Zůstanu tu s tebou

1.4K 88 10
                                    

Martin přišel s... Pavlem?(blazer)
Co ten tu dělá?"" Čau všichni!" křikli Pavel s Martinem naráz. Jo a abych vás uvedla do příběhu. Pavel je můj nejlepší kamarád. Bývalý. Od té doby co přešel na Gympl tak jsme se vůbec nepotkávali. A.. Pak se odstěhovali s Vláďou do vlastního bytů. (VláďaVideos :3 ) , emm.. Jo znám Vláďu a vím že je taky youtuber jako Pavel a vím že je to nejvíc nigga gigga člověk! " Anet? Co ty tu děláš?" řekl vesele Pavel. "Héj! Podle mě jsme tu důležití já a Vadim ne?" smál se Honza. "Omlouváme se vaše veličenstvo!" smála jsem se a pak obejmula Páju. "Si myslím!" řekl povíšeně Honza. Vadim furt propaloval pohledem Páju. Nechala jsem to tak být.
"Jo! A Vadime , upřímě zklamal jsi mě!" křikla jsem a odešla z pokoje.
Šla jsem si do automatu pro latte :3.
Najednou ke mě přiběhl Pája.
Vylekal mě tak že jsem na sebe vylila to horký latté. Křikla jsem bolestí.
"Ježíši sorry , sorry, chceš někoho zavolat?" ."Neboj, jsem v poho, ale zavolej Matůše, chci si jed do chaty pro jiný tričko" usmála jsem se a držela si tričko "dál od těla". Ale stejně to pálilo. Pavel se hned rozběhl do pokoje za Matůšem a spol. Pořád jsem stála na místě. Pak jsem jen viděla Pavla s Matůšem jak ke mě běží a nesmyslně něco křičí. Pak jsem jen upadla do bezvědomí.

Probudilo mě nějaké mluvení.
O...o..o hrách? Ježíši ti doktoři jsou fakt potrhlí. Pomalu jsem otevírala oči a před sebou jsem spatřila fialovou a zelenou hlavu.
Napřed jsem se lekla ale pak jsem si uvědomila že předemnou je fialová hlava Vadim a zelená hlava Honza.
" Ježíši , vy jste fakt dementi" mrmlala jsem si pro sebe. "Děkuju"zasmál se Vadim. " To nebyla poklona blbečku!" křikla jsem." Héj! Nebuď zas táák hnusná!" hřikl pobaveně Zelená Hlava. "HM... A co tu vůbec dělám?" zeptala jsem se a podívala se na Fialovou Hlavu." Nó... Ty jsi prej upadla do bezvědomí, a pak tady velectěný pan Honza , řekl že je tvůj bratr tak doktoři udělaly vyjímku , a teď seš s náma v pokoji." řekl klidně Fialová Hlava Vadim. Koukala jsem na něj s úžasem. "Co je?" zeptal se.
"Nic... Jen... Poprvé jsi řekl něco normálně" řekla jsem mu s ještě větším úžasem. Všichni jsme dostaly záchvat smíchu. No tady bude ještě sranda, zasmála jsem se sama sobě.
Zničeho nic do pokoje vtrhla naše úžasná , bloňďatá , přemalovaná sestřičky.

Jeeeeeeej :3 další díííl! Možná dneska ještě něco napíšu, a pokud ne , tak zítra 100% ! :3
A věřte mi , máte se sakra na co těšit!! :333

•••Ancenie••• :3

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now