Bozk ako trest.

3.3K 248 32
                                    

Harry

"Tak ako je u pestúnky?"spýtal sa ma Zayn a ja som potiahol z cigarety sledujúc ako obláčiky dymu stúpajú k oblohe."Je to strašné Zee ,zamkol ma v izbe" posťažoval som sa su.To čo sa stalo pri klavíri si nechávam len pre seba.Som bad boy a nie nejaká padavka ktorú rozhádže jeho vychovávateľka.

"Chápem,musí to byť peklo." Povedal mi."Keby len to,musím chodiť do školy autobusom" povedal som nevrle.Ktoré decko chodí v 21.storočí do školy autobusom a dokonca mestským?Každý jeden zasran má auto ,len Harry Styles musí chodiť autobusom.

"Kurva" zaklial som keď mi zrak padol na hodiny na školskom dvore a ja som zistil že za päť minút mi ide smradľavý autobus."Okej,chlapci vidíme sa zajtra" povedal som im,uhasil som cigaretu a cez plece som si prehodil tašku."Harry o týždeň je u Alison párty,musíš prísť" povedal mi Ken."Prídem" zabrblal som."Máš pestúnku zabudol si?"spýtal sa ma Zee a vyfúkol namna kúdol dymu."Ten dom má aj okná" pripomenul som mu a rozbehol som sa na autobusovú zastávku.

"To tú pani nemôžete pustiť sadnúť či čo?"spýtal som sa mladého muža ktorý sedel rozvalený cez celé dve sedadlá kým pri ňom stála stará pani ktorá sa držala na nohách len vďaka sile mojej vôle,ktorá sa o ňu bála."Pusťte ju sadnúť!" Vykríkol som naňho načo sa namna otočil celý autobus.

"Vy máte 40 tá pani 80 čo vás nevychovali či čo?"spýtal som sa ho a on sa namosúrene postavil dávajúc tak miesto pani a okamžite ako autobus zastavil vystúpil."Páči sa " povedal som starej pani a pomohol som jej sadnúť.Jej tašky som vzal a pridržal som jej ich nohami aby sa nezosypali a spokojne som čakal na moju zastávku.

"To si nemusel robiť chlapče" povedala mi keď som jej pomohol vystúpiť a ešte som ju aj sprevádzal domov.Mám šťastie že býva na rovnakej ulici ako pestunka."To nestálo za reč,bol to strašný kokot" povedal som jej."Au!"vykríkol som keď som dostal silnú ranu do hlavy a otočil som sa k nej."Nenadávaj " zahriakla ma a ja som si len rukou šúchal postihnuté miesto.

"Odpusťte madam" povedal som jej a podal som jej tašku keď mi povedala aby som zastavil rovno pred jej domom."Ak budeš hocičo potrebovať chlapče stačí zazvoniť a ak budem doma privítam ta" povedala mi."Ďakujem vám a príjemný deň" povedal som jej a stál som pred domom kým nevyšla posledný schod na verande a nevošla dnu.

"Meškáš" zahrmel hlas len čo som otvoril dvere a ja som nad tým prekrútil očami."Pomáhal som" povedal som mu a vyzul som si topánky ktoré som uložil do botníka . Niesom boldelár ."Starej pani cez ulicu" povedal mi a ja som sa vystrel na celú výšku."Sledujete ma?" Spýtal som sa ho čakajúc na odpoveď."Nie,len viem kde si" namietol."Takže sledujete" povedal som mu a prešiel som popri ňom.

"Pekný deň Mária!"vykríkol som na celý deň a oslovená osoba sa vyrútila z kuchyne pričom ma silno objala.Objatie som jej opätoval kým Mária mi brala tašku ."Potrebujem pomoc Harry,musíme umyť salón na východnej strane domu" povedala mi."Pomôžem ti" ponúkol som sa jej.Dnes som mal chuť pomáhať, všetkým a hlavne ignorovať toho debila.

Salón na východnej strane domu bola obrovská miestnosť plná obrazov a jedným stolom,ktorý bol v kúte miestnosti.Vedro s vodou som položil na zem a pohľadom som preskenoval celú miestnosť.

Najprv som umýval zem tak ako snáď každý ale po chvíli som to vzdal."Seriem na to" povedal som naštvane a sadol som si na zem.Až potom ma napadol bláznivý nápad.Rozbehol som sa s prípravkom na umývanie po miestnosti a lial som ho po zemi.Potom som sa rozbehol k svojmu náradiu,vyzul som si topánky a dal som si na na nohy dlhé a husté kefy.

Vedro s vodou som vylial a sledoval som ako voda tečie po parketách pričom sa citrónová vôňa znášala v ovzduší.

Rozbehol som sa po nohách po miestnosti a s hlasným smiechom som preletel po miestnosti.Takto to pokračovalo dlhé minúty kým sa dvere neotvorili a dnu nevstúpil Louis Tomlinson.

"Harold,co si to urobil!" vykríkol pomne a naštvane sa za mnou rozbehol vďaka čomu sa šmykol a rozvalil v strede miestnosti.

Môj hlasný smiech naplnil celú miestnosť ale končil výkrikom keď ma Louis chytil za kotník a tým pádom som zletel na zem."Myslel som si ,že nebude treba potrestať ta tak ako som trestal iných ale ako vidím bude to nutné" zavrčal namna a ja som si až vtedy uvedomil,že to možno nebol až tak dobrý nápad.

"A čo mi urobíte?"spýtal som sa ho povýšene.Ešte stále som tu bol bad boy ja. "To som ešte nevymyslel ale ak to naplánujem budeš ľútovat že si sa narodil" povedal mi a moje hmýriace  nohy zablokoval tými svojimi.

"Ako si môžeš byť istý že už to neľutujem" povedal som mu snažiac sa postaviť ale on ma len tlačil k mokrej podlahe."A žijem len preto aby som vám nahnal infarkt" povedal som mu a konečne som nechal svoj boj o vyslobodenie a celý som sa pod ním uvoľnil.

"Tvoj pokus o infarkt je veľmi márny" povedal mi s výsmechom v hlase."Keby si sa videl keď si prišiel povedal by si niečo iné" zabrblal som mu a pohľadom som z jeho fascinujucich očí skĺzol na ružové pery z ktorých vychádzali slová ale ja som im vôbec nerozumel.

"Áno už viem ako ta potrestám" povedal a ja som naňho zdvihol oči aby sa kumne priblížil a tie pery ktoré som hypnotizoval pohľadom priložil na tie moje.

Prekvapene som zaklipkal očami ale okamžite som začal spolupracovať.Naše jazyky spoločne tancovali a ja som nikdy nechcel aby tento moment skončil.

"Myslím že takýto trest bude dostatočný" zabrblal keď sa odomna odtiahol.Jazykom som si prešiel po spodnej pere aby som stále mohol cítiť chuť jeho pier na jazyku.

"Toto mal byť trest?"spýtal som sa ho zmätene.Premna to bola skôr výhra."Ešte len pochopíš Harry,že ak nemôžeš dostať niečo čo chceš začneš si vážiť to čo máš a potom čo nedostaneš túžit" zašepkal mi do ucha."Rovnako ako po tomto " zabručal znova a jeho pery si znova ocitli na tých mojich ale malo to menšiu výhodu.Moje ruky už neboli veznené tými jeho takže som mohol prehrabnúť jeho mokré vlasy vďaka čomu mi pár kvapiek padlo na tvár.

Niekedy je najlepším trestom ukázať človeku niečo čo ešte nikdy nezažil a potom mu to vziať ,nieje to krádež je to hra a vy čakáte kdo vyhrá.

Pretože túžba po istých veciach ktoré chcete sa nedá zastaviť a ani zmerať.

*******************************
Hi,
Lásky moje :)

Chcem vám poďakovať za prekročenie 100 votes a komentáre k minulej časti.

Dnes som skoro dostala infarkt keď som zistila že crush má 19 000 prečítaní.Omg ,ako????

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Troublemaker Where stories live. Discover now