Bar 2/2

1.1K 79 13
                                    

Petr si přisedl.(ano, děkuju Badman kide) "Přišel jsem o něco?" zeptal se už fakt opilím hlasem. "Ne" zasmála jsem se ironicky. Byl úplně mimo.
"Emm.. Je mi to trapné ale potřebuji na záchod" lehce jsem se zasmála.
On ani neodpověděl a dal si hlavu na stůl. "Ach,bože" povzdychla jsem si. Mířila jsem směr záchody. Nebylo to tam moc moderní, ale ani zase nějak nechutné či tak. Ale najednou jsem uslyšela vzdychání (ano, všichni víte jaké :D ). A bohužel mi bylo povědomé. Ano, bylo to Vadimovo
A ještě někoho. Naštěstí to druhé bylo holčičí, protože by asi nebylo moc dobrý kdyby tam byl s nějakým klukem. :D
"No Vadime, ty draku" zasmála jsem se. Teď, ani nevím proč , ale přišlo mi to nehorázně vtipné. Odešla jsem.
*** pohled Vadima***
Zrovna jsem byl na záchodech s ňákou, úplně neznámou holkou. Škoda že ta holka není Anet. BOŽE?! CO MĚ TO NAPADÁ?! Naštěstí jsem se s tou "paní neznámou" jen líbal.
"No Vadime, ty draku" uslyšel jsme Anetin smích. Ach bože jak já ho milují. Počkat... Anet!! Rychle jsem se od ty holky odtrhl a pobral si všechny věci. Trvalo mi to asi 10 min. Bože!

***pohled Anet***

Se smíchem jsem vycházela ze záchodků. Z ničeho nic mě někdo přimáčkl ke zdi. Začal mě líbat. Zděšeně jsem se na něj podívala.
Ano,byl to Petr. Snažila jsem se ho všelijak kopat,mátit a podobně.
"Už ti nic nepomůže" zasmál se.
Teď se mi zdál až moc střízlivý.
Nenápadně mě začal mačkat směr záchody. 'Pokud se mu to povede, tak mi snad Váďa pomůže' pomyslela jsem si. V tuhle chvíly se mi zdál naprosto nechutný. Myslela jsem na to nejhorší co se může stát.
Najednou jako by samotný nebe sem poslalo Petera s Karlem. Hned co mě, nebo spíše nás spatřili, tak se Peter sem rozběhl a dal Petrovy ( doufám že v tom nemáte zmatek :D ) takovou pěstí, že se divím že ji nedal i mě. Petr padal rychle k zemi. Hned co se ode mě ten blbeček oslepil , tak jsem se rozbrečela. Karel hned co sem doběhl tak na Petra začal řvát. Peter mě chytl za ruku , a zázným krokem semnou odcházel. Než jsme s Peterem zašli za roh tak jsem se tam naposledy podívala. V tu chvíly ho Karel kopnul , a ještě jsem viděla Váďu, jak utíká ze záchodu jako by tam byla atomovka a za chvíly měla vybuchnout. Vypadalo to že někoho hledá. Asi mu ta "číča" utekla. Jindy bych se tomu zasmála , ale teď mě to bolelo. Bolelo u srdce. Proč? Nevím...
Hned co jsme s Peterem vyšli z baru , se mi podlomily kolena. Peter se na mě jen usmál. "Tak skákej " zasmál se a naznačoval to abych mu skočila na záda. A tak jsem taky učinila.
Dala jsem mu pusu na líčko a pošeptala : "Děkuju.."

***pohled Vadima*** 469slov :D
Vyběhl jsem ze záchodků , ale něco mě zarazilo. Karel kopal do... Peťana? Co ten tu dělá? A proč ho Karel kope? No.. To teď není důležitý, teď je důležitá Anet.
Posel nebo spíš proběhl jsem snad celej Bar. Ano, nenapadlo mě prostě vijít ven a podívat se tam. A... Možná jsem tam radši ani chodit neměl.
Viděl jsem tam Anet s Peterem.
Anet mu zrovna dávala pusu na tvář.
Žárlím? Ne.. Proč bych měl? Tak proč mě to tak sakra bolý?!

Omlouvám se že další díl je tak pozdě, ale po tom pokusu o "znásilnění" jsem nevěděla jak pokračovat :D tak snad jste s tímhla
Koncem kapitoly alespoň trochu spokojení :D

•••Ancenie••• :33333




YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora