Škola -_-

807 46 33
                                    

***o týden později***
"Anet, vztaavej" zvýšil hlas rozespalý a rozcuchaný Peter. "Nee" řekla jsem unaveně. Btw. Včera jsme asi do půlnoci hrály na PS4 a pak do 03:00 točily video. Peter ke mě přišel a místo toho aby něco udělal tak si lehl na moje nohy 😂. Asi po 10 minutách jsem se otočila. Mezi dveřma stál jako "vždy" upravený Matúš. "Hodláte dneska do té školy vůbec jít?" řekl se smíchem Matúš. " ne" řekli jsme naráz s Peterem. Všichni jsme se začali smát.  Matúš odešel a my s Peterem jsme vztaly. Peter šel do svýho pokoje. Nejsem typ člověka co si do školy vybírá oblečení půl hodiny. Ume je hlavní aby to oblečení bylo čistý. I když... Někdy se ani to nepovede.  Vzala jsem si bílé kratší tričko na kterém bylo nepsané:Bitches, Im kawaii potato. A k tomu černé kraťase s vysokým pasem. Šla jsem do koupelny. Začala jsem se česat. Jak už jsem byla učesaná přišel Peter. Začal si upravovat vlasy. V té koupelně jsme byly úplně sehraní. Pak jsem si už dala jenom řasenku, konektor na ty pytle co mám pod očima a lesk. Odešla jsem z koupelny. Šla jsem si do pokoje pro můj šedý vak s Mickey Mousem. Hodila jsem do něj klíče, propisku, peněženku, blok, sluchátka a telefon. "Už jsi Petere?!" zakřičela jsem. "Jo! Už jsi jdu jen pro vak!" zakřičel na zpět.
Šla jsem na chodbu. Začala jsem kontrolovat všechny boty. Jedny Matúšovy chyběly. Sakra. On nás neodveze do školy?! Vzala jsem si černý vansky a obula si je. Přišel Peter. "Matúš tu není" řekla jsem. "Hmm." odpověděl Peter. Taky se obul. Vyšli jsme z bytu. Peter zamčel. Stály jsme před barákem. Před námi byl takový park přez který jsme musely projít abychom se dostaly k zastávce. Cesta od baráku k zastávce je asi 10 min takže v pohodě. "Za jak dlouho to jede?" zaptala jsem se Petera. "Asi za 12 min, ale počkej podívám se" řekl a vytáhl telefon. "A sakra" řekl. "Co?!" zeptala jsem se zděšeně. "Jede to za 2 minuty" řekl a chytil mě za ruku. Začaly jsme běžet. A věřte tomu nebo ne, ale my jsme to fakt stihly! Jsme nejlepší že? Ja vím děkuji pěkně :D. Sedly jsme si. Opřela jsem se o Petera. Za 20 min jsme vystupovaly. Autobus zastavil přímo před školou. Před školou na mě čekal Vláďa a Pavel (blazer). Zamávala jsem jim. Došla jsem k nim. Peter se mi ztratil už když jsem vystupovala z autobusu. Pozdravili jsme se a šli směr to peklo.
***ve třídě***
Lavice byly pro tři lidi. Jaké štěstí že?
Sedla jsem si úplně do prava do poslední lavice. Kluci se najednou začali hádat kdo bude sedět vedle mě. Jako fakt? "Pane bože, vy jste takový dementi že to ani není možný" řekla jsem se smíchem a sedla jsem si doprostřed. Kluci si sedly vedle mě. "Nenatočíme musical.ly?" zeptala jsem se Pavla. "Proč ne?" odpověděl.
Začali jsme točit. Ano :D před celou třídou. Já a Pavel jsme dělali choreografii na : Stop, dont tak to my.
