Ja neviem plávať!

3.3K 252 28
                                    

Harry.
Snáď si nemyslí že zostanem celý čas v izbe ! To si robí prdel.Potichu som otvoril dvere na svojej izbe a kracal som dolu schodmi sledujúc či niekde neuvidím ten chodiaci sex.Okej,možno by som takto nemal mysliet na svojho krotitela ? Hmm asi tak nejak ale ja si nemôžem pomôcť.

Radšej som kráčal bosky po zemi pozerajúc sa na všetky smery aby som si zapamätal každý kúsok tejto honosnej vily.Ten musí ale poriadne zarábať na deťoch ako som ja.

Pred očami sa mi mihali všemožne obrazy a vázy rôznej dĺžky a tvarov.Biele kvety boli všade naokolo a keď som v kuchyni zbadal ženu ktorá sa snažila dosiahnuť na vrchnu  poličku ani ssom sa  nedivil.Čakal som ,že bude mať slúžky.

"Ukážte pomôžem vám" povedal som jej rýchlo a po pohár som sa natiahol.Možno som bol zlý ale mal som slušné vychovanie od mami a jedným z vecí ktoré do neho patrilo bolo pomahanie v núdzi.

"Och ďakujem ti chlapček" povedala mi pani a ja som jej s úsmevom podal pohár.Žena predomnou mohla mať niečo okolo 30.Dlhé hnedé vlasy mala zaplatené vo vrkoci a biela uniforma jej siahala po níže kolien.Mala ďaleko od tých sluzok v amerických filmoch.

Žiadny vystrih po kolená,mini sukna a tona makeupu.Bola taký typ matky akú by si prialo snáď každé decko."Volám sa Maria" povedala mi a ja som jej podal ruku vraviac svoje meno."Potrebujete pomoc Maria?"spýtal som sa jej a ona sa až zúfalo pozrela mojim smerom.

"Ak by taký Bad boy ako ty bol schopný navariť nejakú večeru bola by som mu veľmi vďačná"povedala mi.Na nič som nečakal a už som utekal k taskam na stole.Aj bad boy ako ja má svoje tajomstvo.  

"Poviete mi niečo o mojom veznitelovi?"spýtal som sa jej keď sme spoločne večerali pri stole.Aj keď som uvaril len jednoduché špagety Maria si ich nemohla vynachváliť."Harry " povedala mi karhavo a ja som sa na ňu nevinne usmial."Tvoj veznitel ako mu hovoríš ty sa volá Louis Tomlinson a je to náhodou milý pán" povedala mi a ja som sa takmer zadrhol spagetami keď som si spomenul na náš prvý rozhovor.Ten mal od milého rozhovoru dosť ďaleko.

"A čo robí tvoj milý pán Tomlinson?"spýtal som sa jej až príliš sladko."Pracuje"povedala mi a ja som sa na ňu žiarivo usmial."Čert ta zober Harry,nikto ti skutočne neodola " povedala mi a ja som sa musel zasmiať nad jej zlomenín pohľadom.Vedel som že som vyhral.

"Pán Tomlinson pracuje vo firme svojho otca a samozrejme v priestoroch tohto domu " povedala mi.Takže pán nebude doma? Tým lepšie premna. "Harry nikto odtiaľto neujde"povedala mi ako keby čítala moje myšlienky."Ale.."povedal som jej a ona mi skočila do reči.

"Harry pán Tomlinson je veľmi komplikovaná osobnosť,len málo kto ho skutočne pozná a keby si sa naňho pýtal jeho priateľov povedia ti to čo zbytok.Pán Tomlinson je vo svojom okolí známi svojou kontrolou nad všetkým a ver že tú kontrolu bude mať aj nad tebou." Povedala mi.

Neveriacky som na ňu pozrel."To som už počul milión krát a nikomu sa to nepodarilo,nedovolím aby ma niekto skrotil Mária"povedal som jej."Bolo ich pred tebou stovky a každý  nakoniec padol" povedala mi. "Tak budem prvý čo ostane stáť " povedal som jej.

"Pacis sa mi Harry "povedala mi."Máš zápal pre vec ale pamätaj každé porušenie pravidla sa trestá a čím väčšie porušenie tým je horší "povedala mi."Viem Mária "povedal som jej a dal som si ďalšie sústo jedla do úst.

"Harold!"vykríkol namna niekto a ja som vydesene nadskocil na gauči  otacajuc hlavu k miestu od kadiaľ sa moje meno ozvalo. "Kde máš byť ?"spýtal sa ma a ja som takmer zakričal nad tým ako vyzeral.Ak som si predtým myslel že je boh sexu mýlil som sa a poriadne.Teraz stál predomnou oblečený v drahom obleku vďaka čomu sa mi tajil  dych."Mám byť v dome" povedal som mu ľahostajne.

"Nie máš byť vo svojej izbe "povedal mi stekavo."Buďte vôbec rád že som si nezbalil kufre a neodišiel kým vy ste boli boh vie kde!"vykríkol som naňho naštvane.Grécky boh sexu ktorý dokázal môj krvný tlak zdvihnúť behom troch sekúnd.

"Toto si nedovoľuj Harold!"vykríkol namna."Volám sa Harry vy imbecil!"vykríkol som naňho.Doslova som mohol cítiť ako atmosféra medzi nami stuhla."Ako si ma to nazval?"spýtal sa na  a spravil krok kumne.Nevšimol som si reakcie jeho tela a nebral som to ako varovanie pred útokom."Mám vám to vyhlaskovat ?"spýtal som sa ho naštvane keď stál predomnou."I,M,B aaaaa " vykríkol som keď schmatol jednu z mojich nôh a ruku a prehodil si ma ako vrece zemiakov cez plece.

"Pán Tomlinson prosím ešte nechápe naše pravidlá !"Kričala za nami Mária kým ma niesol preč.Snažil som sa zapriet o jeho hruď aby som aspoň videl kam ideme ale bol až príliš rýchly a jeho oblek príliš klzky."Neublížuj te  mu prosím!"skrikla keď sme zastavili pri nejakom mieste a on ma pretočil tak aby som bol teraz na jeho  rukách.Okamžite som chel ujsť keď som zbadal kde ale hlavne pričom zastavil.

Ruky som inštinktívne omotal okolo jeho krku a vydesene som pozeral na vodnú plochu obrovského a hlavne hlbokého bazénu."Počul som ,že sa bojis vody Harry " povedal pričom moje meno doslova vyplul."Neviem plávať" povedal som mu a silnejšie som sa naňho natyskol.  "Viem" povedal mi a skôr ako som stihol vykríknuť čo i len pól slova hodil ma do studenej vody.

Hi,
Prepáčte že som nič dlhšie nepridala ale no dovolenka :D

Veľmi vás ľúbim a ďakujem za každé votes a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý :D.

Votes
Koment
Poteší
Uzivajte prázdniny .

Nikol.

Troublemaker Where stories live. Discover now