Další nudná část bez děje

1.1K 80 10
                                    

3K lidí!!!! Jste úplný magoři! Miluju vás!!!!! <3

***pohled Anet**

Přišli jsme do chaty. Všichni jsme byly naprosto vyčerpaní, tak jsme ani nevycházely schody , a spálí jsme na gauči. Já osobně s Vadimem a Vláďou na chlupatém koberci na zemi.

*** ráno***
Probudila jsem se v obětí... Vadima a Vláďi? Ok... Tak to je hodně divný. (69slov!)Ale po chvíli jsem si všimla že Vláďa naštěstí jako v jeho videích nedostal slintavku :D Pomalu jsem se vymotala z jejich obětí, ale sama jsem je dala od sebe aby když se vzbudí tak ať se neleknou :D Ale když jsem Vadima posouvala dál, slyšela jsem jak něco 'mele' že spaní. Trochu jsem se k němu naklonila. No co, nějaký nový drby být musí. Ale hned co jsem se naklonila jsem se zděsila. "Miluju tě Anet" šeptl a dál si mumlal svoje. Mále jsem na něj spadla. Vztala jsem. Ne.. To se mu jenom něco zdá! Snad..
Šla jsem do kuchyně dělat lívance.
A povedly se mi! Najednou do kuchyně příjde Pavel. "Bože, všechno mě bolý" zašeptal. Trochu jsem se zasmála. "Na , tady máš kafe" měkká jsem na něj a podala mu kafe. "Děkuju" usmál se na mě.

***po hodině***
Teď jsem s Pajou v pokoji a navzájem si pomáháme balit věci.
"Ták! Hotovo!" zajásal Pavel.
"Jsem se podívat na kluky?" zeptala jsem se.
"Jasný" zasmál se Pavel.
Šli jsme do pokoje Vadima. Vadim tam pobýhal bez trička a něco hledal. Najednou Vadim zakopl o kufr. "To je ko*ot" řekl Pavel v záchvatu smíchu.
Radši jsem šla za klukama.
V pokoji byl Peter, Vláďa,Free a Fayne.
Balili si věci. Ale najednou mi to docvaklo. "Vláďo? Kdy pro nás kluci přijedou?" "asi za hodinu" "ok". Šla jsem ještě do našeho pokoje.

***při odjezdu***
Obejmula jsem se snad i se schodama!
Bude mi to tu hrozně chybět. Matúš a Martin tu mají auta a za chvíli odjíždíme. Možná se ptáte " Martin? A mít auto? Nemožné..." ale je to tak. Proto pro jistotu jedu s Matušem, jelikož si nejsem ani jistá jestli mám Martin řidičák.
*** v autě ***
Sedíme : Vláďá, já, Vadim. A řídí Matůš. Ani jsme skoro nevyjeli, a už se mi chce spát...

"Vadime! Proboha nedělej to!" křikla jsem na něj. "Proč bych to neměl dělat? Nemám už jedinéj důvod žít!" křičel na mě. "Váďo" šeptla a přistoupila k němu. "Nedělej to..prosím". Pomalu si Vadim sundával provaz z krku, když najednou někdo začal křičet. Rychlé jsem vyběhla z pokoje. Byly tu dva pokoje. V jednom Vadim, a v druhém Peter. Dveře měli hned vedle sebe. Peter držel proti sobě pistolí. Vypadalo to jako by někdo spíš držel jeho ruku aby se zastřelil. " Anet, pomoc mi!" křikl na mě se slzami v očích Peter. Podívala jsem se do pokoje Vadima. "Vadime, nedělej blbosti, chvíli počkej jen Pomůžu Peterovy" řekla jsem Váďovi. Vadim se na mě jen zamračil a přitáhl si provaz ke krku. Teď stojím mezi dvěma pokoji. Vadim VS. Peter. "Bože! Vyberte někdo za mě!" křičela jsem. Podlomily se mi kolena a já začala hystericky brečet. Po chvíli jsem si všimla že dveře od Vadimova pokoje se pomalu zavírají. Rychlé jsem k nim přiběhla a otevřela je. V okamžiku práskli dveře od Peterova pokoje. Rychlé jsem k nim přiněhla. Zamčeno. "Ne ne ne!" šeptala jsem. Najednou se zavřeli i Vadimovi dveře.

"Doprdele Anet!" křičel úplně vystresovanej Vláďa. "Si v poho?" řekl úplně vystrašenej Vadim. 'J-jo" koktala jsem. "Zastavíme na jídlo, co vy na to?" řekl Matůš. Všichni jsme kývli hlavou. Zastavili jsme na
benzínce/Fast foodu.
"A co se ti jako zdálo?, Vždyt jsi brečela a hrozně hlasitě mlela že spaní" zasmál se Vláďa, a kousl do hamburgeru. "No...(říká mu sen.)". Vláďá ně objal a řekl roztomilím hláskem: " nebooj, ťo byla jen nějaká můla!" a dělal u toho ten jeho duck face. Zasmáli jsme se. Otočila jsem se na Vadima. Jemu moc do smíchu nebylo. "Děje se něco Váďo?" zeptala jsem se.

***pohled Vadima***
Vážně si napřed vybrala mě? Chápu.. Byl to jen sen. Ale proč ty dveře prostě nenechala zavřít? Záleží jí na mě. "Vadime!" luskala mi před obličejem Anet. "No...?" zeptal jsem se. "Ty vole , brácho, si tu tak 10 minut mimo" zasmál se Vláďa.

Omlouvám se že je to tak krátký a zase bez děje, ale musela jsem rychle něco napsat jelikož 3 týdny nebyla čast!! Moc se omlouvám!

•••Oříšková Ancenie••• :D

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now