last punishment

1.8K 154 5
                                    

Harry

"Louis prosím " zašepkal som zlomene snažiac sa dostať z jeho zovretia ktoré však vôbec nepovoľovalo.

"Pre teba som pán " zavrčal mi do ucha a ruky ktoré sa ho snažili bezvýsledne odtlačiť dal nad moju hlavu. Počul som ako o seba cinkla konštrukcia postele a zároveň aj chladné putá,ktoré o niekoľko sekúnd držali moje ruky vo svojom zajatí.

"Mrzí ma,že som porušil pravidlá" povedal som mu rýchlo. "Skutočne ma to mrzí" povedal som mu vydesene. Moje telo začalo reagovať na jeho prítomnosť a jediné čo mi kolovalo hlavou bol strach o môj život.

Nikdy som si nepomyslel ,že by mi bol schopný ublížiť ale tiež som nevedel,že je schopný niekoho uniesť. Pozrite sa však kde som teraz.

"Porušenie mojich pravidiel sa trestá  Harry. Myslíš si ,že si trest nezaslúžiš?"Spýtal sa ma  a odstúpil od môjho tela.

"Ty si ich porušil skôr" povedal som mu na svoju obranu. "Ty si zaslúžiš tiež trest Louis" povedal som mu a pozrel som do jeho dokonalých očí,ktoré ešte viac stvrdli.

"Nenávidím ta" povedal som mu naštvane. "Výborne takže na teba netreba brať ohľad" povedal mi.

"Ako keby si ho niekedy bral, vždy bolo len po tvojom" povedal som mu naštvane a zatrhal som putami. "Ale aj tak som bol ten jediný komu si sa dokázal oddať" povedal mi a skôr ako som mu stihol niečo namietnuť sa mi na očiach zjavila šatka a ja som absolútne nič nevidel. 

Cítil som ako sa kumne nakláňa až kým mi jeho teplý dych nenarazal do tváre. "Dozeniem ta k šialenstvu " zašepkal mi do ucha. Zovrel moje boky a sám klesal k zemi ,dlaňami kĺzajúc po mojej pokožke a cestou mi sťahoval boxerky.

"Zdvihni nohu jednu po druhej" prikázal mi. Chcel som sa brániť verte mi ale moje nohy to robili automaticky. Zdvihol som nohy a on mi najprv vyzlieka boxerky a potom vyzúva topánky. Jemne ma uchopí za pravý členok a miernym ťahom mi posúva nohy do strany.

"Rozkroc sa" prikaze mi. Bojujem s vlastným telom ale ono ma znova zradza a ja znova plním jeho rozkazy. Púta mi pravý členok k rohu postele a robí to isté aj s tým druhým. Som bezmocný a to sa mi kurva nepáči!

Louis sa dvíha a postaví sa tesne predo mňa. Cítim jeho telesné teplo aj keď sa ma nedotýka. Po chvíli mi zovrie bradu, zdvihne hlavu a vtlačí cudný bozk.

"Vyberieme si hračky čo hovoríš Harry? Už som sa dlho nehral. Inak vyzeras takto úžasne. Možno sa budem chvíľu kochať výhľadom" povedal mi a oddialil sa od mojej postavy ,ktorá ležala pripútaná na posteli.

Za okamih počujem ako otvára dvere na nejakej zásuvke. Žalúdok sa v mojom vnútri začne zvierať v nepríjemných kŕčoch. Neviem čo mám očakávať.

Louis sa vracia a vec ktorú vytiahol zo zásuvky polaza vedľa mňa a mňa ide rozdrapiť od toho ,že   neviem čo to je.

Svojou dlaňou pomaly kĺza po mojej odhalenej hrudi a ja zaskucim keď sa začne venovať mojim obom bradavkam.   Jednu z nich drví medzi svojimi prstami kým druhú okusuje svojimi zubami a sem tam za ne zataha. Z pier mi víde prvý vzdych a následne ďalšie zaskucanie. Mám chuť prosiť aby pokračoval ale nemôžem to spraviť.

Zase by vyhral a dokonca ten pocit,ktorý jeho staranie o moje bradavky vytváralo s mojim penisom mi úplne zahmlilo mozog.

Zbistril som keď som zapocul vibrovanie a hneď ma napadlo,že Louis priniesol vibrátor ale keď sa chladná vec dotkla môjho stehna a opatrne po nej kĺzala hneď som to zavrhol.

"Je to masazna hlavica" zašepkal mi do ucha odpoveď na moju nevyslovenu otázku. "A teraz sa pozrieme ako na tom si" zašepkal znovu. Jeho dlaň sklzla po mojom brušku a ja som zdĺhavo zastonal keď mi prešiel prstom po špičke.

"Ale,ale " zašepkal mi do ucha znova."Stále pripravený však Harry?"Spýtal sa ma. Chcel som mu niečo namietnuť ale zmohol som sa len na vzdychy a nadávky. Všetko sa vomne  miesilo a jediné čo som chcel bolo vyvrcholiť.

Masazna hlavica kĺzala po mojom tele. Louisova pravacka sa mi venovala v najcitlivejšej časti môjho tela a vomne to vytváralo bojujúci hurikán,ktorý chcel čo najrýchlejšie vyplávať na povrch.

"Louis prosím" vyhŕkol som zo seba keď ten bastard prestal a môj orgazmus odplaval do diaľky.

"Povedal som,že ta budem mucit a nie pripravovať ti slasť" povedal mi a ja som si zlomene povzdychol.

Z môjho tela sa vydral zlomený výkrik keď sa Louisov veľký prst objavil z ničoho nič v mojom vnútri. Okamžite som sa zovrel okolo jeho prsta na čo on slastne Zaskučal.   

"Si veľmi citlivý Harry" zašepkal mi znovu do ucha. "Tak úzky a citlivý" povedal mi. Chcel som sa hanbiť a červenať ale nedokázal som sa ani len pohnúť.

Jedine všemožne prosiť aby sa so mnou nehral a konečne mi doprial uvoľnenie. "Prosím",skučal som a všemožne som sebou hádzal na posteli.

" To to má byť trest Harold ,lebo si  ma absolútne neposlúchol" povedal mi Louis a ja som sa znova celý napol  keď sa jeho veľké prsty ocitli v mojom vnútri.

"Veľký neposlušný chlapec" povedal mi septom  a ja som začal okamžite ľutovať to čo som spravil.

Toto nebol trest ,toto bola pomsta.

Hi :)

Ospravedlnenie prosím :(

Mrzí ma,že som nepridala novú časť ,ale bolo toho veľa :(

Dúfam,že si uzivate prázdniny :D ľudia moji zlatý na charakter ask je 103 otázok! :D pre boha !

Ďakujem za 3000 vote. Ste moje poklady :*

Vaša Boo :)

Troublemaker Where stories live. Discover now