Galéria

2.7K 200 38
                                    

Harry

Priznať si ,že milujeme nie je ťažké a však zostáva len dúfať že, nemiluje len vaša časť srdca. Bohužiaľ ja som si to uvedomil už hneď teraz.

Louis má kumne len vzťah aký mňe nevyhovuje. Ach to zlomené srdce bude bolieť. Zamyslene som pozeral von oknom a snažil som sa ne pozrieť na chlapca vedľa mňa.

Už teraz to bolí.

"Harry sme tu" povedal mi a ja som naňho zdvihol svoje zelené smaragdy aby som mohol vidieť jeho dokonalé oči ktoré mi brali dych. "Dobre,ďakujem " povedal som a vybehol som z auta ako keby mi horelo za zadkom. Počkal som kým vyjde von a spoločne sme kráčali do galérie.

Louis mu podal lístky a my sme vstúpili dnu. Nádychol som sa mňe známej vône farieb a práve dokresleného plátna a spokojný som sa usmial na Louisa ktorého som silno objal. Stáli sme v strede galérie a ja som mu pišťal do krku.

On sa len smial objímajúc ma späť. "Poď musíme to všetko stihnúť" povedal som mu. Preplietol som si s ním prsty a spoločne sme kráčali do útrob galérie.

Louis

Harry mi o každom obraze rozprával pričom sa doslova rozplýval nad tým čo vyjadruje len ja som ho nevnímal. Stále som sledoval len jeho. Povedzme si to na rovinu ani jeden obraz sa nedokázal vyrovnať jeho kráse. Keď mi povedal že potrebuje na toaletu pustil som ho a zostal som stáť pri obraze s Mona Lisou sám teda, kým sa kumne nepridala mladá žena v červených upnutých šatách.

Harry

S toalety som vyšiel rozhodnutý Louisovi snáď všetko povedať ale keď som zbadal s kým je takmer som skolaboval. Bol s nádhernou ženou, skutočne nádhernou. Nemal som šancu. Ako som mohol byť tak naivný?

"Bolí to čo?"Spýtal sa ma nejaký chlapec asi v mojom veku." Prosím?"Spýtal som sa ho. Snažil som sa chovať bolesť v mojom hlase ale všetci vieme že som bol zlý herec.

"Vidím ako ta to,zabolelo keď si ho zbadal s tou umelou Barbie inak som Christian" povedal mi a podal mi ruku. Vďačne som ju prijal. Mal som pocit,že ťaháme za rovnaký tým ,ale bol to len pocit.

"Harry a nie nezabolelo neviem o čom tu rozprávaš" povedal som mu. Nemáš ani páru akoto bolelo. Ako keby mi niekto vyrval srdce a rozdupal ho na prach.

"Počúvaj ma Gay spozná Gaya a hlavne toho zamilovaného" povedal mi a postavil sa kumne kým ja som sledoval tú nechutnú umelohmotnú barbie ako sa lepila na Louisa,ktorému to vôbec nevadilo. Práve naopak môžem povedať že,si to ešte aj užíval.

"Tak ako sa volá tvoja láska?"Spýtal sa ma a ruku oprel o moje rameno."Louis a nie je to moja láska" povedal som mu." Je to idiot ako môžeš sám vidieť" povedal som mu a otočil som sa k tomu veľmi "šťastnému" páru chrbtom.

Stačí pár minút a rozplačem sa tu ako malé decko.

"Počúvaj ma Harry. Videl si niekedy žiarlivého Gaya?"Spýtal sa ma."Prepáč ale nemám tu zrkadlo" povedal som mu naštvane.

Začínaš ma štvať Christian a to ta poznám len pár minút.

"Vieš chce to plán" povedal mi." Nie chce to dva litre kyseliny a nešikovnú ruku ktorá ju nechtiac celú obleje ale samozrejme ,že nechtiac" povedal som mu. Moje uši zaplnil jeho hlasný smiech a on ma potlapkal po pleci.

"Chce to plán a nie ju hneď zabiť" namietol mi . Nemáš ani páru ako sa mi tá predstava toho ako kričí o pomoc,horí alebo ju niekto pomaly zabíja páči. Bože, už aby to niekto zrealizoval. Ľudia nechcete ju niekto náhodou zabiť? Ak áno pridávam sa k nemu!

"Máš pravdu zabiť Eleonor Calder by sa mi veľmi páčilo ale bohužiaľ tá by prežila aj tú tvoju kyselinu. Dala by si novú plastiku" povedal mi. "Eleonor?"Spýtal som sa znechutene. "To meno znie ako keby bola zlatokopka alebo tisíc ročný upír" povedal som mu. "Ver mi od upíra nemá ďaleko. Vysaje z teba peniaze a potom ta nechá umrieť na ulici" povedal mi.

"Skúsenosť?"Spýtal som sa ho zmätene. Vedel o nej dosť veľa vecí. "Bývalá priateľka môjho otca " povedal znechutene. "Teraz sa oňho starám ja" povedal mi.

"To ma mrzí" povedal som mu. "Nemusí teraz musíme zachrániť tvoju lásku" povedal mi. "Nemáme ako" zabrblal som. "Nech robím čo robím nepozrie sa sem. Vadia mu v tom tie nechutné silikóny alebo skôr balóny" povedal som mu.

"Skutočne tak sleduj" povedal mi a otočil ma k sebe."Nebudem naňho vidieť" namietol som ale on sa kumne rýchlo priblížil a chytil ma za pás.

"Hlavne spolupracuj" povedal mi a pobozkal ma. Najprv som prekvapene klipkal očami ale potom som sa poddal. Dúfam,že vieš čo robíš Christian.

Loui

Musím uznať žena predomnou bola krásna a vedela o umení skoro rovnako ako Harry ale vôbec ma nepriťahovala. Keď už sme pri ňom kde je? Poobzeral som sa okolo seba a potom som ho konečne zbadal. Myslel som si ,že tam behom sekundy vybuchem a zramujem zo sebou všetko čo mi bude stáť v ceste ako hurikán Matthew. Harry,MÔJ Harry sa bozkával s cudzím človekom a nevyzeralo to ,že by mu to vadilo.

"Podrž to prosím ta" povedal som žene predomnou ktorej meno som si nepamätal a podal som jej svoj pohár so šampanským. Vykoľajene namna pozerala kým som si to ja hrnul k tým dvom.

"Môžem prosím!" Vykríkol som a odtrhol som ich od seba takou silou,že keby som nedržal Harryho za sako zletí na zem. "Smiem vedieť čo sa tu deje?"Spýtal som sa slušne "a kto ste?"Spýtal som sa chlapca ktorý ani nie pred pár sekundami pchal svoj jazyk Harrymu do hrdla.

"Som Christian" povedal a žmurkol okom na Harryho.Mohol som počuť ako sa Harry za mojim chrbtom zachychotal a musím podotknúť že to bol ten najkrajší zvuk na svete.

"Oh a smiem vedieť čo si robil s Harrym?"Spýtal som sa znovu. Christian jediné čo ma drží v pozadí je ten malý kúsok rozumu v hlave tak to neposer. "Bozkával som sa s ním a určite by som pokračoval keby si neprišiel" povedal mi.

Aj posledná špička rozumu zmizla a ja som ho udrel. Bolo mi jedno že,namna pozerá celá galéria a Harry ma drží za rameno. Schmatol som ho za ruku a kráčal som s ním von.

Stačí aby namna niekto čo i len pozrel a zabijem ho ,prisahám!

Ešte treba niečo vyriešiť tuto s Harrym.

Napríklad to ,že znova porušil moje pravidlá!

Hi.

Kto si žiadal Sexi Louisa ? :D

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý a samozrejme prekročenie 5000 prečítaní :O

Ako??????? :O

Milujem vás.

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Troublemaker Where stories live. Discover now