Vláďa!

1.1K 84 0
                                    

Asi po půl hodině, jsme slyšeli jak někdo odemyká. A ano,byl to Matůš, ale... S ním přišel i Vláďa! "Jéžiš! Vy už jste tady? Já myslel že stihnu nakoupit dřív než přijedete!" smál se Matůš.
Vláďa se smál, všechny přivítával obětím atd. Ale jak se podíval na mě tak mu úsměv hned spadl z tváře.
***pohled Vláďi***
Byl jsem strašně rád že po dlouhé době všechny vidím. Všechny jsem obejmul, pozdravil atd. Ale pak jsem zpozoroval ji. Co ta tu dělá? Je na mě určitě naštvaná. To co se tehdy stalo v tom baru, si nikdy neodpustím. Jsem takovej kretén , že jsem se tehdy musel prostě "ožrat" a přijít o svou nejlepší kamarádku. Anet se na mě podívala. Pomalu ke mě přišla , obejmula mě a pošeptala mi do ucha:
" odpuštěno.." a odešla. Vůbec jsem si neuvědomoval jak mě to mohla odpustit.
***pohled Anet***
Odešla jsem do kuchyně.
"Máte hlad?" křikla jsem aby mě v obýváku slyšeli.
"Máme co dělat, abychom nesežrali tebe!" křikl Váďa takovým tím rostomilím hlasem. "Ok..." řekla jsem potichu a radši jsem zavřela dveře od kuchyně.
Asi po půl hodině začali palačinky fakt hodně vonět. Šla jsem ke dveřím, že už jim řeknu že to za chvíli bude.
Jenže hned co jsem otevřela dveře se mi naskytl pohled na kluky, co mají hlavu u dveří, a čichají vůni palačinek. Hned jak si všimli že jsem otevřela , začali trochu odcházet a pískat si , jako by o ničem nevěděli.
"Za chvíli to bude"smála jsem se.
Všichni si rychlostí blesku sedly na takový ten stůl co je kolem kuchyně, a sedí se na barových židlích. Všichni měli před sebou prádný talíř a příbory. Každý si vzal do pravé ruky nůž a do levé vydličku. Každý vyplázl jazyk na levou stranu a vypadali jako psi. Mačkali se takhle: Matůš vedle něj Peter vedle Matůš a vedle něj Váďa a jako poslední Martin. To jsem si prostě musela vyfotit. Na instagram jsem k tomu dala popisek: moji hladový krci ❤ a na FB : nemyslíte že mají hlad? A všechny jsem je tam označila. V sekundě všem zapipal mobil, tak jak se na to dívaly tak jsem jim dala palačinky na talíře , a mezi ně rozmístila nutelly. Jak všichni jedli, tak ani nezbylo na mě , tak jsem si zatím dala tu fotku kluků na tapetu.

Lidí! Už mám většinu příběhu vymyšlenou! Teď to stačí jen napsaaat -_- :D tak, doufám že se takový kradší díl líbil. Za vote a komentáře jsem neskutečně ráda!
A hlavně děkuji všem co mě v tomto příběhu oprávuji! Fakt díky všem!

•••Ancenie••• :3


YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now