"Mal si to povedať skorej ako som sa do teba zamiloval !"

2.5K 190 21
                                    

Harry

"Kam si myslíš že ideš?"Spýtal som sa naštvane Louisa a vykrútil som svoju ruku z jeho zovretia. Ten sa namna otočil a zabijáckym pohľadom ma prevŕtaval skrz na skrz.

"Bud rád,že som ta nepotrestal rovno tam a nepýtaj sa ma tak sprosté otázky" zavrčal namna. "To myslíš akože vážne!?" Spýtal som sa ho naštvane. "Ja som nebol ten na koho sa lepila barbie zo silikónmi väčšími ako slonie gule!"vykríkol som naňho.

"Takto o nej nehovor !"vykríkol pomne."Ale,ale ale že by si tuto prítomní Louis Tomlinson uvedomil,že je hetero!"vykríkol som po ňom. "Sklamem ta ty si buzerant!"vykríkol som naňho.

Moje nervy sa veľmi rýchlo strácali v diaľke a nahrádzal ich hnev a zlosť. Jedine tento človek predomnou ma dokázal rozpáliť do biela od hnevu.

"Drz hubu to ty si skurvena teplá riť!"vykríkol namna."Tak tá teplá riť ide za Christianom ,ktorému to nevadí!" Vykríkol som naňho.

Zakričal som keď ma schmatol za rameno a celou silou hodil o stenu budovi z ktorej sme vyšli.

"Nikdy, Počuješ nikdy mi už neurobíš to čo v tej galérii!"vykríkol pomne. "Tak aby si vedel bolo to tisíc krát lepšie ako s tebou!"vykríkol som naňho. Ach, Harry horšiu lož si si už nemohol vymyslieť.

"Možno máš pravdu ale Nedivím sa ti. Ja kurvy nebozkávam" povedal mi pokojne. "Kurva,aká som ti ja Kurva!"vykríkol som naňho. Mal som nehoráznu chuť mu vraziť aby mu povypadali všetky zuby a on musel nosiť protézu!

"Ale nebráň sa mi tu keď ti pchal jazyk až do krku tak ti to nevadilo!"vykríkol pomne. "Toto ta sere!"vykríkol som naňho.

"Čo tvoje egoistické ja nedokáže zniesť pohľad na to ,že som šťastný?"Spýtal som sa ho. "Poviem mu prekvapenie. Ja budem šťastný či sa mu to páči alebo nie!" Zareval som naňho z plného hrdla až ma v ňom zabolelo.

"A to že či budeš po nociach plakať do vankúša mi bude úplne u prdele!"vykríkol som naňho." Lebo presne tam patríš do konskej prdele!"Vykríkol som a v mojom hrdle znova nepríjemne pichlo. To vyzerá na chorobu. Agr, idiot budem kvôli tebe ešte chorý.

"Nezvyšuj namna hlas Harry" varoval ma na vonok pokojne ale ja som vedel ,že to v ňom vrelo. "Samozrejme a čo spravíš Louis? Potrestáš ma?"Spýtal som sa ho. Mal som jeho trestov až po krk. Už som nechcel žiadny .Niesom zviera ktoré môžeme ovládať. Ľudia sa nemôžu ovládať. Sme osobnosti ktoré sa prispôsobia ale majú vlastnú vôľu a tú mi chce on vziať! Ja nebudem bezduchá chodiaca schránka. Zabudni!

"Lebo ja sa tu až nebojím!" Vykríkol som naňho. "Počuješ! Môžeš ma ničiť aj celý týždeň ale už nikdy ma nezlomíš! Môžeš ma nalomiť ako palicu a trochu pridusiť ale nikdy nebudem ten čo bude prosiť. Rozumieš nikdy!"Reval som naňho.

"Nikdy?"Spýtal sa ma posmešne. "Nebuď naivný Harry si malý chlapec ktorý túži po tvrdom zaobchádzaní a bezcitnosti. Načo ti bude ten naivný cit zvaný láska. Prosím ta v niekdajšej dobe nikto nemiluje a ja už vonkoncom nie" povedal mi posmešne.

Jeho slová mi vohnali slzy do očí a aj keď som nechcel začal som plakať.

"Možno si mi to mal povedať skôr ako som sa do teba zamiloval! "vykríkol som naňho a rozbehol som do sa do domu. Potreboval som objatie a veril som ,že mi ho dá aspoň Mária keďže som nedokázal Louisa ani vidieť.

