Velmi dramaticky promyšlená část.

1K 75 12
                                    

Ne :D dělám si srandu :D bude zase nudná jako vždy ;)

Kluci z ničeho nic dostaly příšerný záchvat smíchu. "Čemu se do pr*ele smějete?!" křikla jsem na ně. Rychlé jsem si zakryla pusu. Pokud to táta slyšel tak to je můj konec. Peter vzal sobě a Matůšovi kufry. Matůš s Vláďou a Vadimem nastoupili do auta a odjeli. Peter za mnou pomalu přišel. "Přečti si zvonky" mrkl na mě. Já se slzami v očích se podívala na zvonky. Utřela jsem si oči abych něco viděla. "Debilové" šeptla jsem. Proč? Protože na zvonku bylo mé jméno a k tomu připsané: Okrajáček,Adolf. Ano, pochopili jste dobře. Budu bydlet s klukama! Silně jsem obejmula Petera a znovu se rozplakala. Ale né smutkem, tentokrát štěstím...
"Děkuju" šeptla jsem mu do trička. Usmál se. Odemkl , vzali jsme si kufry a šli do bytu.

*** o 4 hodiny později***
"To jídlo je fakt dobrý" řekla jsem.
"Moje první jídlo"(které vařil) zasmál se Peter.
Matůš ještě nepřišel.
"Jsem se mrknout na nějaký film?" zeptala jsem se. "Jó, jasný... Jdu zatím něco najít *zasmání* ale dojít neřeknu tak tam nechoď ok?" řekl veselé a zvedl se a odešel. "Ok..." řekla jsem nechápavě židli, na které před chvílí seděl Peter.
Vzala jsem talíře a umyla je.
"Už můžeš!" ozvalo se z pokoje.
"Jeeej" řekla jsem otráveně, ale pak jsem se tomu zasmála. Otevřela jsem dveře.
"Tadá!!!!" zajásal Peter s roztaženými rucemi. "Peteer" usmála jsem se a objala ho. Párkrát mi utekla slzička štěstí :D která se dostala na jeho tričko. "Nebréč" řekl roztomile Peter. Udělala jsem krok od něj a rukávem od šedé mikiny si utřela slzy. "Ja-ja promiň, jen- nom pro mě nikdo nic takovýho neudělal" řekla jsem.
"Aaaaa" řekl Peter takovým tím svým Peterovským hlasem, :D a obejmul mě jako lachtan. Ach... Vy asi nejste moc v obraze že? :D
Tak.. Byl tu malý projektor, který svítil obraz na zeď a zrovna tam Peter pustil písničku DOKONALÁ od Reaga a Viktorie Krásné. Tu písničku miluju.
Postel byla "ustlaná" tak abychom si polo lehly :D a mohly se koukat. Pak tu byl popcorn a Kofola.
Ano, možná to pro vás není tak moc ale pro mě ano. Popravdě, nikdo pro ně nic tak hezkýho neudělal. Kluka jsem měla. Ale ten mě měl spíše na vytahování před klukama a pak mi ještě řekl že jsem jenom úlet. A to sakra bolý.
Písnička dohrála.
"Prosím" ukázal dvěma rukama jako v hotelu když ti ukazují pokoj Peter.
Peter rychlé přepl na film...
Ano :D Mimoně :D
Asi v půlce filmu jsem usla.

Krááátka :(
•••Ancenie s příchutí oříšku•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now