Přespání u Váďi 1/2

1.1K 62 0
                                    

(Upozornění: youtubeři mají pořád stejné vlasy!! Peter hnědé, Vadim fialové atd.)
***ráno***
Probudil mě Peteruv budík. "Vztáávej" zasmál se. "Neee" řekla jsem rozmrzele a hodila po něm polštář. Otočila jsem se na něj. Zase měl v ruce kameru. Rychle jsem vyskočila z postele a běžela do koupelny. "Ty to zase natáčíš?!" křídla jsem. "Ale notáák Anet! Jedeš na tábor! To se musí zdokumentovat!" křikl pobaveně. Otevřela jsem dveře. "Ono se jede už dneska?!" křiknu. "Nee.. Dneska jedeš za Vadimem a jedeš až zítra!" zasmál se. Šla jsem zase do koupelny. Peter šel semnou.
"Jdu si umýt hlavu" řekl. Já se jen učesala, a šla do kuchyně si udělat snídani. Ale překvapilo mě , že snídaně byla už na stole. Byly lívance <3 a na nich nuttella :3 Zatím já jsem slintala nad snídaní mi někdo zaklepal na rameno. "Peter?! Ty idiote?! Víš jak jsem se lekla?!" křídla jsem na něj. "Dáš si snídani?" řekl s úsměvem. "J-j-jasně" řekla jsem zasněně. "Tak si sedni" zasmál se. Sedli jsme si ke stolu. "To jsi vařil sám?" usmála jsem se. "Jo, chutná?" usmál se. "Je to výborné!" pochválila jsem ho. "No jo, jsem profesioAnál xD " řekl se smíchem.

***o hodinu později***
Konečně mám zbaleno, a za chvíli jdu směr Vadimuv dům. Ano, Peter už mi prozradil že tu ve městě bydlí i s Horicem. Ale , je to celkem fajn. Alespoň když za ním budu chtít jít, tak nemusím jezdit až někam do Kladna. Vezmu si vak na záda. Do ruky malou sportovní tašku a a ruky držátko od kufru na kolečkách. Otevřu dveře od pokoje. Peter už má přes záda sportovní tašku. "Jdeme?" zeptal se s úsměvem. "Jdeme" řekla jsem a šla za ním. Peter mě doprovodí k Vadimovi, jelikož pak jde za Matúšem na Nádraží na Zoči Voči.

*** o 12 minut později***

Stojíme právě před Vadimovým domem. Ano, mají s Horicem dům.
Dám Peterovi pusu na líčko, a on hned běží na vlak. Ještě mi mává. Jdu s věcmi ke dveřím. Zazvoním. Najednou vykoukne Vadimova hlava z dveří. "Jee Ahoj!" usměje se a otevře dveře. "Ahoj" zasmějí se.  "Počkej vezmu ti kufr" řekne Vadim a vezme mi nečekaně kufr :D."Páni máte to tu fakt pěkný!" řeknu když vejdu dovnitř. Nemají chodbu , ale hlavní vchod je hned v obýváku. "Dáš si něco?" zeptal se Horic. "Ehmm... Máte Colu?" zeptala jsem se. "Jasně!" usmál se Horic. Pomalu jsem se rozhlížela. Mají to tu opravdu krásné. "Nesedneš si?" Zasmál se Vadim. "Jo.." zasmála jsem se zase já. "Dám ti kufr do pokoje, budeš semnou na pokoji, ale budeš mít svoje lehátko"řekl Váďa. "Ale klidně můžeš spát v posteli, to lehátko je pohodlný, rád na něm spím" usmál se Vadim. "Nee.. v pohodě, ale díky" usmála jsem se. "Tady máš" usmál se Hori a podal mi Colu.  "Děkuji" usmála jsem se na něj.
"Nejdeme ještě ven? Je hezky" křikl Vadim z pokoje. Podívali jsme se na sebe s Horicem a zvedli ramena. "Klidně!" Křikla jsem mu na zpět.
"Tak jdem?" Zaptal se Váďa zamnou. "Ty idiote! Já se tě lekla!" Křikla jsem na něj. "To byl účel řekl a dál mi pusu na líčko. "Idiote" sykla jsem a utřela si rukou líčko, na které mě políbil. Všichni jsme si vzali vaky a vyšli jsme.

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat