zábavný park

2.9K 225 24
                                    

Harry

"Louis pozeraj!" vykríkol som keď som zbadal v diaľke horskú dráhu a krik detí."Nie Harry " povedal mi ale to ja som už utekal smerom k bránke ktorá viedla do zábavného parku."Máš zamna zodpovednosť takže musíš!"vykríkol som naňho s úsmevom a on si porazene povzdychol kráčajúc kumne. Kým sa došuchtal k bránke ja som kúpil dva lístky a chytil som ho za ruku.

Nevnímal som že sa naše prsty preplietli ,bolo to automatické a už som ho ťahal smerom ku kolotocom."Harry teraz sme dojedli daj mi chvíľu" povedal mi a ja som si smutne povzdychol ale vtedy som zbadal niečo čo ma donútilo sa usmiať. "Fajn ,vydržím ak ty urobíš niečo čo budem  chcieť" povedal som mu. Sledoval som jeho spýtavý pohľad ale nakoniec prikývol. Šťastne som vypískol a už som ho ťahal smerom k prvej atrakcií. Ešte nevieš do čoho si sa namočil Louis.

Keď si Louis všimol čo som vybral začal sebou šklbať."Tu je dobrovoľník!"vykríkol som na muža ktorý hľadal dobrovoľníka a už som mu podával Louisovu jemnú ruku. "Dami a páni máme tu dobrovoľníka len pristúpte bližšie a pozrite sa na deckú pomstu ostatným!

Smial som sa ako blázon keď Louisovu hlavu strčili do otvoru a deťom podali koláče. Vedel som,že na tento zážitok nikdy nezabudne. Môj smiech prešiel keď nevedeli deti trafiť a preto som vzal jeden koláč do ruky ja. "Láska!"vykríkol som bez toho aby som premýšľal nad svojimi slovami  a hodil som jeho smerom koláč. Bol to ako spomalený záber keď koláč dopadol do,jeho tváre. Hlasný smiech sa niesol okolím a ja som zobral ďalší a ďalší. Trafil som 19 krát zo 20 a v živote som sa tak na nenasmial.

Mal som doslova kŕče v bruchu keď sa kumne vrátil Louis so zničeným oblekom a naštvaným pohľadom."Veď teba ten smiech prejde ,láska" povedal mi ale mňa to donútilo len k väčšiemu smiechu.Bol som si istý,že by ma bolo počuť až na Aljašku a späť.

"Bože poď už" povedal a chytil moju ruku kým ja som sa  stále smial. "Dva lístky na horskú dráhu" povedal mi a ja som sa naňho vydesene pozrel. Postavil sa na špičky aby dosiahol na moje ucho a zašepkal."Pomsta bude sladká ako tvoje pery" zašepkal a ja som nasucho prehltol. On sa len usmial ako anjelik a už ma ťahal smerom k súprave. Pripútal ma k miestu spokojne sledujúc  aký som v tom bezmocný. Potom si sadol vedľa mňa a pripútal sa aj on.

"Nenávidím horské dráhy" povedal so mu keď nám vzali lístky a súprava sa dala do pohybu."Prečo?"spýtal sa ma a otočil namna hlavu."Pretože sú to aaaaaaaaaaaaa!" Vykríkol som keď sa dala drahá do pohybu a zletela dolu kopcom. Moje vlasy lietali cez všetky smery a chlapec vedľa mňa kričal piskľavým hlasom. Keď sa dráha blížila k lopinku ( otačanie sa v kolese) schmatol som Louisovu ruku a zreval som tisknúc jeho ruku k sebe. Keď konečne dráha zastavila stále som držal Louisovu ruku a ťažko som dýchal.

"Už ma môžeš pustiť Harry " povedal mi Louis keď sa odpútal a potom keď som ho pustil začal odpútavať aj mňa. "Si tak krásny keď si priputaný Hazz" zašepkal mi do ucha a trhol postrojom čím si ma pritiahol k sebe až tak že som sa dotýkal jeho tela až tak že by medzi nás nedali ani kúsok papiera. Zhlboka som dýchal kým on skĺzal z môjho ucha na môj krk. "Psst Harry " zašepkal mi do kože na krku keď som  zaknučal. Už som si myslel že mi ho začne bozkávať keď rozopol postroj a odstúpil odomna.

" Myslíš si ,že bola sladká tá pomsta?" Spýtal som sa ho keď sme kráčali ďalej od zábavného parku smerom k nemu domov. "Čo si myslíš ty?"spýtal sa ma a ja som len pokrútil hlavou v nesúhlas. "Neviem ako chutia moje pery" povedal som mu. To čo spravil ma prekvapilo. Chytil moju ruku ktorou trhol a ja som sa otočil bezmocne k nemu a on ma druhý krát za tento týždeň pobozkal. Jediné čo na nás dopadalo bolo svetlo z atrakcií vedľa nás  a ja som si uvedomil ,že by toto bolo premna dokonalé rande. Len ja a človek na ktorom mi veľmi záleží.

Louis sa odomna po chvíli odtiahol a pozrel sa mi do očí. "Hmm chutia ako maliny" povedal mi a otočil hlavu k nejakému stánku kým ja som sledoval jeho krásny profil. "Máš rád plyšáky?"spýtal sa ma a otočil sa namna."Sú  nádherné prečo?"spýtal som sa ho ale on ma už ťahal smerom ku stánku na ktorý pozeral.

Sledoval som ho s otvorenými ústami keď strieľal z pušky len aby mi vystrelil macika a že to bol poriadny macko."Ďakujem " povedal som mu keď mi ho podával. Vzal som,veľkého macka do mojich rúk a z hlboka som sa nádychol jeho vône ktorá sa veľmi podobala tej Louisovej. Asi ním musel napáchnuť keď ho chytil do rúk.

Naposledy som sa pozrel   na zábavný park vďaka ktorému som spoznal skutočnú tvár Louisa Tomlinsona a rozbehol som sa za ním s veľkým mackom v rukách.

*******************************
Harold možno sa spravas ako anjelik ale od toho máš dobre ďaleko * psycho smiech *

Ahoj :D

Viem ,že je táto časť veľmi suchá ,proste žiadne násilie ,sex a tak ale všetci poznáme Harryho. Už v ďalšej časti ocakavajte problém :D

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý .

Haroldik prajem príjemné uzdravenie :)

A vy si užite zbytok prázdnin

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Troublemaker Where stories live. Discover now