(Ne)Zpravení Nálady

1.5K 100 11
                                    

***pohled Petera***
Anet šla do svého pokoje.
Chápu ji. Nejspíš si myslí že je to kvůli ní. Ale zase Vadim ne taky blb. Myslí si že sám sobě uleví(really?) ale tak jen ublíží dalším lidem. Ani vlastně nevím jak to vysvětlím Matušovi a Martinovi. Možná bych měl jít za Anet. Pomalu jsem se blížil k jejímu pokoji. "Anet?" zeptal jsem se, když už jsem stál u dveří."Anet?" řekl jsem mnohem hlasitěji. A teď jsem si to uvědomil, co když se tam teď taky řeže??!!! Rychle jsem vykopl dveře, ale jediné co jsem viděl byla Anet na postely se sluchátkama v uších , a slzách na tváří. Asi si mě ani nevšímla.
"Halooo, Anet!" křikl jsem. Teď si mě všimla. "Ježíši Petere! Já se tě lekla tohle už mi nikdy nedělej!" křikla na mě s vyděšeným výrazem. Pomalu jsem odcházel z pokoje a zpozoroval jsem stolek. Byla tam kresba Matůše,Martina a... Mě? "To je drsný!"
"Hmm.. Děkuju" usmála se na mě. Nenápadně jsem se podíval do toho blocku, co tam kreslila. Měla tam Vadima, a šlo vidět že už ho jen dodělává. "A to je taky drsný" dodal jsem , a ona se jen zasmála.
Řekl jsem si že tu s ní chvíli budu.
"A jako ty s Matůšem natáčíte na YouTube?" zeptala se mě Anet.
"Jo , ale i Martin a Vadim" usmál jsem se na ní. "Jo, Vadim... O něm to vím , ten točil i když mu bylo teprve 13" slzy jí stékali po tváří ale neustále se usmívala. Opravdu jí závidím tu její odvahu.

Jéj, kratší díl :3 ale lidí prosím už si vyberte jednoho youtubera!!!!!!!!! Děkuju :3

•••Ancenie•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now