2 dny volna...pak nekonečno...

709 64 11
                                    

Lehla jsem si do jemně studené trávy. Richard si lehl vedle mně. Dívaly jsme se na nebe. Slyšela jsem troubení auta. Bleskově jsem si sedla. Před námi zastavilo stříbrno černého auto. S Richardem jsem si stouply. "Doufal jsem že nepřijede" povzdechl si Richard. "Kdo?" Zeptala jsem se nachápavým pohledem.  "Ona".
Vystoupila celkem pěkně černo vláska.  Z druhého strany auta vystoupila menší a mně osobě více simpatická brunetka.

***pohled Vadima***
Konečný přijela. Moje princezna <3

***pohled Anet***

Přišel Vadim a obejmul černovlásku. Richard pro otočil očima. "Půjdeme?" Zeptala jsem se se smíchem."děkuju" vydechl Richard. Skočila jsem mu na záda. Zrovna se sem cpal dav malých dětí. Richard se semnou na zádech rozběhl směr hl. Budova.

Dny utíkaly jako voda...

Povzdechla jsem si. Dneska končí první turnus. Ale za 2 dny je druhý takže pohoda.
Máme možnost tu ty 2 dny zůstat což je mega. Zůstávám tu Já, Richard,Vadim Terka a Kovy. To bude bombastickyyyyyy. Hlavně že tu nebude ta kráva Carrie.  Zjistila jsem že je to hrozná mrcha. grr tak moc ji nenávidím! Všichni už odjeli :D ale uplně všichni kromě nás :D

O den později...
Probudila jsem se. Na telefonu bylo napsáno 7:30.
"Tak brzo?" Povzdechla jsem si. Šla jsem se obléknout. Vzala jsem si Peterovo... ano peterovo tričko s nápisem: sorry, im kawaii potato.  Hele dal mi ho schválně na tábor tak klídek jo?! Pak kraťase ze kterejch mi lezl kousek zádku, ale to ten bylo jedno proto že to tričko to zakrylo. Vyšla jsem z pokoje. "Pozoooor!" Zakřičel kuře Kovy. Hádejte pro kuře. Byl na Vadimovým longboardu a očividně na něm moc neuměl. A mně ruce roztažený jako kuře :D. Hned jsem uhla. Terka se vzadu smála jako blázen. Začala jsem se smát s ňí. 
O 9 hodin později...
Právě stojím vedle Vadima. Terka s Karlem šli do nějakého restaurace. Stálý jsme před výlohou Tygeru. "Podívej na ty cute uši" zasmál se Vadim a ukázal nám do výlohy. Podíval se na mně. Cítila jsem to. Ten jeho pohled. Nevydržela jsem to. Otočila jsem se na něj. "Promiň, ale pořád to bolý. .." řekla jsem. Chytly jsme se za ruce a podívaly jsme se oba do výlohy.

Flash back
Šla jsem z diskotéky. Začala tam být nuda. Usrkla jsem si z kelímku ve kterém byla Cola.  Pomalu jsem se plížila chodbami směr Náš pokoj. Byla jsem malinko přiopila. Trošku toho do mně prooxy s Atim dostaly. Zastavila jsem se. Otočila jsem hlavu do práva.  Jakoby ze mě všechen alkohol najednou vyprchal. Kelímek mi zpadl z ruky. Líbal se tady Vadim s.....s.....S Carrie. Ach bože... vždyť k němu nic necítím!!!!! Ale proč to tak šíleně bolý?  Rozběhla jsem se s brekem směr pokoj...
Konec flash backu. .

"Proč ti to vůbec tak vadilo?" Řekl Vadim ale pořád se Díval do výlohy.
"Na to sama neznám odpověď, ale vím že mi to prostě vadí" odpověděla jsem.
"A co ti jako vadí?" Zeptal se smíchem.
"To taky nevím :D jen vím že mě to hodně bolelo když jsem vás vydělá. ." Řekla jsem. Teprve ten jsem si uvědomila co jsem vlastně řekla. Vadim se na mě otočil čelem .
"Tak tebe to bolelo jo? A jak si sakrá myslíš že jsem se cítil když jsem vyděl ty fotky na instagramu s tebou a Peterem? ! Jak si myslíš že se cítím když tě vidím s Richardem?! A to ani nemluvím o Fayneovy a ostatních!!!" Zvyšoval na mně hlas. Nic jsem neříkala. Jen brečela. "Asi už vím co to bylo.." šeptlá jsem tak aby mně slyšel. "A co to bylo?!" Řekl stejný rozčleně. "Bylo to to, že jsem viděla líbat se mýtho nejlepšího kamaráda s nejhorší holkou na světě! "Křikla jsem na něj. Začalo se stmívat. Vykulil na mne oči jako by se mu zastavilo srdce. Rozběhla jsem se pryč.   Zastavila jsem se v parku. Byl trochu strašidelný. Slyšela jsem za sebou kroky . Ale než jsem se stačila otočit dostala jsem silnou ránu do hlavy.
"Vadim je Můj ty dě*ko,  nech ho na pokoji"
Poslední co jsem slyšela..

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now