Rozprávka

2.4K 202 14
                                    

Louis

Rozprávku? Pane bože tú som nevymýšlal celé roky. Naposledy keď mi bolo 16 a to na nejakú školskú súťaž. Dostal som päť ale o tom spoločne pomlčíme.

Očami som zablúdil k Harrymu na posteli. V hĺbke svojej duše som dúfal že spí ale jeho oči ktoré sa leskli by som spoznal a videl na kilometre.

"Začni" vyzval ma a ja som sa zhlboka nádychol. Toto sa nikdy nesmie dostať von a už vonkoncom nie k Disneymu. Nechceme predsa aby dostal infarkt,no nie?

"Takže kde bolo tam bolo žila jedna princezná" povedal som Harrymu. "Princezná Harrietka",povedal mi Harry a ja som sa slabo usmial. "Tak princezná Harrietka ktorá bola najkrajšia v celom okolí. Jej mama ,kráľovná ju chcela vydať za princa Christiana" povedal som mu.

"Ale on už bol zamilovaný do princa Louisa!"vykríkol Harry a posadil sa na posteli. "Dobre,dobre" povedal som mu a znova som ho uložil do postele.
"Princ Louis bol mladý princ z kráľovstva kúsok od toho kde žila princezná Harrietka. Tisíc krát počul o kráse mladej princeznej ale nikdy ju nevidel až jedného dňa sa jeho rodina vybrala na návštevu k princezne" povedal som mu. Zatiaľ mi to ide docela dobre nemyslíte?

"Nech sa princ ponáhľa za princeznou " povedal Harry a pritiahol si k telu paplón až mu trčal len nos.

"Princ Louis sa okamžite zamiloval do princeznej ale tá bola k nemu zo začiatku zlá a nevychovaná" povedal som mu. "Hej!"vykríkol pomne Harry a kopol ma svojou nohou do nohy.

"Dobre,dobre tak bola šikovná a múdra" opravil som sa. Niekto tu nemá rád pravdu.

"Princ Louis a princezná Harrietka sa mali ešte v ten deň zosobášiť a žiť šťastne až do smrti" povedal som mu. Chcel som ešte povedať a ich rodiny im dali požehnanie a boli šťastný ale to by nebol Harry aby to od základov nezmenil.

"Lenže keď stáli obaja pri oltári dvere otvorila prsnatá krčmárka a začala kričať že si chce princa vziať ona" povedal mi Harry. "Volala sa Eleanor Calder" povedal Harry.

Len som ho potichu počúval ale potom som sa ujal slova ja. "Princ však túžil len po princeznej Harrietke a preto stráže odniesli krčmárku preč" povedal som mu. "Lenže krčmárka sa v tom hneve zmenila na obrovského draka a uniesla princa Louisa do ďalekého kráľovstva kam ho hodila do veže a zamkla" povedal mi Harry.

"Princezná Harrietka bola smutná a celé noci plakala za svojim milovaním až jedného dňa" povedal som mu.

"Vzala meč a išla princa zachrániť" povedal Harry s úsmevom od ucha k uchu. "Dlhé noci bojovala až krčmárku porazila" povedal som mu ja.

"Lenže princ Louis bol ovplyvnený kúzlom a krčmárku miloval" povedal Harry smutne. "Lenže princezná Harrietka mu dala pár facok a princ Louis sa prebral" povedal som mu ja.

"Za to dostala princezná po zadku a princ si ju tvrdo vzal na dlážke vedľa mŕtveho draka" povedal Harry a ja som si capol rukou po čele.

"Presne taký zvuk to vydávalo keď ich pokožka plieskala o seba" povedal mi Harry a ja som naňho neveriacky pozrel.

Omyl táto rozprávka bola katastrofa.

"A potom princezná zdĺhavo zastonala princove meno" zašepkal Harry a z jeho pier ušiel ston môjho mena vďaka čomu som začal okamžite tvrdnúť.

"Ale rozprávača šľahol infarkt a rozprávky je koniec" povedal som rýchlo a postavil som sa na nohy.

"Dobrú noc Harry" povedal som mu.

"Počkaj ja nedostanem pusu?"Spýtal sa ma Harry z postele. "Prosím aj ja som princezná" povedal mi. "Princezná čičina" povedal mi.

"Tak dobre princezná čičina"povedal som mu a dal som mu pusu na čelo.

"Ja som zakliata princezná v mačičke tuto pusu" povedal a ukázal na svoje našpúlené pery.

"Ach bože" zašepkal som si sám pre seba a pobozkal som Harryho na malinové pery. Poriadne a precítene. Vedel som,že si to pamätať nebude ale aspoň ja áno.

"Dobrú noc princezná čičina"povedal som keď som vyšiel z izby. "Aj tebe princ Louis" povedal a ja som zavrel dvere nechávajúc ho sa konečne vyspať.

Louis

Unavene som padol na gauč oblečený v čiernych boxerkach s dekou a vankúšom v ruke. Zakryl som sa dekou a potom som zašiel rukou pod boxerky.

"Ach" Zaskučal som keď som si prechádzal po tvrdom penise. Tak dlho som potreboval uvoľnenie. Moja pravačka pracovala dosť dlhú dobu keď som zo zakňučaním Harryho mena vyvrcholil na svoje bruško. Očistil som to a dopadol som späť na svoje miesto.

To bolo prvý krát čo som si honil nad mojou prácou a vlastne aj prvý krát čo som sa do nej aj zamiloval.

Hi :)

Rozprávka bola venovaná všetkým, Harymu ale hlavne @Haroldik .

Láska prepáč,že som ti ju nepovedala. Nie vôbec sa to nesnažím vyzehlit Louiho rozprávkou :,D

Ďakujem za nádherné komentáre k minulej časti ktoré ma veľmi potešili a aj za vote samozrejme.

Zajtra,škola :( chcem sa zmeniť na princeznú čičinu :D

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Troublemaker Where stories live. Discover now