Hurá na tábor!

1K 64 13
                                    

***ráno***
No super, jen jsme vstali a už nestíháme. Naštěstí už jsme normálně oblečení, tak jak půjdeme. Rychlé jsme se nasnídali. Hodili jsme misky do dřezu a s Váďou jsme se šli rychle obout. Jo.. já vám to ještě neřekla že? Horic s náma nejede, jelikož teďka chodí furt na nějaký vyšetření. Ale pak za námi přijede. "Kufry !" Křikl Vadim a rozběhl se do obýváku pro kufry. Zatím jsem si vzala vak na záda. Vadim přiběhl s kufry. Odemkli jsme a vyběhli jsme z domu. Na "zastávce" jsme byly asi za 10 minut.
Už tu bylo celkem dost youtuberů. Nebylo jich hodně, ale na to že na první turnus jede jen 10 youtuberů + 1 asistentka a já, tak jsme tu byly skoro všichni. "Kufry!!" zařval Pedro s Housem naráz. Ano, poznal je. Nejsem zas takový zaostalec. Vadim k nim přiběhl a hodil jim kufry do náruče. Pomalu šel zamnou.
Ale najednou k Vadimovi přiběhl kluk, asi ve stejné výšce jako já. "Čau Vadime, tady máš plány na první turnus" vychrlil na něj rychle. "Díky Richarde" zasmál se na něj Vadim. "A tu tu budeš jako??" zeptal se Richard. "Asistentka" doplnila jsem ho s úsměvem. "OK, tak tady máš taky plán" řekl a podal mi tu stejnou složku. "Díky" řekla jsem ale on už odcházel. Najednou k Vadimovi nějaký kluk. Byl mi nehorázně povědomí. Boha.. Není to ten kluk z večera?! Tehdy v tom baru... Jasně že je to on! Odstoupila jsem od těch dvou asi 2 kroky. "Čau Peťane!!!" křikl na něj Vadim i když byly asi 1 metr od sebe. "Čusák Busák!" křikl na něj ten kluk. "Nebo rusák.." ještě šeptl. Tomu jsem se zasmála. "Jsme se naposled viděly v tom baru ne?" řekl Vadim. To jsem se otočila a šla jinam. Najednou jsem v dálce zahlédla Vládu. Jelikož byl otočený zády ke mě, tak jsem se rozběhla a chtěla mu skočit na záda. Ale on mě asi slyšel tak se otočil směrem ke mně. Já na něj skočila ale stejně jsme oba spadly. Odtáhla jsem se od něj. "Ahoj" přiblbě jsem se na něj usmála. "Aneeet" řekl se smíchem. "Kam jdeš? Zastávka na autobus je na druhé straně"řekla jsem. "Jo, jdu si ještě pro nějaký jídlo, jdeš taky?" zeptal se. "Jasně" usmála jsem se na něj. Vyrazily jsme směr obchod.
***chvilka před odjezdem***
Právě stojíme s Vadimem a Vláďou před autobusem. Všichni jsme si nastoupili. Sedím vedle Vadima. Za námi sedí Vláďa s Pavlem. Pedro začal řvát naše jména a když řekl to naše tak jsme museli zvednout ruku. Myslela jsem že tu jsme všichni ale spousta youtuberů prý nedorazila. Celkem škoda. Podívala jsem se na mobil. Zkoukla jsem rychle FB a Instagram. Nic zajímavého. Už jsme na štěstí vyjely. Ale ne... Martin začal zpívat. Né to jak zpívá pěkně, ale začal zpívat skákal pes. Achjo, tahle cesta bude ještě dlouhá. Dala jsem si hlavu na Váďovo rameno. Chtělo se mi hrozně spát.

***po probuzení***
Probudil mě martinuv zpěv. Ale tentokrát naštěstí ten hezký. Ale neuvědomila jsem si že Vadim byl celou dobu opřený o mě. Takže mi jeho hlava...ehm... Spadla do klína :D Vláďa si stoupl a podíval se na Vadima. "Šťastný to Vadím" řekl se smíchem. Dala jsem mu malou facku tak že si sedl na sedadlo. Pavel se celou dobu smál. Probudila jsem Vadima. Ten se na mě rostomile koukl. "Achoooj" řekl Vada ospale. "Můžeš si prosím tě normálně sednout?" řekla jsem mu. Vadím se zasmál a obejmul mi nohy. "Ně" řekl rostomile. To se začal smát celý autobus. Teď jsem byla červená snad i na zadku. "Vadime!" křikla jsem na něj rozesmátě. Autobus najednou zastavil. Pavel se s Vláďou furt smáli. "Co vám je?" zeptala jsem se se smíchem. Vláďa s Pavlem natočili svoje telefony na mě. Byla tam přední kamera... S Byla jsem totálně pomalovaná. Na čele jsem měla velkým napsaný 'Vláďa je nejlepší' a na levé tváři jsem měla 'Pavel ale víc' a na pravé: 'jsem v #negrfamily' .Hrozně jsem se smála. Vadim taky . Vadima jsem kopla tak že už se nesmál :D. Opřela jsem se o sedačku. "Bože.." povzdychla jsem si. "To to teda začíná" doplnila jsem. Opřela jsem se o sedadlo a odpočívala.

Vy brokolice! Že vy jste ne tuhle povídku zapoměly! :D dělám si srandu :D Mám vás ráda (trochu :D)
Líbí se vám povídka? Ale předem vas chci na něco upozornit ! Toto nebude jedna z povídek že např . bude Anet chodit s Vadimem a konec :D neberte tuhle povídku jako klasickou lovestory prosím! Hodlam vas ještě mnohokrát rozberčet! Nebojte :D
Budete chtíti zítra dlouhou část nebo dneska večer krátkou? :D

•••Oříšek s příchutí Ancenie :D••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now