Prosím on né!

1.3K 84 20
                                    


***neustále pohled Vadima***
Najednou jsem zpozoroval Anetin "stůl", zvláštní , byli na něm květiny, čokoláda a nějaký dopis.
"Honzo, nevíš co to tu dělá?" zeptal jsem se Honzy (nečekaně). "No to právě nevím, ale vím že jak jsem se probouzel tak odsud někdo vybíhal,
A byl v bílým , tak pokud tu nějakej doktor a Anet v noci čumí, tak mu rozbiju hubu!!" Křičel Honza.
"Ježíši, co tu ták jančíte?" řekla rozmrzele Anet. Asi jsme ji probudili.
*né?! Vadime ty jsi génius! Kde je ta nobelovka pro pana Tkačenku? :D*
"Ale nic, v pohodě" řekl jsem.
"No to není v pohodě" řekl vážně Honza. Co mu je? "Co to je?" zeptala se zmateně Anet. "To mi taky nevíme" řekly jsme s Honzou naráz. To mu jsme se museli všichni zasmát :D.
Anet si zatím se smíchem otevřela obálku. Smích ji hned přešel. Dopis s obálkou opustila. Já jsem k ní a vzal obálku do ruky. "Děje se něco?" zeptal jsem se dřív než jsem se podíval na dopis. "T-t-en r-rukopi-s" koktala Anet.
"Co?"

Flasback z pohledu Anet

Jo! Super! Dneska mám narozky!
Dneska je mi 15! Jsem velká holka :D.
Dneska jdu s Vláďou a Pavlem do baru. Možná si říkáte že je to divný ale.. nemám kamarádky, bavím se jen s klukama. Ale, upřímně nevadí mi to. Víc než Páju s Vládou si přát ani nemůžu. Ale oba jsou starší o rok takže podle dneska v tom baru budou úplně na sra*ky :D. Taky že mám pravdu.
V baru:
Je to tu úplně na nic. Pavel je teď někde uprostřed parketu a užívá si a Vláďa odešel bůh kam. A ? tu sedím u stolu s mobilem a nehorázně se nudím.
Zničeno nic si ke přisedl docela pohledný , hnědovlasý kluk. Ale.. Šlo dost vidět že je úplně ne šrot.
"Čau! Co tu taková kočka dělá tak sama?" řekl dost nechutně. "Odchází" řekla jsem drzé. Šla jsem na záchody.
Otevřela jsem dveře, ale klika mi zůstala v ruce. Povzdychla jsem si a kliku zahodila na zem. Podívala jsem se do špinavého zrcadla. "Si fakt ze dělají prdel" povzdychla jsem si nad tím, že jsem si vzpoměla na to že mám dneska narozeniny. Najednou jsem ze záchodů uslyšela vzdechy. Bohužel mi jeden z nich byl moc povědomí.
"Ježíši , Pavle" zasmála jsem se a odešla. Samozřejmě jsem nezapomněla pořádně prásknout dveřmi. Hned jak vyšla tak někdo chytl za ruku a přitlačil ke zdi. Ano, teď to zní jako stěch přeslazenejch pohádek. Ale to to je realita. Krutá realita. Protože ten někdo byl Vláďa. Dost z něj táhl alkohol. Jak nečekané. Čekala jsem že ho lehce odstrčím ale ne, je silnej jako kráva. Kopla jsem ho mezi nohy xD a hned ležel na zemi. "Krávo" křikl když jsem odcházela.
Další den ve škole.
No super. Vláďa všem namluvil že jsem se s níme včera vyspala. Naštěstí většina tomu nevěřila. Ale tohle mu nikdy nezapomenu.

Konec Flasbacku.

"T-t-ten ru-ru-rukopis"

Jej dalsiii.
Možná dneska ještě bude :D
No,jo teď víte kdo je pan neznámí.
A pro ti více přemýšlivé.
Jak Anet říkala že je to nejvíc nigga gigga člověk (což je pravda). Tak ina si na to vzpoměla teprve teď ok? :D

•••Ancenie••• :3

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now