Povedal som,že ho milujem ale on nemiluje. Iba ničí. Mňa zničil.

Mária

Očakávala som príchod pána Tomlinsona a Harryho ale keď sa dvere rozleteli a mňe do objatia vbehol Harry ktorý nahlas vzlykal pochopila som ,že je niečo zle. A to som si myslela že, bude kludný deň a trochu si odpočiniem. Nuž, Mária máš smolu.

"Harry psst bude dobre" zašepkala som mu do ucha kým on vzlykal ako o život. "Nemiluje " šepkal zlomene.

"Je to bezduché monštrum ktoré necíti" povedal mi a ja som ho donútila k tomu aby si sadol. Sako si dal pod hlavu a sladko zaspal. Chvíľu som ho sledovala a potom som sa rozhodla ísť za pánom Tomlinsonom.

"Pán Tomlinson čo sa stalo s Harrym?"Spýtala som sa ho ked som ho videla v predsieni. "Kde je?"Spýtal sa ma úplne ignorujúc moju otázku.

"Odpočíva pán Tomlinson a vy ste neodpovedal na moju otázku" povedala som mu.

"Je v izbe?"Spýtal sa ma jemne. "Ublížil ste mu?"Spýtala som sa ho.

"Ach" povzdychol si pán Tomlinson a zdvihol namna svoje modré oči."Potrebujem si odpočinúť" povedal mi a prešiel popri mňe smerom do izby ale ja som po ňom vykríkla.

"Povedal mi,že na miluje Mária. Viem ako ti na ňom záleží a poznáš moje pravidlá. Láska do sveta pravidiel nepatrí lebo všetky vyvracia. Viem,že na teba dá. Musí ma nenávidieť a nie milovať. Mám byť človek na ktorého bude pozerať s odporom a zlosťou a nie pozerať namna zamilovanými očami" povedal mi a ja som prekvapene zamrkala očami.

"Pán Tomlinson nedá sa odmilovať len čo to poviete. Ako ste povedal láska nemá pravidlá a je hlboko v srdci a Harry miluje srdcom a nie očami"povedala som mu.

"Nesmie ma milovať" povedal mi." Toto neovplyvníte pán Tomlinson. Lásku nedokáže ovládať nikto a už vonkoncom nie vy. Vy sa lásky bojíte" povedala som mu pravdu.

"Má zakázané ma milovať" povedal mi. "Svoju ľadovú stenu som staval príliš dlho,je až príliš hrubá" povedal mi. "Láska ju dokáže zlomiť pán Tomlinson" povedala som mu. Láska dokáže zázraky. Ľudia pre ňu umierajú.

"Tak mu budem musieť vyrvať srdce z tela aj s jeho láskou" povedal mi a pomaly kráčal do svojej spálne.

Keď som sa vrátila späť do kuchyne Harry stál pri stole a neprítomne pozeral na dvere. Koľko si toho počul Harry?

"Chce mi vybrať srdce z tela aj s láskou?"Spýtal sa . Nestihla som mu ani odpovedať a už si odpovedal.

"Tak,veľa šťastia" povedal a vzal si sako. "Harry kam ideš?"Spýtala som sa ho kým on si obúval svoje topánky. "Idem sa ožrať a je mi úplne u prdele či to to bezcitné hovado bude vedieť alebo nie. S monštrami sa nerozprávam, vieš nemajú srdce a to jemu asi veľmi chýba" povedal mi a s buchnutím dverí odišiel do tmavého Ria.

"Pán Tomlinson!"Vykríkla som po prvých 10 minútach a bežala som za pánom domu. Vbehla som mu do izby a okamžite som naňho chrlila všetko čo mi povedal Harry. Možno som to trošku viac okorenila ale bolo to potrebné.

Pán Tomlinson vybehol z izby vyberajúc si mobil z vrecka.

Pán Tomlinson prosím, nájdite v sebe aspoň to zbilé srdce a dajte ho Harrymu.

Pretože ak to takto hráme úplne od začiatku môžme si dať dolu masky a povedať si konečne pravdu. Pretože ja sa za lásku k tebe nehanbím a hlavne nemusím si dávať dolu masku. Moje citi boli čisté a pravdivé ako to ,že mesiac nahradí slnko.

Hi.

Prepáčte že je.to až tak neskoro ale keď ja nemám žiadny čas :(

Ďakujem vám za všetko .

Vote
Koment
Poteší

Boo.

Troublemaker Where stories live. Discover now