Další nudná táborová část ^^

760 60 9
                                    

Během našeho rozhovoru začal Ríša dokonce i rapovat :D ehm... Upřímně.. Moc mu to nejde :DD "Richarde?" zastavila jsem ho se smíchem. "Ano?" zeptal se. "A jak ti mám vlastně říkat? :D" řekla jsem. "Richard,Ríša...Riško, debil.. Jak chceš" řekl se smíchem. Dostala jsem totální záchvat smíchu. Zase jsem uslyšela to otravné pískání. S Ríšou jsme se rozběhly směr louka. Zase jsme si všichni stouplo do toho půl kruhu. "Takže, děcka. Dneska budete mít první úkol. Ted si všichni z týmů vyberte jednu osobu." křikl hl. Vedoucí. Už jsem se otáčela na Vadima ale najednou "a tým Vadim a Richard + Karel a Martin budou mít za tu osobu asistentky!" křikl hlavní vedoucí. "OK.." šeptla jsem. Všechny týmy už měly vybráno. "Hotovo?" křikl hl. Vedoucí. Všichni jsme kývly hlavou."Táák... Ty "osoby" teď mají 10 sekund na to aby někomu např. Skočili na záda, prostě se nesmí dotýkat země" zasmál se hl. Vedoucí. Všichni jsme rychlostí blesku poslechly. "Skočila" :D jsem na kluka co byl vedle mě. Byl asi o rok mladší jak já a jmenoval se Lukáš, ale nejsem si tím jistá. Celkem lituju tým Premiho a Proxyho. Protože ta osoba byl Proxy :D Ano, vypadalo to sakra vtipně. "Tak.. A teď ty osoby nesmí udělat ani krok. Na zemi byt můžou ale nemůžou chodit. V 'nošení' osob se samozřejmě můžete hýbat. Kdo to během 3 dnů vydrží nejdéle tak získává nejvíce bodů" křikl s úsměvem hl. Vedoucí. Dala jsem hlavu na snad Lukášovo rameno. "Bože.."šeptla jsem se smíchem. A ani snad Lukáš se zasmál. "Rozchod!" křikl hl. Vedoucí. Pořád jsem se smála.
Přišel za náma Richard. "Mohu?" zasmál se na snad Lukáše. "Jasný,jasný" řekl a dal mě na zem. Dávala jsem si sakra velkej pozor abych neudělala ani krok. Richard si úplně čupl. "Co děláš ?" zeptala jsem se se smíchem. "No pooojď už" řekl se smíchem. Teprve teď jsem pochopila že mi mám sednout na ramena. Richard se zvedl. Málem jsem u jeho zvedání (bez dvojsmyslu plz.) spadla :D.
***z pohledu Richarda**
Za chvíli přijede Carrie.
Vadim si z chce udělat srandu..
Co kdybych toho využil?
Pak by Anet byla moje.
Jen moje...

***z pohledu Anet***
Vytáhla jsem telefon se sluchátky.
Jedno sluchátko jsem si strčila do ucha (nechte toho vy úchylaci!)
A druhé dala Richardovy.
Pustila jsem tam #PUREGIRL od Bena.
"Neva?" "Neva"
Některý věty jsme spolu s Richardem zpívaly. Občas to znělo jako by to zpíval Richard mě :D. Bylo to fakt divný. Pak jsme spolu začaly řvát: Ona je čistá! Je to Cocain GIRL! A NĚCO CHYSTA! TO BUDE ZASE MATROŠ!.
...
Vypadaš jak Pure girl. Jako ta slečna z reklamy. Prej děti neberte drogy usmala se a řekla mi :D
....

A milují když je odlíčená, proto s ní chodím běhat tam je odlícená vždy.
Tak znovu ptám se kdy. Ty a já poběžíme pro nějakém kokeš pryč. :d

Ok :D to by stačilo melounci :D
Nebo... Chcete ještě pokračovaní ted? :D komentíky....komentíky

••• ancenie co je šťastná z nkvýho dilera a novýho matroše :D ••|

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now