Jeho pohřeb

713 65 27
                                    

Už uběhlo pár dní. Pár nekonečných dní bez něj. Pár bolestných dní bez něj. Většinu času jsem proplakala s Terkou na pokoji.
Právě jsem stála před zrcadlem v černých šatech co mi byly po kolena. Ano, jeho smrt Mě vzala víc než ta matčina. Sama to nechápu. "Anet? Už musíme jít.." ve dveřích stál Peter.
******

Sedla jsem si vedle Petera. Hned jak jsem ve předu viděla jeho rakev se mi slzy hrnuli z očí. Podívala jsem se na Váďouvu mamku. Brečela vepředu společně s Vadimovou sestrou Yannou. Bylo mi jich neskutečně líto. Peter mě obejmul. To jsem teď potřebovala. "Dnes se tu loučíme s synem, bratrem, vnukem, přítelem a také nejlepším kamarádem Vadimem Tkačenkem." začal mluvit Matúš. "A však podle mě tu nemám právo se s Vadimem poučit jako první tak.. Prosím Anet? Ujmeš se toho?" podíval se na mě Matúš. Byla jsem zaskočena. Šla jsem do předu. Matúš mi dal nějaký papírek a pošeptal mi "ty to zvládneš. Buď silná". Odešel. Zůstala jsem tu sama před takovým malým pultíkem vedle jeho rakve. Rozbalila jsem poskládáný papír. 'Vzpomínky' nic jiného v něm nebylo napsané. "Takže.. I já bych se dnes chtěla rozloučit s Váďou" řekla jsem. Odsud jsem viděla brečet všechny. Dokonce tu byl i Carrie. "Váďa byl pro nás všechny skutečně významnou osobou". "Když tehdy přijel společně s Martinem a Peterem za mnou a Matušem, tak jsem chtěla aby odešel." "Ale když teď odešel chci aby se zase vrátil". "Zažila jsem s ním neskutečné chvíle, o kterých vím že bych je nezažila s nikdým jiným." "Ale je opravdu smutné že... Když si představím. Že se tu teď s námi mohl smát... " *rozplakal a jsem se* Podlomily se mi kolena. "Tak mě to ničí" řekla jsem ještě, pak jsem ale totálně nemohla. Peter mě vyvedl ven.
*****
Už tu nikdo nebyl. Šla jsem společně s Petrem k jeho rakvy. Hodila jsem do ní poslední kytku. Černou růži. "Budeš mi chybět " šeptla jsem.

Omlouvám se ale tady to pro dnes musím ukončit. Psychicky na to nemám :D brečím. Omlouvám se že jsem tak přeskakovala ale... Ja prostě nemůžu x(( budeš nám chybět Váďo... <3

•••Ubrečená Ancenie•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now