Nedovolím aby ti niekto ublížil.

2.8K 212 21
                                    


Harry

"Naša rodina nebola na začiatku taká bohatá ako teraz. Boli sme veľmi chudobný ale to sa zmenilo,keď si matka našla priateľa.  Presťahovali sme sa do veľkého domu a úplne sa nám zmenil systém života. Mojich starých kamarátov som musel vymeniť za zbohatlíkov a preto som začal matku neznášat" povedal som mu a v rukách som zovrel jeho tričko. Za chvíľu to príde.

"Ten muž chcel od mami  peniaze za to,že ma nechal u neho doma. Nevedel ,že má matka dieťa" zašepkal som do hrude do ktorej som sa chcel schovať a nikdy od neho odísť.

"Matka nič nemala tak mu mohla ponúknuť to jediné čo som mal. Musel som platiť za to ,že som žil podľa jeho slov pokojný život" zašepkal som. Som blízko veľmi blízko.

"Mal som sedem keď,  do domu priviedol mladého muža. Tvrdil že,to je jeho najlepší kamarát a ja som mu povinný pomôcť" zašepkal som.

"Nechcel som ale..." hovoril som mu a slzy tiekli po mojich lícach a padali na jeho tričko. "Harry nemusíš mi to hovoriť" povedal mi ale ja som sa nádychol rozhodnutý všetko mu povedať.

"Protestoval som ale oni boli dvaja a ja som bol tak maličký a bezmocný" zašepkal som. "Vzali svietnik" zašepkal som. Mal som to celé pred očami. To ako som kričal ,prosil ale hlavne pozeral do očí mojej matky ktorá nič nespravila.

"Nič nespravila! Nič neurobila! Sledovala to,pozerala sa na to!"vykríkol som a udieral som do jeho hrude kým on sa ani nepohol. 

"Bola tam!"vykríkol som zlomene a on ma silno objal.

"Nevadilo jej ,že jej syna ničia svietnikom, že mu ubližujú prečo by aj?" Spýtal som sa ho.

"Myslel som si ,že to skončilo ale ono to pokračovalo. Pán prišiel každý víkend a ja som to už nedokázal zniesť a preto som sa v izbe zamkol. " zašepkal som.

"To ako otvoril dvere bol horor. V ten večer som trpel ako zviera ,keď ma našla susedka mal som v zadočku svietnik ,svietnik!"vykríkol som hystericky.

"Takmer ma to zabilo" zašepkal som mu do jeho hrude. "Tá bolesť bola neopísateľná" povedal som mu.

"Preto som sa jej nechcel podriadiť ,nechcel som to zažiť znova. Prosím nesprav mi to znova" zašepkal som. "Prosím" zaprosil som ho.

"Kto to bol ?"Spýtal sa ma."Ako sa volal tvoj otec?"Spýtal sa ma.

Silno ma drvil v náručí. V živote som sa necítil viac v bezpečí. Mal som pocit,že mi  už nikto  nemôže  ublížiť.  Bol som v bezpečí aspoň na teraz.

"Harry ako sa volal?" Spýtal sa ma a ja som si až vtedy uvedomil že,zasnene pozerám do diaľky.

"Ian Somerhalder" zašepkal som. Nenávidel som to meno viac ako hocičo iné. Nikdy som ho nechcel vidieť a nikdy cítiť jeho ruky na mojom tele. Vždy keď ma ničili držal moje malé krehké ručičky a nahlas sa smial. Vravel ,že niesom dosť dobrý, nikdy som nebol.

"Psst už sa nikdy nevráti, nikto ti neublíži si v bezpečí umna" zašepkal mi."Odídeš" povedal som mu smutne."Zmizneš " povedal som mu.Znova som cítil slzy,nechcel som aby išiel preč.

----     ---------------------------------------------

"Mária musím odísť na chvíľku preč, vrátim sa až večer, veľmi neskoro. Daj pozor aby sa Harry dobre vyspal a samozrejme všetko zjedol. Zajtra nás čaká dlhý deň. Chcem aby si s ním išla na nákupy skoro ráno potrebuje oblek na stretnutie tých známych maliarov. " vravel som Márii kým som išiel dolu schodmi smerom k autu  a ona za mnou bežala.

"Chcem aby mal úplne všetko " povedal som jej keď som nastúpil do auta."Pán Tomlinson?"Spýtala sa ma pred tým ako môj osobný vodič naštartoval motor.

"Čo mu mám povedať,kam idete?"Spýtala sa ma a ja som sa zamyslel pozerajúc na okno kde mala byť Harryho izba. Bolo zastrené. Sám som to spravil ,keď zaspal vyčerpaním.

"Idem sa postarať aby bol  navždy v bezpečí" povedal som jej a prikázal som aby sa auto dalo do pohybu.

----------------------------------------------------------

Na presnú adresu som sa dostavil neskoro v noci ale v dome sa svietilo. Bol to obrovský dom ale na ten môj zďaleka nemal. Slušne som zaklopal a počkal som kým mi neotvorí stará pani ktorá sa namna vľúdne usmiala." Budete si želať pane?"Spýtala sa ma.

"Prepáčte že, ruším v takúto neskorú hodinu madam ale chcel by som rozprávať s pánom ktorému patrí sídlo" povedal som jej.

"Pán Somerhalder práve teraz spí pane" povedala mi.

"Verím,že si namna čas nájde" povedal som jej a ona ma poslušne pustila dnu.

Je na čase    spoznať sviniara čo zničil Harryho.

Hi.

Konečne tu je.pravda o Harryho matke.

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste dokonalý :D

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Troublemaker Where stories live. Discover now