Som Louis

3.3K 232 39
                                    

Harry

Rozlepil som svoje zelené oči a vykríkol som keď som zbadal koľko je hodín. 12:43. "Kurva,kurva,kurva! " vykríkol som keď kým som behal po izbe ako blázon.Nemal som čas ani myslieť na to čo sa stalo včera v noci aj keď ma pobolieval zadoček. Natiahol som na seba čierne jeansy a po ceste dolu schodmi som si cez hlavu navliekal biele tričko. Vbehol som do kúpeľne čistiac si zuby ale potom ma napadlo ,že som sa neraňajkoval.

"Mária!"vykríkol som keď som zadýchane utekal do kuchyne v ktorej ma čakalo niečo iné ako Mária. Louis Tomlinson majiteľ domu sedel za stolom a pred sebou mal hrnček z ktorého sa parilo. Jeho hnedé vlasy trčali do všetkých strán ,boli rozkošné v rannom rozcuchu a jeho modré oči ktoré boli upriamené namne boli rozozpaté a unavené. "Dobré ráno" zabrblal som a pobral som sa k chladničke z ktorej som si nalial do pohára mlieko a sadol som si k stolu. Aj mi z hlavy vyfrčalo že,som zaspal do školy aj tak ju už nestihnem.

"Harry čo sa týka včerajšej noci" povedal mi a ja som sa nepríjemne sčervenal."Nehovorte to" povedal som mu naštvane."Nechcem to riešiť" povedal som mu rovno."Samozrejme,len som rozmýšľal nad tým že ,ta vezmem na obed" povedal mi a ja som naňho zdvihol svoje zelené oči.

"Nie,ďakujem Mária navarí" povedal som mu a napil som sa z mlieka v bielom pohári."Mária má na dnes voľno a ty ideš na obed so mnou" povedal mi autoritatívne. Chcel som mu ešte niečo namietnuť ale on mi zase skočil do reči."Výborne tak sa bež pripraviť,nie že by si v tomto vyzeral zle ale istota je istota" povedal mi a už sa staval zo stoličky. "Ale ja som nesúhlasil" povedal som mu na svoju obranu. Nikdy nebudem skákať tak ako chcú ostatný!

"Nikto sa ta nepýtal na názor " povedal mi." A bež sa pripraviť ,za pár minút ta čakám pri dverách" povedal mi a zmizol. Až teraz som si uvedomil ,že som zadržiaval dych a vydýchol som. Dopil som svoje studené mlieko a pobral som sa do izby. Z tohto sa nevyvlečieš Harry.

Po dlhšom vyberaní som sa nakoniec rozhodol obliecť si košeľu ktorú som rozopol do polovičky a vlasy som si upravil gélom. Dal som si samozrejme voňavku,vzal si potrebné veci a už som bežal k dverám kde ma čakal Louis. On mal namiesto mňa oblečený drahý oblek ktorý , dokonalo obopínal jeho telo a hrudník. Vlasy mal v tom svojom rannom rozcuchu a na tvári drzý úsmev.

"Ja vždy dosiahnem čo chcem " povedal mi keď som zastavil pred ním a on otvoril dvere aby som mohol vyliezť pred dom a  aby som mohol vidieť jeho drahé auto.Zazobanec! "Raz a naposledy" povedal som mu a on zavrel dvere aby sa namna otočil.

"Nikdy nehovor nikdy " povedal mi."To namna skutočne vyberáte Justina Biebera?"spýtal som sa ho a on namna zmätene pozrel."Kto je Justin Bieber?"spýtal sa ma a ja som vybuchol do hlasného smiechu až mi slzy tiekli."Nejdeme autom?"spýtal som sa ho keď vykročil pešo k bráne."Aspoň sa porozprávame" povedal mi a ja som sa za ním rozbehol."Takže kto je Justin?" spýtal sa ma a ja som sa musel premáhať aby som nespustil ďalšiu vlnu smiechu.

"Ehm spevák a veľmi zaujímavý spevák" povedal som mu."Nespieva náhodou tú pesničku kydam sem?"spýtal sa ma a ja som znovu prepukol v smiech. "To asi myslíš Love yourself"povedal som mu a on mi venoval krásny úsmev .Takmer som nevedel ako sa volám.

"A tento Justin je tvoj idol?"spýtal sa ma a ja som len pokrútil hlavou v nesúhlas."Je pekný treba priznať ale nie je to môj štýl" povedal som mu."Aha a čo počúvaš?"spýtal sa ma a ja som sa nadýchoval pre odpoveď."Väčšinou sleeping with sirens,ariana Grande,Nightcore, Pink Flouid ale neznášam Miley Cyrus" povedal som mu a jeho oči sa rozšírili pri poslednom mene.

"Miley Cyrus" povedal a zhlboka sa nádychol "Veľmi zvláštna žena,čas trávi vyzliekaním svojho oblečenia a ľudia ktorý to pozerajú sa menia na deti posadnuté sexom." Povedal mi.

"Presne!" Vykríkol som a otočil som hlavu k nemu. "Tá žena nemá cudnosť a čo ešte taká Taylor Swift!"vykríkol som."Bože,len nie Taylor Swift!" Vykríkol Louis a ja som vedel že sme našli spoločnú reč.

Ohováranie Taylor Swift nám vydržalo až kým sme prišli pred reštauráciu do ktorej som vstúpil. Presne ako ma Louis poprosil som si sadol na stoličku oproti nemu a on mi podal lístok.

Zrakom som skĺzal po všetkých možných jedlách ale pri každom sa môj žalúdok skrúcal viac a viac.Lečo,Fazuľová polievka ,pečené slimáky  radšej som ďalej nečítal a jedálny lístok som zavrel."Máš vybraté?"spýtal sa ma Louis a ja som naňho zdvihol svoje zelené smaragdy." Hocičo len nie toto" povedal som a ukázal som na Lístok.

"Fajn pre mňa to bude vyprážaný baklažán so syrom a pre moju spoločnosť špagety so syrom" povedal Louis a ja som naňho vďačne pozrel. Obed sme jedli potichu len sem tam sme prehodili pár slov. Cítil som sa uvoľnene a mal som pocit ,že človek predomnou môže byť rovnaký ako ja.

"Povedz mi niečo o škole do ktorej chodíš Harry " vyzval ma a ja som si tri krát premyslel či mu to poviem ale potom som sa rozhodol ,že mu skúsim veriť. "Škola do ktorej chodím sa venuje umeniu a ja študujem kreslenie" povedal som mu. "Si v tom dobrý?"spýtal sa ma a ja som sa tváril zaujato.

"Myslím,asi neviem" povedal som mu a celý som sčervenal. Cítil som sa nepríjemne a každý jeden môj pohyb som si vždy premyslel. "Takže maliar?"spýtal sa ma a ja som chabo prikývol. "Na koniec roka potrebujeme niečo fascinujúce čo tu ešte nebolo,chcel som nakresliť Rio de Janeiro ale nemám šancu sa tam dostať" povedal som mu skleslo. Rio bolo drahé a nemal som možnosť sa tam v živote dostať. Moja matka nesúhlasila s mojou školou a nikdy tomu inak nebude.

"A čo vy aké ste mali detstvo?" Spýtal som sa ho čakajúc na odpoveď. "Tak po prvé niesom taký starý aby si mi vykal.Som Louis a je mi 22. Čo sa týka môjho detstva bolo dosť ťažké. Moja matka zomna chcela majiteľa svojej firmy ktorú som samozrejme prevzal po mojich rodičoch. Ja sám som študoval jazyky takže ich viem dostatočné množstvo. Mám dve sestry Lottie a Fizzy. Obydve sa učia za lekárky len Lottie je v štátoch. Nemám veľa priateľov a aj tých málo by ti povedalo ,že nemám srdce ale je len na tebe či to príjmeš a som gay ale to asi po včerajšej noci vieš" povedal mi a ja som okamžite skĺzol na jeho ruku aby som mohol vidieť dlhé prsty ktoré boli včera večer v najcitlivejšiej časti môjho tela a celý som sčervenal.

"Viem" pipol som potichu. "A ako ste sa dostali k tomu čo robíte?"spýtal som sa ho.Sledoval som ako jeho modré oči ktoré sa mi zdali teplé a prívetivé okamžite stvrdli a sánka sa napla. "Otázky skončili" povedal tvrdo a zavolal čašníka. Zaplatil za nás chutný obed a vyšiel na ulicu so mnou v závese.

Čo sa mu stalo,že sa jeho nálada zmenila z dobrej na zlú behom pár sekúnd. Predomnou nekráčal muž ale kus ľadu ktorý sa nikomu neotváral a ja som bol rozhodnutý ze, ja budem ten komu sa otvorí.

*******************************
Hi

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý.

Votes
Komentár
Poteší

Boo.

Troublemaker Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz