Súťaž

2.3K 159 13
                                    

Harry

"Louis!" Vykríkol som keď som si konečne prečítal list,ktorý ma doma ,ako u Louisa čakal pár dní. Je podľa vás normálne keď sa uňho cítim ako na najkrajšom mieste na svete? Ale späť k listu.

Bolo tam napísané,že galéria v Riu ma pozýva na otvorenie výstavy s témou, Mona Lisa a jej tajné želanie ,kde mám nakresliť obraz,ktorý sa budú snažiť speňažiť. Áno,bol som nervózny a nevedel som čo mám nakresliť ale radosť bola silnejšia ako strach.

"Pane bože bude to úžasné!" Vykríkol som a začal som sa točiť okolo vlastnej osi ,kým Mária mi blahoželala a smiala sa so mnou.  Louis prišiel o pár minút a venoval mi tú najkrajšiu pusu na svete.

Mária nazvala mňa a Louisa zamilovanými idiotmi. Začala nás tak volať potom čo sme obaja urobili na balkóne camp a tam sme spali niekoľko dní. Len my,stan a svetlo z hviezd nad hlavami na tmavom nebe.

Myslím,že niečo na tom,že na každej strane planéte sú iné hviezdy bude. Bolo ich obrovské množstvo a boli dych berúce ale nemali na tie v Londýne.

Áno, Londýn bol iba plný svetiel ale keď ste našli tmavé miesto bol to pohľad pre bohov. 

Ako Louis.

Ani ja a ani Louis sme si nechceli priznať,že čas môjho odchodu je čoraz bližšie.  Mária o ňom nehovorila ako keby sa bála že ho privolá a ja? Cez deň som si užíval svoju novú rodinu a večer mi zostávali len slzy.

"Tak to aby si sa začal chystať láska" povedal mi Louis. "Termín súťaže je už dnes" povedal mi do vlasov a ja som vydesene vzal papier do svojich rúk a prebehol som ho pohľadom.

"Do prdele!" Vykríkol som a rozbehol som sa smerom do Louisovej spálne hľadajúc niečo na seba.

"Hazz máš ešte čas " povedal mi Louis a objal ma okolo pásu čím ukončil moje zbesilé hľadanie saka.  "Som si istý,že to nestihnem a čo ak sa im môj obraz nebude páčiť?"Spýtal som sa ho. Pomaly a iste ma začala zaplavovať panika.

"Hazz spomaľ" povedal mi Louis zo smiechom. "Nepoznám nikoho kto by bol tak nadaný ako ty a stihneš to len..... ešte nie" povedal mi.

"Ešte nie?"Spýtal som sa ho a ruky som dal pomaly za jeho krk. "Čo by si chcel Louis?"Spýtal som sa ho znova. Jeho krásne modré oči mi začali pripomínať oblohu pred búrkou. Šedé oblaky,ktoré sa hrnuli po oblohe v snahe varovať. Kedysi som sa tej farby bál ale teraz viem ,že nieje čoho.

On,by mi nikdy neublížil.

"Nooom už si mi niečo naznačil tam doluu" povedal pričom slovo dolu pretiahol aby som sa zasmial. Znel ako dieťa,ktoré o niečo prosí. Nemal som byť náhodou ten submisiv ja?

" Čo pán Tomlinson, stále nechápem" povedal som mu pomedzi smiech. "Mám na teba chuť Hazz " zašepkal mi do ucha a ja som začal cúvať k posteli aby som na ňu dopadol a Louisa stiahol zo sebou.

Presne ako hovorila Mária. Zamilovaný idioti.

*********************************

"Harry upokoj sa" povedala mi Mária a pohladila ma po chrbte. "Kde je?"Spýtal som sa Márie ale to nás už volali dnu. "Držím palce!" Vykríkla za mnou ešte Mária keď ma  chlap v mikine s nápisom Security pustil dnu. Do ateliéru.

Louis kde si keď ta potrebujem ,asi najviac?

Ateliér do ktorého ma pustili bol obrovský, mal som pocit,že nevidím ani na jeho koniec. Presne ako ostatný umelci,nazvime  to tak som si aj ja hľadal plátno zo svojim menom.

Našiel som ho takmer v zadu ,medzi dvomi inými plátnami. "Ahoj " povedal mi zvláštny piskľavý hlas a ja som otočil hlavu k plátnu za ktorým sedela Luna ako som prečítal z výsačky ,ktorá vysela na plátne.

Bolo to nízke dievča , s dlhými kudrnatými vlasmi ryšavej farby ,ktoré mala v cope ,ktorý mala urobený asi z rukávu nejakej košele.

Presne tak ako som to mal teraz ja. "Pekná košeľa" povedala mi a ja som jej poďakoval oplácajúc jej to isté.

Môj druhý spolusediaci bol o niečo výrečnejší ako Luna. Chlapec s opálenou pokožkou a blond vlasmi s fialovým nádychom. Mal som pocit,že nikdy neposedí  a s Lunou sme sa zhodli,že musí byť minimálne hyperaktívny lebo jeho meno vedel v miestnosti úplne každý a samozrejme aj ja. Volal sa Zack.

"Vítam vás na našej súťaži" ozval sa hlas  a ja som zdvihol hlavu aby som mohol vidieť hnedé oči ,ktoré patrili starému mužovi. Zdali sa mi byť prívetivé a milé. Taký starý pán,ktorého ste sa nemuseli báť.

Vysvetlil nám čo bude našou úlohou a potom sme sa do toho konečne mohli pustiť. Naša úloha bola jednoduchá. Nakresliť sen každého človeka na svete. Stačilo pár sekúnd a hneď som vedel čo nakreslím.

Kým okolo nás chodila ochranka ako tigre a kontrolovali či nepodvádzame alebo niečo neobkreslujeme ja som vzal do svojich roztrasených prstov ceruzku a na plátno som spravil prvú plinulú čiaru.

Louis

"Louis Tomlinson!"Vykríkol pomne nejaký hlas a keď som sa dotyčnej osobe otočil čelom zistil som,že hlas bol ženský a nepatril nikomu inému ako Eleonor Calder.

Jej oči blúdili po mojom tele a ja som sa pod tým pohľadom celý otriasol. Fuuuj.

"Eleonor, smiem vedieť čo robíte na výstave?"Spýtal som sa jej milo. "Obdivujem Louis a ty?"Spýtala sa ma. Neviem ,že by sme si potikaly Eleonor!

"Čakám na svojho priateľa" povedal som jej pyšne. "Je jeden z umelcov čo sú vo vnútri" povedal som jej. Bol som si istý,že môj úsmev musel vyzerať ako keby sa usmieval Joker. Divil som sa,že mi ešte nepukli líca.

"Tak to ti prajem" povedala mi aj keď som v jej hlase počul že, klame. Som lepší herec ako ty Calder.  "Musíte byť spolu roztomilý pár" povedala mi. Keby si len vedela ako veľmi ho milujem.

"To chce prípitok" povedala mi a spod chrbta vytiahla dve poháre šampanského. Neveriacky som na ňu pozrel. Tá ženská sa ma snaží zbaliť od prvého momentu kedy ma zbadala a teraz mi tu ide hovoriť,že mi to praje? Ale možno sa zmenila.

"Tak dobre" povedal som po pár minútach a pohár som prijal. "Na Tvojho umelca Louis" povedala a pozdvihla pohár. "Na Harryho" povedal som ja a napil som sa.

Posledné čo som vnímal bolo to,že  sa okolo mňa začalo všetko točiť a ja som spadol na zem. Počul som ako sa rozbil pohár a potom len smiech.

A nakoniec hlboká tma.

Hi :)

ĎAkujem za vote a komentáre k minulej časti :D ste skutočne dokonalý ,j:*

Časť písaná od pol druhej ráno :D

V ďalšej časti sa dozviete či Harry vyhral a čo má Eleonor za lubom.

Strašná sviňa tá ženská!!!!! :/

ĎAkujem za neuveriteľných 15 000 prečítaní :O vy ma chcete zabiť :/ ale ja to prežijem :D neboj te sa :*

Vote
Koment
Poteší

Držíme sa v škole,už len5 dní :D :D

Váš Boo.

Ps: na profile úplne nová story :D  ak budete mať trošku času,budem rada ak sa pozriete :)

Troublemaker Where stories live. Discover now