Father

2.4K 197 12
                                    

Louis

Celý polámaný som vstal zo zeme. Nechcelo sa mi. Verte mi. Absolútne sa mi nechcelo opúšťať Harryho ale musel som preňho urobiť raňajky a skontrolovať to ako vyzerá teraz.

Bál som sa,že aj napriek tomu ,že som bol včera  jemný,teda aspoň podľa Harryho, mal som strach,že som mu ublížil. 

Podaroval som si rýchlu sprchu a aj napriek tomu,že boli moje kuchárske schopnosti na bode mrazu som sa snažil urobiť mojej malej princeznej  raňajky.

Na tácku som dal sendvič, ovocie, džús a čokoládu a všetko som mu odniesol k našej provizórnej posteli na zemi pred krbom.

"Hazz,princezná vstávame" povedal som mu a jemne som bozkami obsypával jeho krk ,vďaka čomu Hazz sladko zapisttal.

"Boo ešte minútku" povedal mi a otočil sa mi chrbtom ,snažiac sa znova upadnúť do spánku.

"Mám pre teba prekvapenie" povedal som mu a on okamžite vystrelil do sedu hľadajúc očami to prekvapenie.

"Tu máš raňajky" povedal som mu a on ma silno objal a pustil sa do  raňajok.

Ja som zatiaľ očami blúdil po jeho dokonalom tele a keď mu skĺzol paplón po tele a ja som mohol zbadať jeho  boky na ktorých sa rysovali obrovské fialové modriny.

"Hazz" šepol som a bruškami prstov som sa dotkol fialovej modriny vďaka čomu sebou spomínaný chlapec trhol a pustil sendvič z rúk.

"Louis nič to nie je iba malá modrina" povedal mi a zakryl si pás   paplónom vďaka čomu som už modriny nevidel.

"Vravel som,že ti Ublížim Harry ale ty si to ignoroval. Vravel som,že sa ti to nebude páčiť" povedal som mu  a smutne som si povzdychol.

"  Loui nie ,ja som to chcel" povedal mi na obranu. "Tie modriny máš po celom páse Harry a videl si svoj krk?"Spýtal som sa ho.

"Bože bola to chyba" povedal som mu a  rýchlo    som zmizol v útrobách chaty.

Harry

Chyba,chyba,chyba. Opakovalo sa mi v hlave stále dookola a ja som namosúrene vstal na nohy.  Toto si,vysvetlíme Louis.

"Ako to myslíš ,že to bola chyba?"Spýtal som sa ho keď som ho našiel v obývačke.

"Proste sa to,nemalo stať. Ja som ti ublížil viac ako čokoľvek iné. " povedal mi.

"Prosím?"Spýtal som sa ho neveriacky.

"Máš byť šťastný a nie som mnou trpieť" povedal mi  a ja som si naštvane dupol nohou.

"Bol som šťastný,najšťastnejší človek na svete, pred pár sekundami" povedal som mu a pristúpil som k nemu na dĺžku ramien. 

"Som s tebou nadovšetko šťastný,milujem ta a  pár modrín ma v tom absolútne nezastaví" povedal som mu vytrvalo.

"Pár modrín?"Spýtal sa ma. "Harry tvoj krk vyzerá ako keby sa na ňom vybúril upír a nie človek" povedal som mu.

"To mi absolútne nevadí aspoň viem, komu patrím" povedal   som mu.

"Hmm a komu patríš?"Spýtal sa ma Louis a pritiahol si ma k sebe. Hlavu som oprel o jeho rameno a zavrel som na chvíľku oči.

"Tebe" povedal som mu. Nebolo treba nad niečím takým premýšľať. Bolo to samozrejmé. 

Ani by som nemal na výber. Miloval som ho . Nadovšetko. 

"Hmm moja malá princezná" povedal mi a pritiahol ma k sebe dávajúc mi pusu do vlasov.

********************************

Harry

"Bude mi to tu chýbať" povedal som Louisovi keď sa jeho auto vzďalovalo od chaty v ktorej sme prežili týždeň.

A musím podotknúť že,najkrajší týždeň v mojom živote.

"Môžeme sa sem hocikedy vrátiť" povedal mi ale zrak ku chate neotočil. Pozorne sledoval cestu.

"Na Vianoce by to bolo úžasné. Vzal by si aj rodinu ,boli by ste pod jednou strechou spolu. Ty,sestry,otec" povedal som mu.

"To je absolútne zlý nápad" povedal mi a ja som videl ako sa jeho sánka napla a rukami zovrel pevne volant. Asi to nebol dobrý nápad.

"Tvoja rodina sa mi zdala byť v poriadku" povedal som mu. "Aj človek s HIV vyzerá úplne normálne a aj napriek tomu v sebe nosí zákernú chorobu" povedal mi.

"Čo tým chceš povedať? " Spýtal som sa ho zmätene. Jeho rodina bola v poriadku. Jeho mama je milá žena. Síce ma spoznala v tej najhoršej možnej chvíli ale nezdala sa mi zlá.

"Ach" povzdychol si Louis a unavene namna pozrel. "Nechaj to tak Hazz, lepšie nevedieť" povedal mi.

"Čože!? Tak na to zabudni. Povedz mi niečo o svojej minulosti. Ty tú moju vieš celú len ja tú tvoju nie" povedal som mu odhodlane a on namna pozrel svojimi očami ,v ktorých sa leskli slzy.

Louis

Roztrasene som sa nádychol. Nikdy som to nikomu nepovedal.  Nedokázal som to. "Prosím nech ti poviem čokoľvek Nesúď ma Hazz" povedal som mu a znova som zrak vrátil na cestu predomnou.

"Celý môj život sa točil len okolo školy, školy a školy. Nemohol som si povedať,že chcem ísť von ,alebo prespať u kamaráta. Nič som nemohol. Zamknutý medzi štyrmi stenami môjho domu ako otrok." Povedal som mu.

"Keď som mal 17 našou školou sa nieslo pozvanie na párty na ktorej nemohol nikto chýbať a ja som sa rozhodol,že nebudem chýbať ani ja. Už som od otca bití bol a napadlo ma ,že jedna bitka hore dolu" povedal som mu. Harry vedľa mňa ma silno objal okolo pásu ale tak aby mi nezavadzal v jazde a zároveň ma počúval.

"V tú noc sa celý môj život posral" povedal som mu. "Bol som opití a skoro nič som nevnímal" povedal som mu. "Prišiel pomna otec" povedal som mu.

"Bol naštvaný,doslova zúril" povedal som sklesle. "Bol som teeneger nechápal som,že mi chce len dobre. Viem,že som vzal do rúk fľašu vodky ale on mi ju rozbil o stôl" povedal som mu. Blížili sme sa k tej najhoršej časti.

"Viem,že ma chcel udrieť čo sa mu aj podarilo. Kričal namna aká som nula a že nič v živote nedosiahnem. V amoku som chytil vrch rozbitej  fľaše a zaútočil som na otca" povedal som mu.

"Spôsobil som mu niekoľko hlbokých bodných rán. Hlavne do krku. Neprežil" povedal som ale to sa mi už slzy valili po tvári. Zastavil som auto na kraji cesty a prepukol som v plač.

"Nechcel som nikomu ublížiť" povedal som Harrymu. "Bolo však neskoro" povedal som mu.

Harry ma silno objal a šepkal mi upokojujúce slová do uška. "Celá rodina ma nenávidí" povedal som a svoju tvár ktorú brázdili slzy som schoval do záhybu jeho krku.

"Psst Boo" povedal,mi Hazz. "Som vrah" povedal som mu. "Takto o sebe nehovor. Bola to nehoda. Bol si opití a nevedel si čo robíš." Povedal mi.

"Nič to na tom,že ta milujem nemení" povedal mi. "Aj keby si zabil miliardu ľudí miloval by som ta viac ako vlastný život" povedal mi a ja som sa od neho odtiahol.

"Neplač Boo smiech ti svedčí viac" povedal mi a ja som si hlavu oprel o tú jeho.

"Milujem ta Hazz"

"Ja milión krát viac"

Troublemaker حيث تعيش القصص. اكتشف الآن