Budeš so mnou chodiť?

2.5K 200 13
                                    

Harry

Zobudil som sa na neskutočnu bolesť hlavy. Aj dopad špendlíka na podlahu by premna znel ako výstrel z dela hneď vedľa mojej hlavy.

Ano,viem že by som bol okamžite hluchý ale to tu teraz ťahať nebudeme.

Z postele som vystrelil ako namidlený blesk a celý obsah môjho žalúdku som vyvrátil do misy. Keď som si už bol istý,že je môj žalúdok prázdni vypláchol som si ústa čistou vodou ,spláchol som a pomaly som vyšiel z izby ktorá nebola moja.

Pomaly aby som nevidal najmenší zvuk som sa dotackal do kuchyne kde som si vzal prášok proti bolesti a spravil si čaj. Celý dom spal.

Len z obývačky bolo počuť hlasné chrápanie . Bolo to ako keby chrápal medveď ale dosť som pohyboval,že by Louis nejakého medveďa mal ale predsa istota je gulomet a preto som sa išiel pozrieť čo vydáva ten nechutný zvuk ,ktorý mi ničil aj posledné zmysly ktoré som mal.

Na moje prekvapenie chrápanie nevidával medveď ale Louis rozvalený na gauči spokojne spajúci ako batoľa.

To musela byť ale dlhá noc že ešte nie je hore. Pár minút som sledoval Louisa ktorý vyzeral ešte aj pri spaní ako keby ho do mramoru vytesali anjeli a potichu ako mucha som sa pobral do kuchyne.

Áno, viem zlé prirovnanie ale keď ja mám takú kocovinu ,že neviem pomaly ako sa volám nieto ešte vymýšľať správne prirovnanie!

"Toto musela byť veľmi dlhá noc" povedal som Márii keď som ju videl ako sa v župane pohybuje po kuchyny ako duch. "Veľmi dlhá teda bola a pre teba obzvlášť" povedala mi.

"Na čo tým narážas?"Spýtal som sa jej. Nechcel som jej povedať že si zo včera pamätám tak holé hovno ak teda nepočítame pár zahmlených spomienok.

Spomínal som si napríklad na to,že som išiel do klubu, potom Louisa ako pomna prišiel, marí sa mi niečo s ľadovou plochou a nakoniec princezná. Teda ak sa mi to celé nesnívalo!
Je to strašne komplikované a ja už nebudem v živote piť. Prísaham!

"Hovorí ti niečo pipi dlhá pančucha?"Spýtala sa ma. Zmätene som na ňu pozrel. "Jasné rozprávka pre malé deti" povedal som jej.

"Včera si tvrdil ,že som ňou ja a pokiaľ som dobre počula donútil si pána Tomlinsona aby ti povedal rozprávku" povedala mi a ja som celý okamžite sčervenal. To muselo byť tak trápne.

Už nikdy nebudem piť,nikdy!

"Mária sprav raňajky a vyper mi oblečenie" povedal Louis ospalo a ja som sa otočil jeho smerom a to bola najväčšia chyba v mojom živote.

Louis medzi dverami len v čiernych boxerkach z ktorých vytrcalo pár hnedých chĺpkov , s unaveným pohľadom,vlasmi rozhadzanými ako po poriadnom sexe a tým sexi úsmevom bola moja smrť.

"Harry tečie ti slina" povedala mi Mária a ja som pokorne sklonil hlavu k poháru pred sebou. Bolo to aj od hanby ktorú som pociťoval ale hlavne z toho,že tento pohľad na Louisa som proste nedokázal vydržať jedine ak by som sa naňho vrhol ako lev čo tisíc rokov nežral.

Louis si ako na potvoru sadol vedľa mňa a Mária odišla. Celý červený som pozeral na hrnček. Bál som sa nadýchnuť aby to nepočul.

"Ako si sa vyspal Harry?"Spýtal sa ma tým sexi nachrapnutým hlasom po spánku a ja som sa tam mohol zložiť na zem ako veľmi sa mi to páčilo.

"Dobre Louis" povedal som mu s stále sklonenou hlavou. Tomu sa to samozrejme nepáčilo takže mi chytil bradu medzi svoje podľa mňa dosť dlhé prsty a nadvihol mi ju vďaka čomu som videl jeho nádherné modré oči.

"Pozeraj mi do očí keď sa s tebou rozprávam" povedal mi a sklonil svoju tvár k tej mojej.

"Povedz mi Harry keby som sa ta spýtal či by si so mnou chodil čo by si povedal?" Spýtal sa ma Louis a očami zastavil na mojich perách a potom sa zase vrátil k očiam.

"To by si sa musel spýtať" povedal som mu a svoju spodnú peru som uväznil v zajatí mojich zubov. "Hmm Harry budeš so mnou chodiť?" Spýtal sa ma Louis a ja som naňho vytreštil oči ako žaba z prachu.

"Myslíš to vážne alebo nie?"Spýtal som a ho a premerial som si ho spytavým pohľadom. Samozrejme dostatočne rýchlo aby som náhodou nezačal znova slintať ako buldog.

"Úprimne ako to ,že sa voláš Harry" povedal mi a ja mu bez rozmyslu skočil okolo krku kričiac áno,áno,áno.

Louis sa len nahlas smial nad mojou reakciou. Ale pane bože so mnou chcel chodiť Louis Tomlinson to najdokonalejšie stvorenie na svete!

Nemohli ste ma súdiť ak ste také niečo nezažili .Je to ako keby sa do vás zamiloval váš niekoľko rokov starý crush a vy sa môžte roztopiť nad tým pocitom ktorý, vás hreje z vnútra. Vravíte mu láska a ja som bol zamilovaný. Bláznivo.

"Čo by si povedal keby sme to oslávili?"Spýtal sa ma a ja som sa naňho usmial ako som najkrajšie vedel. Doslova ma boleli kútiky úst.

"Hej a ako?"Spýtal som sa ho. "Mám v horách chatu a chcem aby si to tam videl" povedal mi a ja som naradovane prikývol hlavou. K tomu aby som bol šťastný mi stačil len on a nikto iný. Len my dvaja ,spolu.

"Tak sa bež zbaliť a ja som hneď tam" povedal mi a ja som sa postavil ale blesku rýchlo som sa naňho otočil keď som zacítil ako ma pleskol po zadku ktorý zakrývala len tenka látka boxeriek.

"Presne do ruky!"Kričal za mnou kým ja som celý červený vbehol do izby baliac si veci na chatu.

Tak zamilovaný a naivný.

Presne takýto som bol.

Hi :)

Ďakujem za vote a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý :*

Uzite si prázdniny a krásne dni :*

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Troublemaker Where stories live. Discover now