Without you

1.8K 181 28
                                    

Harry

"Mária kde je Louis!" Vykríkol som a bezpozvania som vbehol do domu,ktorý som poznal úplne celý naspamäť. Nečakal som ani na odpoveď a bez hlavo som vbehol do domu hľadajúc Louisa.

"Louis,Louis!" Kričal som kým som utekal do našej spálne a rozrazil som dvere. Z pier mi ušiel pridusený výkrik keď som našiel izbu úplne prázdnu. Vydesene som otváral všetky skrine ale jediné čo som našiel bola jeho vôňa,ktorá veľmi rýchlo mizla.

Mal som chuť dať celú izby do karantény aby som tu jeho vôňu udržal čo najdlhšie.

Vybehol som z plačom z izby a prebehol som úplne celý dom hľadajúc ho. Nebol tam. Zmizol rovnako ako všetky jeho veci.

"Kde je!" Vykríkol som na Máriu. "Prosím kde je!" Kričal som na plné hrdlo. Bola otázka času kedy sa znova zosypem ako domček z karát.

"Odišiel Hazz, odišiel" povedala mi s plačom Mária a ja som jej vbehol do náručia ktoré mi so slzami na tvári roztvorila a ja som sa v ňom snažil upokojiť svoj hlasný plač.

"Prosím povedz,že" vravel som jej pomedzi plač ale znelo to skôr ako kvýlenie vetra ,než normálny rozhovor. Hlas sa mi zdráhal vysloviť,že ma opustil.

"Nechal mi dom Harry a peniaze na účte pre rodinu, vzal veci a zmizol" povedala mi. Ak ma skutočne miluješ necháš ísť Máriu za rodinou..

"Nie,nie,nie" opakoval som zbesilo dookola. "Vráť mi ho späť prosím,chcem ho späť," nariekal som jej v náručí neschopný sa upokojiť.

Potreboval som okolo seba veľké a mocné mužské paže Louisa nie jej jemné ručičky.

"To nedokážem Harry" povedala mi. "Urobím čokoľvek" šepkal som. "Len nech príde späť" zašepkal som aj keď som vedel,že to musela počuť.

"Niall !" Vykríkol som po pól hodine sedenia na gauči a premýšľania kde by sa tak mohol Louis nachádzať.

"Zdvihni to,Zdvihni to" opakoval som si stále keď slúchadlo pípalo v rovnakom rytme až sa konečne ozval Írov hlas.

"Tu Niall Horan želáte si?" Spýtal sa svojim piskľavým hláskom. "Niall kde je Louis" povedal som mu bez pozdravu. Za svoju drzosť sa mu ospravedlním neskôr.  

"Harry,nie" povedal mi Niall. Takže vie,že som mu chcel zavolať. Louis s tým určite počítal a zakázal Ninimu aby mi niečo povedal.

"Niall prosím, kde je!?" Spýtal som sa ho histericky. Ak ho nenájdem umriem prisahám. "Harry sľúbil som mu,že ti nič nepoviem. Vlastne nikomu kto ho bude hľadať" povedal mi smutne.

"Vedel si,že ho milujem Niall tak ma nenúť prestať pretože to nejde! Ak sa máš v živote niečoho báť bude to strata lásky. Vieš, možno keby som  vedel ako láska bolí nikdy by som sa nechcel zamilovať ale dnes? Nini je to jediné čo mi ostalo tak mi ho neber" povedal som mu s plačom.

"Hazz" počul som ho povedať s plačom. "Neber mi jedinú vec bez ktorej si nedokážem predstaviť život, neber mi to posledné čo ma drží pri živote Niall , pretože ak by som umieral moje posledné slová k nemu,by boli ,že ho milujem" povedal som s plačom a naplno som sa rozplakal.

"Neviem,kde je Louis Hazz ale viem ako ho nájdeš" povedal mi a ja som nastrazil uši aby mi,neušlo jeho jediné slovo.

"V jeho kancelárií sa nachádza knižnica. Je tam kniha s názvom malý princ. Potiahli ju smerom k sebe a zapne sa ti jeho počítač. Má tam vyhľadávacie zariadenie ,ktorým ta mohol sledovať. Je však zaheslované. Heslo neviem ale viem,že ti na také niečo určite prídeš" povedal mi.

"Ďakujem Niall" povedal som mu s malým úsmevom a zotrel som si chrbtom ruky slzy,ktoré stále stekali po,mojej tvári v nepretržitých prúdoch a nechceli usťať.

"Samozrejme Harry" povedal mi on a ja som zavesil ihneď bežiac k jeho kancelárií. Tam som našiel potrebnú knihu a potiahol som za jej staré viazanie.   Prekvapilo ma ,že sa jeho počítač zapol aj keď,som to očakával.

Mária ma sledovala od dverí keď som si sadal do jeho kresla a ihneď som hľadal potrebný súbor. Niall mal pravdu. Len čo som tam stlačil vybehlo namna políčko pýtajúce so heslo.

Skúšal som dátum jeho narodenín, mená jeho sestier,mami a dokonca aj otca ale nedokázal som prísť na to správne. "Vzdávam to Mária nedokážem ho nájsť" povedal som Márií s plačom a znova som sa rozplakal ako taká baba.

"Skúšal si aj niečo o sebe Hazz?" Spýtala sa ma. "So mnou?" Spýtal som sa jej. "Podľa jeho posledných slov si,bol tá najdôležitejšia a najlepšia vec,ktorú v živote stretol. Myslím,si,že heslá s tvojim menom mal všade tak prečo to nerisknut" povedala mi.

"Dobre Harry" povedal som si. Mysli,mysli,mysli nejaký dôležitý dôležitý moment ktorý si zažil len s Louisom. Niečo čo preňho veľa znamenalo.

Blik!

1.2.94

Napísal som. Na moje prekvapenie sa počítač celý roztvoril a ja som dostal možnosť byť v celom systéme.

Najdôležitejší deň v mojom živote bol ten kedy si sa narodil Hazz. Pretože na zem padol anjel a môže byť v mojich rukách.

"Telefónne číslo Louisa Mária" povedal som jej naliehavo a ona mi ho nadiktovala. "Notak,hľadaj,hľadaj" vravel som,keď  sa malé kolečko točilo podľa mňa až príliš pomaly.

"Louis Tomlinson vyhľadaný" ozval sa robotický hlas a ja  som takmer skolaboval keď mi ukázalo,že Louis sa nachádza v dome. Presnejšie v kuchyni.

Rýchlo som vybehol z kancelárie a takmer som,vyvalil dvere do kuchyne hneď utekajúc k Louisovi,ktorého som ihneď zvalil na zem plačúc mu do trička neschopný ho pustiť zo svojho zovretia. 

Troublemaker Where stories live. Discover now