Problémy začínajú

2.7K 218 53
                                    

Harry

Zobudil som sa do krásnej nedeľe s malým úsmevom na perách. Celý večer som,sa túlil k mackovi a poviem vám nikdy som sa nevyspal tak dobre ako včera večer. Vytrepal som sa z izby a iba v boxerkách som nakráčal do kuchyne. "Dobré ráno Mária" povedal som s úsmevom a stiskol som ju v náručí."Pane bože ,čo sa s vami deje!"vykríkla pomne a ja som sa s úsmevom odtiahol. "Ty ma privýtaš obrým objatím a pán Tomlinson ma ráno skoro umačkal k smrti ,to som vám tak veľmi chýbala?"spýtala sa ma a ja som ju znova objal. "Chýbala mi tvoja kuchyňa" povedal som jej s úsmevom a sadol som si na stoličku pri stôl.

Z pomoci pre Mariu ma odtiahol vyzvaňajúci telefón. S úsmevom som zdvihol keď som zbadal meno na displeji."Zayn kamarát ako ide život?"spýtal som sa ho."dobre Hazz a ty?"spýtal sa ma a ja som počul ako si potiahol z cigarety." No som na žive" povedal som mu vďaka čomu som mohol počuť jeho smiech.

"Nezabudol si ,že nie?"spýtal sa ma a ja som nakrčil čelo. Čo som nemal zabudnúť? "Dnes je tá párty Harry " povedal mi a mňe sa z pier vydralo hlasné kurva." To je už dnes?"spýtal som sa ho pozerajúc sa na kalendár v mojej izbe.30." Do piče!"vykríkol som do piče.

"Tam sa asi nedostaneš buzerant ale ideš,či nie?" Spýtal sa ma Zayn."Samozrejme že prídem " zabrblal som."A čo pestúnka?"spýtal sa ma Zayn. Pravda akosi som pozabudol ,že som uväznený v tomto dome." Ako som hovoril tento dom má okná" povedal som mu. "A čo alarm a ostatný?"spýtal sa ma."Dôverujú mi nebude to problém " povedal som a rozlúčil som sa s ním.

"Ani na to nemysli Harry " povedala mi Mária keď som vošiel do kuchyne."Čo?" Spýtal som sa zmätene. "Nabudúce keď budeš kričať na nejakého chlapca v tvojom veku tichšie" povedala mi. "Je to len párty" povedal som jej." Nie Harry je to porušenie každého pravidla aké má pán Tomlinson!"zakričala pomne a ja som ju prvý krát videl naštvanú.

"Ak porušis pravidlá budeš pikať " povedala mi už pokojne."Čo mi môže urobiť taký pán Tomlinson!"vykríkol som na ňu." Harry nerob to budeš toho ľutovať" povedala mi. "Niesom ten druh človeka ktorý bude skákať ako on pískne!"vykríkol som na Máriu. "Keď ste sa včera večer vrátili myslela som si ,že spolu vychádzate a ty ho konečne berieš ako autoritu " povedala mi."Bola to jedna bláznivá noc Mária " povedal som jej.

Mária predomnou si hlasno povzdychla. "Toto nebudem riešiť Harry ,varovala som ta ak máš aspoň trošku rozumu zostaneš doma" povedala mi. Povedzme si úprimne nemám veľa rozumu. Možno to bol dôvod že keď sa ručička hodín dostala k osmičke otvoril som svoje okno a poobzeral som sa okolo seba

Postavil som sa na okennú rínsu a skočil som dolu. Výšky mi nikdy nerobili problémy a moje telo dopadlo na rovné nohy a ja som sa okamžite rozbehol k bráne ktorú som preliezol a potom na autobus. Tešil som sa na párty. Dievčatá ,kamaráti, alkohol ,ľahký sex. Tešil som sa a možno to bol dôvod pre ktorý som nebral Máríino varovanie na ľahkú váhu.

Louis:

" Mária kde je Harry!"vykríkol som na nu keď som nikde nemohol nájsť tú hnedú palicu kučeravých vlasov."pane prosím varovala som ho" povedala mi zlomene."Kde je Mária?"spýtal som sa jej naštvane."Pane Neublížuj te mu prosím" povedala mi zúfalo. "Kde je!" Zreval som a udrel päsťou o stôl.

"Išiel na párty s priateľmi" dodala šeptom. Okamžite som zapol telefón a pustil som navigáciu. "Mám ta maličký" zavrčal som keď som vyhľadal jeho mobil. Takže si vo svojom meste? Toto si si posral maličký,toto si si posral.

"Pán Tomlinson prosím je mladý nechápe to!"zakričala za mnou Mária.Ten malý zasran má rozumu viac než dosť. Bublal vomne hnev a ja som len čakal kedy vybuchnem a niekoho zramujem. Veril som mu.

Oklamali ma tie jeho veľké zelené oči ale to bolo naposledy. Už sa nedám oklamať. Ním už nie.

*******************************
Hi,

Lásky moje :D

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste dokonalý :D

užívajte prázdniny a neprestavajte čítať Larryho :D

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Troublemaker Where stories live. Discover now