezmeníš to ani ty a ani nikto iný." Povedal som mu znova.

"Milujem ta Louis Tomlinson a máš pravdu. Možno budem monštrum ktoré ,ta zlomilo a zničilo ale nikdy nebudem ten čo sa ta vzdá" povedal som mu.

Už som ani nevedel,čo rozprávam. Potreboval som sa vyrozprávať a hlavne jemu,keď jediné o čom som dokázal rozprávať boli moje city k nemu.

"Klameš Harry" povedal mi Louis zlomene. "Si iba obyčajný  klamár a sebec" vypľul mi do tváre.

"Možno nebudem ten komu dáš celé svoje srdce ale môžem byť ten čo ta bude milovať raz za čas" povedal som mu. 

"Pretože vedieť,že moje posledné slová pred tým ako by som umrel  by patrili tebe a boli by milujem ta" vravel som mu. Hlavu som mal sklonenú k zemi a slané slzy padali z mojich líc rovno na mramorovú podlahu na ktorej som stál.

Bol som si istý,že odišiel a opustil ma. Už som sa chcel zmierovať so zlomením srdcom ale silné zdvihnutie mojek tváre smerom hore a následne priloženie jeho pier  na tie moje mi len povedalo ,že ostal.

So mnou.

"Toto už nikdy neurob Hazz" povedal mi Louis a silno ma objal.  "Už ma nikdy neopúšťaj" povedal som mu pomedzi slzy a silno som ho stiskol aby som si bol istý,že mi nikdy neutečie.

Troublemaker Where stories live. Discover now