Vadime?

1.6K 86 19
                                    

*** neustále je pohled Petera***
"V poho Anet! Já žádný prášky nepotřebuju, jen jsem se zamyslel!" křikl jsem na Anet která hledala v kuchyni lékárničku." Jasněěě... Vždyť jsi byl mimo dobrejch 20 minut!" křikla na zpět. Než jsem stihl cokoli namítnout byla u mě s práškem a sklenicí vody. "Na tady máš" sladce se na mě usmála. Ach bože jak já miluju ten její úsměv. "Děkuju" usmál jsem se na ní , a vzal jsem si prášek.
 
***pohled Anet***

"Héj, mrňata! Jdeme s Martinem nakoupit! Tak tu nic nezničte!" křikl Matůš tak nahlas aby to slyšel i Vadim který dělá něco v pokoji, a nikdo nechce vědět co :D.
"Jaký mrňata?! Jsem o 2 měsíce starší než ty?!!!" křikl Peter který se snažil znít naštvaně. Samozřejmě se mu to nepovedlo , a všichni jsme dostaly záchvat smíchu. "Tak mi jdeme ahoj!" zamával nám Martin jak kluci odcházeli.

*** pohled Petera***
"Tááák, co budeme dělat?" zeptal jsem se mile , a podíval se do těch jejich nádherných očí.
"Netuším" zasmála se. Ách bože jak já ten její smích miluju. "Neměla bych zavolat Vadima? Nechci aby byl tak smutnej..." řekla ale pak ještě šeptla: "kvůli mě"a ukápla jí slza. Znova mě zabolelo srdce.
" Dobře, podle mě bude rád" řekl jsem a utřel jí slzu. No,jo ale já nebudu rád že mi tu bude oxidovat. Anet se zvedla a šla za ním.

***  pohled Anet ***
Šla jsem pomalu k jeho pokoji. Mám tam jít? Nebude naštvanej? Ano.. Tito otázky se mi neustále honili hlavou.
Zaklepala jsem na jeho dveře.
"Váďo?" zeptala jsem se potichu, ale tak aby mě slyšel. "Vadime?" zeptala jsem už hlasitěji. Nějak mě nezajímalo že mě nepustil dál , stejně jsem ti dveře otevřela a vešla dovnitř.
"Váďo?" zeptala jsem se a rozhlídla se po pokoji. Nikde nebyl. Přistoupila jsem ke dveří koupelny. "Váďo?" zeptala jsem se. Nic.. Jen jsem slyšela proud vody. Ale takový ten jako když pustíte vodu z kohoutku a odejte.
Pomalu jsem otevřela dveře. A vydělá jsem to. To co jsem nikdy vydět nechtěla , a to všechno kvůli mě.

***pohled Petera***

Seděl jsem a přemýšlel. Ano už zase o stejných věcech.
Zničeho nic jsem uslyšel panický křik a volání "Petere!". Rychle jsem vyběhl a utíkal do Vadimova pokoje. Byla tam Anet která klečela a tupě s pláčem se dívala do koupelny. Podíval jsem se tam taky. Byl jsem naprosto zděšenej. Byl tam Vadim u vany s rozřezanou rukou od žiletky.(ano, vím že říkal že to dělají blbci, ale ono se to sem tááák hodí!). Hned jsem vytáhl mobil z kapsy a zavolal záchranku.

Koneeeečněěěě:3Dalšíí čááást!
A mám otázku chci sem přidat 1 youtubera vyberte si:

- VláďaVideos
-Blazer
-DenisTV
-Vidrail
-Kovy
-Ment

•••Ancenie•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now