OMG! YouTube Gang!

1.1K 89 31
                                    

*** Ve Vlaku***
Nyní jsme nastoupily do vlaku.
Cestou se nic zajímavého nestalo, jen to že NA NÁS MĚL ČEKAT FAYNE, A NEČEKAL!
Vešli jsme šli prázdného kupéčka. Všichni jsme byly happy, jelikož ti bylo jen naše. Když nad tím tak přemýšlíme, teď vypadáme jako nějakej YouTube Gang :D. "Půjdu se podívat jestli nejsou někde ve vlaku" usmal se Váďa. "Půjdu s tebou ješte se ztratíš" zasmála jsem se.
Vyšli jsme z kupéčka. "A jak jsi myslel to 'nejsou'?"
"Nó víš..." řekl Váďa, ale asi 4m před známá stál... Fayne s... Freescootem?
Co ten tu dělá. Všichni 4 jsme stáli na svých místech. Fayne se na mě podíval a otevřel pusu(úžasem), a já ji taky na něj otevřela.( really?? xD ).
Váďa se na mě se smíchem podíval, a rukou mi tu pusu zavřel.( proč to zní jako 50 odstínů šedi??!). Ale já ji po chvíli zase otevřela. Kluci přišli k nám. "A-a-ahoj" vykoktala jsem že sebe. Možná jste to nepochopili ale Fayne je můj nejoblíbenější youtuber. "Ahoj" zasmál se Fayne na mě. "Wooooooooooow"slintal Free (přezdívka pro freescoota ok?). Podívala jsem se na něj typu 'What?'
" Čau já jsem freescoot" zasmál se. "Ahoj, já jsem Anet" potřásla jsem mu rukou. "Čau, já jsem Fayne" řekl a odstrčil zadkem Freeho aby si mohl stoupnout předemně. Tomu jsem se musela zasmát. "Anet" usmála jsem se na něj. Vadim Fayneho akorát propaloval pohledem. "Půjdem už?!" řekl tiším rozzuřeným hlasem Váďa. Kluci šli před náma. "Tady se někdo zloobí" řekla jsem roztomilým hláskem a dala Váďovi pusu na líčko.
Šlo vidět jak hned změkl. Zase jsem se zasmála. Škoda že tu nejsou Matůš s Martinem a Honzou.

*** pohled Vadima***
Byl jsem na kluky dost nasranej.
Hlavně na Fayneho. Proč? Protože Anet je moje! Teda není... Zatím... *ďábelský smích v myšlenkách*
Z ničeho nic si vedle mě stoupl Freescoot. Anet s Faynem šli před náma. "Héj kámo, ty s ní chodíš?" zeptal se tiše Freescoot. "N-ne" řekl jsem, ale posmutněl jsem nad tím.
" OK, tak tahle kočka... Ta bude moje" řekl Freescoot větu, za kterou bych mu dal přez držku

Chcete další? :D
•••Ancenie•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat