17.

2.9K 202 16
                                    

Harry

"Bude to jednoduché Harry len si sadkaj sem" povedal mi Louis a ja som si tam pokorne sadol. Nechal som ho aby mi pripútal ruky reťazami.

Musím uznať dával pozor aby sa mi nič nestalo. "Dobre?"Spýtal sa ma a ja som prikývol na súhlas. Nebál som sa,že by mi ublížil.

"Teraz to trošku za bolí ale hneď to prestane" povedal a ja som zaknučal keď ma začali reťaze zdvíhať až som zostal stáť na práčke.

Louis mi stiahol nohavice vďaka čomu som zavrel oči. Nemal som na sebe boxerky. Ponáhľal som sa.

"Bude to v poriadku ,len mi musíš veriť" povedal mi. Divil som sa,že ma prosí práve o toto. "Verím ti" povedal som mu a pozrel som naňho. Zdal sa mi taký maličký oproti mňe.

"Pomaličky poď domu" povedal mi a púšťal moje reťaze čím ma púšťal dolu a ja som zaskučal keď som podľa všetkého dopadol na vibrátor a zaskučal som nad plnosťou.

"Nemám rád takých ľudí ako si ty Harry",povedal mi."Mal si poslúchať a byť dobrá mačička ale máš až príliš veľké drápky" povedal mi.

"A ja nemám rád drápky" povedal Louis a ja som zaklonil hlavu dozadu. Už teraz ma boleli ruky.

"Dám si oprať sako Harry" povedal mi a ja som sa pozrel na to ako si dáva dolu sako a hádže ho do práčky.

"Dáme ho na pól hodinky a počkáme" povedal mi a pustil práčku podomnou.Predtým ako sa začala práčka plniť vodou natiahol sa kumne a dal mi sladkú pusu na nos.

"Počítaj mi to Harry,chcem vedieť koľko vydržal môj kocúrik" povedal mi a opustil miestnosť.

Počul som ako zavrel a ja som zostal sám. Možno si to prehnal Harry ale dosť o tom pochybujem. To čo som spravil by urobil každý teeneger.

Nemá ani páru aké to je zostať tam s tvrdým penisom a vedieť že, vás vyrušila stará Babka v ružovom. Ale nemal by som jej krivdiť bola s ňou dosť veľká zábava.

Práčka podomnou sa začala hýbať a ja som si zakusol do spodnej pery aby som v sebe udusil ston. V hlave som rozmýšľal ako dlho asi prala mama. On to dal na pól hodinky takže logicky to bude ťažký boj. A ja ho prehrám či sa mi to páči alebo nie.

Louis

"Pán Tomlinson videli ste Harryho?"Spýtala sa ma Mária. "Poslal som ho do práčovne na prízemí mal by sa za pól hodiny vrátiť" povedal som jej. "Oh ďakujem. Potom mu prosím povedz te,že som našla ten recept ktorý hľadal" povedala mi.

Recept?

"Smiem vedieť aký recept?"Spýtal som sa jej. Že by mal Harry predomnou nejaké tajomstvo? "Odpustte pán Tomlinson ale Harry si želal aby som ho nikomu neukazovala a už vonkoncom nie vám" povedala mi a opustila moju pracovňu.

Zamračil som sa ale nechal som to tak. O tom sa porozprávame neskôr. Keď sa Harry postaví na svoje krásne nožičky a konečne uzná že, ja som autorita a on ma musí poslúchať. Ale musím uznať spravili sme pokrok. Oproti tomu ako to bolo medzi nami na začiatku sme spolu spravili veľký pokrok.

Až masívny.

Pozrel som sa na hodiny,ktoré ukazovali že tam je Harry už 20 minút. Ach ako ide ten čas keď sa človek zábava. Kto vie ako sa darí môjmu kocúrikovi?

Harry:

"14 " zaskučal som keď mojim telom otriasol silný orgazmus a ja som ochabol v reťaziach. Bože už nech to skončí. Znova vomne začal rásť ten pocit v podbrušku a ja som trhol reťazami. "Achhhhh" ušiel mi ston a ja som sa znova snažil zaprieť nohami o práčku ale vôbec to nešlo. Povrch bol až príliš klzký.

Cítil som ako mi pot steká po chrbte a hrudi. Vlasy sa mi lepili na čelo a ja som bol úplne ochabnutý v retaztiach.

Cítil som sa ako mucha v pavúčej sieti. Možno sa pýtate či som sa poučil. Čo myslíte?

"Bože!"vykríkol som keď mi telom otriasol 15 orgazmus. Divil som sa ,že vôbec vnímam kde ešte som. Stále som dokázal rozprávať a rozmýšľať ako človek pripravený na všetko. Vedel som,že sa za chvíľu otvoria dvere a on tam bude vysmiati a bude pozerať na mňa s tým jeho zvláštnym leskom v očiach, ktorý sa mu objaví len keď pozerá namna.

Oči som zavrel na doraz a nechal som svoje telo úplne ochabnúť do spárov reťazí. Počítal som.17. 17 krát a už som ďalej nemohol.

Práčka konečne skončila a ja som len čakal na Louisa. Ten otvoril za chvíľku dvere a ja som sa ani nepohol.

Cítil som jeho dlaň ktorá mi prešla po spotených vlasoch a potom moje telo padlo do jeho rúk. Reťaze padli na zem a ja som sa k nemu pritúlil na doraz.

"Povedz mi kocúrik poučil si sa?"Spýtal sa ma a ja som slabo prikývol."Povedz mi kocúrik koľko?"Spýtal sa ma.

Už som zaspával a preto som mu len odpoveď zašepkal. "17" povedal som mu a okamžite som zaspal.

Ahoj

Dúfam že som vás nesklamala :( a ak sa vám časť nepáčila prepáčte :(

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste dokonalý :D

Votes
Koment

Poteší

Boo.

Troublemaker Where stories live. Discover now