"pane"

2.9K 204 10
                                    

Harry :

Zobudil som sa až keď mi svetlo svietilo do očí ktoré som sa snažil nechať zavreté ale nešlo to. Zabrblal som si pod nos tichý ston a otvoril som oči.

Izba na ktorú som si pomaly zvykal bola osvetlená krásnym svetlom a ja som sa s ťažkosťami posadil. Nedivte sa mi. Ako by bolo vám keby ste sa spravili 17 krát po sebe? Povedzme si úprimne ani by ste sa nepohli.

Museli by sa o vás starať ale to ja nebudem riskovať. Mária má určite nejakú prácu a Louis? Znova na to poďme úprimne. Užil by si ma a to by som si už vôbec nesadol.

S námahou som sa postavil a s menšími bolesťami som vošiel do kúpeľne. Tam som si doprial najdlhší kúpeľ v mojom živote a potom som spokojný zo svojim životom vyšiel von.

Obliekol som si voľné tepláky a biele tričko. Bál som sa,že bu ma bolel zadoček ak by som si obliekol jeansy a zliezol som pomaly do kuchyne z ktorej sa niesla sladká vôňa.

"Dobré ráno" zabrblal som osobám v jej vnútri. Louis a Mária. Mária varila moje obľúbené jedlo palacinky a Louis sedel za stolom s tanierom pred sebou ale pozeral do otvorených novín na ktoré sa mračil.

"Harry láska ideš ako na zavolanie vzal by si prosím tú nutelu a dal ju na stôl a palacinky pána Tomlinsona?"Spýtala sa ma a už mi podávala nutelu do rúk. Samozrejme som ju vzal ale nedokázal som ju otvoriť( netráp sa Harry ja nedokážem otvoriť ani sacok cipsov :D).

"Bože kto to kedy vytvoril " mrmlal som si popod nos kým som napínal všetky svaly aby som ju otvoril. "Pane bože daj mi to" povedal Louis a vzal mi nutelu z rúk. Stačil jediný pohyb jeho rúk a nutela bola otvorená a jej vôňa mi udrela do nosa. Wau na tak drobného chlapa má obrovskú silu.

"Budeš tam stáť ešte dlho alebo si sadneš?" Spýtal sa ma a ja som si poslušne sadol ale okamžite som vyletel na nohy. Akosi som pozabudol na bolesť v zadočku. Sledoval som ako sa Louisove pery skryvili do malého úsmevu a ja som si naštvane prekrížil ruky na hrudi.

Ty malý krpatý diabol.

"Notak Harry sadni si" ponúkol ma znovu. Tento krát som si sadol opatrne a zatínal som všetky svaly aby som znova nevyskočil. Bolesť bola neznesiteľná ale po chvíli sa to dalo zniesť. V tichosti sme jedli palacinky pričom Louis popritom čítal noviny.

To nehorázne ticho sa mi vôbec nepáčilo a strašne som sa začal nudiť.Znudene som si povzdychol ale palacinky na taniery si pýtali svoju pozornosť a vidlička vyzerala úplne ako prak . Nesúdte ma za to.

Tá vydlicka to spravila sama. Kúsok palacinky preletel cez Louisa. A ja som si naštvane povzdychol . Krpec!

Vzal som ďalšie sústo a hodil tento krát dopadlo na svoje miesto. Teda skôr na Louisove čelo ale trafil som.

Víťazne som sa usmial keď namna zdvihol svoj zrak a ja som sa začal smiať. "Vyzeráš ako princezná zo zlatou hviezdou na čele" smial som sa až som nemohol chytiť dych.

Sledoval som ako odložil noviny a naštvane sa postavil opierajúc ruky o stôl. "Tebe včera asi nestačilo čo?"Spýtal sa ma. Môj smiech sa ešte zväčšil. "Teraz ako naštvana princezná zo zlatou hviezdou na čele" smial som sa ešte hlasnejšie. Slzy zmáčali moje líca ale smiech ma nedokázal prejsť.

"Mária ďakujem môžeš na chvíľu odísť" povedal Márii tá samozrejme poslúchla. Vypla plotňu a odišla. Len ja som sa stále smial.

"Myslel som si, že si sa poučil Harry" povedal mi a ja som sa okamžite prestal smiať. "Na tú práčku druhý krát nesadnem" povedal som mu.

"To od teba ani nečakám . Ja nikdy neopakujem svoje tresty Harry. Bolo by to nudné" povedal mi. Sledoval som ako sa postavil a kráčal kumne vyhrnujúc si rukávi na košeli. V tričku som ho videl len raz ale v košeli je tak skurvene sexy, že to neni ani možné .

"Postav sa Harry " povedal mi. Presne ako mi nakázal som aj spravil a neviem ani prečo ale moja tvár sa okamžite sklonila k zemi a ruky vystrelili za chrbát. Cítil som sa veľmi submisívne. Bol to automatický reflex.

"Si šikovný chlapec" povedal mi a vzal na za ruku ťahajúc ma do obývačky.

"Povedz mi Harry kto je dominantný v tomto dome?"Spýtal sa ma. "Vy" pípol som. "Harry dokonči to" povedal mi znova. "Vy pane" povedal som mu a hlavu som sklonil ešte viac k zemi.

Nechcel som vidieť jeho dokonalé oči a úsmev ktorý určite sídlil na jeho tvári. "Výborne Harry a čo ako tvoj pán môžem kedy koľvek urobiť?"Spýtal sa ma a ja som sa roztrasene nádychol.

Neviem prečo ale post submisiva sa mi začínal páčiť čoraz viac.

"Môžete ma potrestať pane" povedal som mu. "Presne Harry a čo si myslíš zaslúžiš si niečo také za dnešné ráno?"Spýtal sa ma. "Áno pane" povedal som mu. "Presne Harry ale dnešné ráno ti ospravedlnením keďže za pár minút musíme odísť na výstavu a ty ešte niesi oblečený a pripravený ale varujem ta Harry pokazíš niečo alebo si zomna zase spravíš srandu a trest ta neminie" povedal mi .

"Áno pane" povedal som mu zreteľne. "A teraz sa bež pripraviť " povedal mi. Mohol som počuť úsmev v jeho hlase a preto som sa slabo usmial aj ja.

"Ďakujem pane" povedal som mu a už som bežal hore schodmi.

Pane bože čo to bolo?!

Ja som práve povedal Louisovi pane a nie raz! Radšej som sa tým už nezaoberal a obliekol som si oblek ktorý som mal už vopred pripravený.

Samozrejme celý čierny inú farbu by som si neobliekol.

Skontroloval som sa v zrkadle a hneď som utekal dolu. Tam som sa postavil vedľa Louisa. Bože keby ste ho videli.

Bol tak nádherný. Do prdele prečo musíme mať len vzťah submisiv a jeho pán.

Presne tu a teraz pred schodiskom s Louisom oproti sebe sám sebe priznávam že som sa zamiloval.

Do Louisa Tomlinsona.

Hi .

Zajtra bude Harryho problém :D

Ďakujem za

Troublemaker Where stories live. Discover now