A co dělal Vláďa? Ten za náma tancoval tak... Jak když si myslíte jak drsně vypadáte, ale ve skutečnosti vypadáte jako pako :D ten musical.ly se nám tak povedl že jsem ho ihned zveřejnila a dala na istagram. Samozřejmě jsem označila i kluky. Najednou k naší lavici přišel jeden hnědovlasý kluk. "Ahoj já jsem Ikaro" (real name do komentu, dyki) usmál se na mě a "nabídl" mi ruku. Kluci se jen otráveně koukaly. Ruku jsem mu přijala. "Anet" usmála jsem se na něj. "Je fajn vydat na grafika zase nějakou holku" řekl se smíchem. "Asi jo" řekla jsem se míchem. S úsměvem odešel.
Teprve teď jsem si všimla že je nás tu tak 12 a z toho se mnou jen 3 holky. "Ten tě balííí" šeptl na mě Pavel. "Wut?" řekla jsem se smíchem. "Jop, šlo to hned vidět. Ty jeho očíčka který bych hned vipíchl. Ko*ot nehoráznej tohle to" řekl Vláďa opřenej o židly s kříženejma rukama. "OK no.." řekla jsem se smíchem.
***po hodině***
Šla jsem si dát blok do skříňky která mi byla přidělena. Zavřela jsem skříňku. Za mnou stal Ikaro. "Ehm.. Ahoj Anet" usmál se. "Ahoj" řekla jsem a taky se usmála. "Ehm.. Je mi to blbý.. Ale máš zítra něco v plánu?" řekl s úsměvem. " Nic" usmála jsem se. Jako proč ne? Alespoň si tak najdu kamarády ne když s nimi budu chodit ven? "A nechtěla by jsi zajít ven?" řekl. "Jasně!" usmála jsem se. "OK, víš kde je zastávka Adamova?" zeptal se mě. "Jo, nastupují tam na autobus" řekla jsem se smíchem. "Fakt já taky! Počkat.. Nejsi ty ta holka co dobíhala ten autobus s Altofem?" zeptal se. "Joo" řekla jsem se smíchem. "OK, tak teda ... Ve 2 na zastávce?" usmál se. "Jo,jo " tak zatím" řekl a odešel. Šla jsem směr východ. "Baf!" řekl Vláďa a chytil mě za boky. "Ty vole, já se tě lekla!" řekla jsem se smíchem. "Však , to byl taky účel" řekl se smíchem. "Chceš ukázat kouzlo?" řekl Vláďa. "Bojím se ale jo" řekla jsem. "Pujč mi tvůj vak prosím" řekl. Podala jsem mu ho. Dal si ho do batohu. Jeho batoh mi dal na zada. Podívala jsem se na něj stylem 'jako fakt?'. Stoupl si přede mě a trochu se skrčil. "Skoč" řekl. Skočila jsem mu na záda. OK, ted jsem tu byla největší šefis já :D. Vyšli jsme ze školy.
Jak jsme šli tak u zastávky stál Ikaro a s ním nějací 2 kluci z naší třídy. Ikaro na mě zamával. Ja jsem se usmála. Ti 2 kluci se na mě otočili. Vláďa měkdyž jsme byly na zastávce pustil. Vytáhl můj vak. Podal mi ho. Dala jsem si ho na záda. Obejmul mě. Nebo spíš mě málem umáčkl. "Tak se zatím měěj" řekl tím svým kawaii hlasem :D "jo, a ať ti zítra zase voní vlasy jak dneska, ať mám co šnupat" řekl. "Pane bože ahoj" řekla jsem se smíchem. Otočil se a šel směr jeho byt. Šla jsem se podívat za jak dlouho to jede. No super, za 15 min.. Najednou ke mě přišli ti 2 kluci co před chvíli ještě staly u školy s Ikarem. "Ahoj, ty jsi ta nová v naší třídě že?" řekl ten co byl stejně vysoký jako já. "Ano,jsem" usmala jsem se na ně. "OK, tak já jsem Denis, ale říkej mi Denny" usmál se na mě ten asi o hlavu vyšší jak já. "A já jsem Kiril" řekl ten druhý. "Aha. No.. Já jsem Anet" usmála jsem se na ně zase. Povídali jsme si dokud na nepřijel autobus.

•••ancenie•••
Názor do komentářů. Díky..

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now