Už len dva týždne

2.4K 210 26
                                    

Harry

" I hate you ,I love you " pospevoval som si popod nos kým som si vybaloval aspoň nejaké kúsky oblečenia. Aj keď, vo vnútri chatky bolo 30 stupňov,vonku mrzlo a ja som sa chcel dostať von za každú cenu.

Ešte chvíľku som si pospevoval keď som z vonku započul ako keby niekto rúbal drevo. Nepamätal by som si,že máme susedov ,vlastne som cestou sem kým som nezaspal nenašiel absolútne žiadny dom a ani náznak po ľuďoch. Bolo mi ľúto,že sme so sebou nevzali Máriu ale Louis jej dal aspoň voľno a ona si môže naplno užiť  krásy Ria.

No a ja si zatiaľ užijem Louisa. 

Podišiel som k oknu čo bola asi najhoršia chyba v mojom živote.  Bol tam Louis. Ale ako tam bol!

Aj keď bolo vonku mínus niekoľko stupňov on tam bol len v rifliach a topánkach. Jeho krásnu hruď absolútne nič nezakrývalo a ja som sa rozhodol si ten pohľad naplno užiť. 

Oprel som sa o okno a sledoval som tú nádheru predomnou. Asi by som za ním mal ísť a donútiť ho aby si obliekol aspoň tričko ale povedzme si pravdu. Kto z vás by to na mojom mieste urobil?       ( Harry ja by som
si k tomu ešte doniesla čokoládu :D )

  Len som zasnene sledoval muža predomnou. To ako sa jeho svaly pri každom zdvihnutý sekery napínali a  ako po nich stekal pot ktorý ho musel chladiť na jeho teplej pokožke.

Začínalo mi z toho šibat. Som si istý,že na toto by som mohol pozerať do nekonečna. Louis položil sekeru na zem a zohol sa po drevo ktoré celé pozbieral a otočil sa k domu. Takú rýchlu otočku som nečakal a rýchlo som sa skrčil hoci som na sto percent vedel ,že ma videl.

   "Do prdele" zanadával som si potichu . Prečo musím byť tak neschopný!

Radšej som sa tým už nezaoberal a dovybaloval som si veci. Daroval som si teplú sprchu a potom som sa prezliekol len do veľkého svetra a boxeriek. Aj tak tu je teplo  a aspoň trošku vyprovokujem Louisa.

Milujem keď jeho modré oči úplne pohltí tá čierna farba a z nich sa stáva rozbúreny oceán. Chcem aby sa ma dotýkal ale mám pocit,že odkedy som mu povedal že som sa doňho zamiloval je ako ľad a to sa mi nepáči.

Takmer sa mi zdá že sa ma bojí dotknúť. Preto potrebujem úplne zničiť jeho zábrany ktoré má a postarať sa o to aby už žiadne nepostavil.  

Ja ho chcem a on mňa tiež o tom niet pochýb ale niečo ho drží späť a ja potrebujem vedieť či tú chybu robím ja. 

  
V hrudi ma pichlo od tej predstavy,že niesom dosť dobrý ale radšej som to rýchlo zahnal hlboko do mojej mysli a pomaly som kráčal smerom ku kuchyny. Cestou tam som prešiel popri krbe v ktorom veselo pukotali polená ktoré asi pred dvomi hodinami narúbal môj priateľ.

"Louis?"Spýtal som sa keď som vošiel do kuchyne kde som našiel spomínaného chlapca. "Áno?"Spýtal sa ale stále mi bol otočený chrbtom.

"Čo si robil vonku?"Spýtal som sa ho. Musel som sa urobiť že, neviem o žiadnom dreve ani Louisovi bez vrchného oblečenia. 

"Myslel som si,že to môj stalker veľmi dobre vie" povedal mi a otočil sa smerom kumne. Keď jeho oči pomne rýchlo prešli vedel som,že som vyhral.

"Čože to máš oblečené Harry?"Spýtal sa ma a  krútil nadomnou hlavou.

"Oblečenie" povedal som mu a nevinne som naňho zamrkal mihalnicami. Louis ma okamžite oprel o stenu a ja som bol napadnutý jeho  perami ktoré si okamžite brali to čo im patrí.

  "Loui" zastonal som keď sa jeho pery oddelili od tých mojich a sklzli k môjmu krku rozbiac tam znamienka lásky. Krvavé a len od neho. 

"Vezmi si ma" prosil som ho. Už som to nedokázal vydržať.

"Čože?"Spýtal sa ma a odstúpil odomna. Videl som v jeho očiach obavy a to ma dosť mrzelo.

"Chcem aby si si ma vzal" povedal som mu a dal som mu pusu ktorú mi však on nevrátil. "To nie je dobrý nápad Hazz" povedal mi a odstúpil odomna späť k hrncom.

"Čože?"Spýtal som sa ho. "Čo je podľa teba dobrý nápad?"Spýtal som sa ho podráždene. "Sedieť a čakať kým si pomna príde matka?"Spýtal som sa ho.

"Dlho čakať nebudem,keďže o dva týždne odchádzam!"vykríkol som naňho. Prekvapene sa namna otočil. "Presne ,ja to totižto počítam" povedal som mu zlomene.

"Ale ak si so mnou len z ľútosti nie,ďakujem tú ľútosť si nechaj nepotrebujem ju" povedal som mu. Myslel som si,že ma miluje,má rád . Ale pripadá mi to ,že sa so mnou len zahráva. Hrá sa so mnou?

"Hazz tak to nie je" povedal mi Louis. "Viem. Niesom dosť dobrý, stačilo to povedať inak" povedal som mu a slzy sa spustili po mojich lícach.

"Tak počúvaj ma Harry . Si tá najúžasnejsia osoba v mojom živote ktorú nadovšetko milujem" povedal mi Louis a chytil moju tváričku do rúk stierajúc mi slané slzy.

"Nemám ani v pláne ta pustiť domov " povedal mi a ja som sa pomedzi slzy zasmial. "Máš pravdu nie si dosť dobrý, si totižto dokonalý a ja ani nedokážem uveriť že si sa mi dostal do života. Každý deň sa bojím že, otvorím oči a budem zase žiť ako predtým a ty si iba krásny sen ktorý sa mi roplynie v rukách" povedal mi a hlavu oprel o tú moju.

"Keď si bol opitý povedal si mi ,že by si ma naučil milovať" povedal mi a ja som naňho neveriacky pozrel.

"Naučíš ma to Harry?" Spýtal sa ma a ja som naňho len zostal pozerať s otvorenými ústami.

"Veľmi rád" povedal som mu a hneď som sa vrhol na jeho krásne pery, vytvorené len premna.

Troublemaker Where stories live. Discover now