WcMan!

1.2K 81 15
                                    

***pohled Anet***
Cestou domů jsme potkali Pavla (blazera). Zrovna si to k nám mířil s kufříkem jako šéfis. Bude semnou v pokoji, mám tam stejně ještě 2 volné postele :D a navíc Pavel je můj BFFák.
Hned co jsme došli do chaty, tak jsem šla pomoct Pavlovy vybalit. Asi po půl hodině bylo hotovo.
***pohled Vadima***
Koupil jsem Anet růži, abych se ji omluvil za včerejšek. Ale.. Stydím se jí ji dát. Tak poprosím Vláďu, ať ji jí dá za mně. Vláďa je kámoš, tomu věřím.
***pohled Vládi***
Vadim mi dal nějakou růži pro Anet. Ale jelikož teď ji nemůžu najít (Anet) tak ji jí dám až pak.
***pohled Anet***
"Ale stejně furt nechápu, proč si bereš na chatu figurku Hulka." zasmála jsem se. "No to víš, my s Hulkem BFF" zasmál se Pavel. "Jde to vidět" zasmála jsem se a ukázala na jeho nalomenou ruku. "Ale prosím tě" řekl povíšeně Pája."Jdu si udělat latte, chceš taky?"zeptala jsem se.
"Jasně,půjdu s tebou" řekl a usmál se.
Po chvíly jsme přes celou chatu začali zpívat. "Jdeme si udělat latte! La la latte! Joo latte!" Vadim který právě seděl na gauči , se plácnul rukou o čelo. Ale najednou jsem uviděla Matúše , Honzu a Martina s kufry.
"Děje se něco?" zeptala jsem se vyděšeně. "Jo stalo!" křikl rozzuřený Honza. "Honzo klídek" snažil se uklidnit Honzu Martin. "Nebojte s vámi to nemá nic společného, ale jen tu budete asi týden samy" usmál se Matúš. "Ale zítra má přijet Kovy" usmál se ale taky zároveň posmutněl Martin. "Zvládneš to tu Anet?" zeptal se mě vážně Matúš. "J-j" než jsem to stačila do říct tak se do toho přiřítil Vláďa. "Ják, jestli to zvládne Anet?! To já jsem tu šéfis!" zařval se smíchem. Dala jsem mu pusu na líčko.
"Už asi ne" zasmála jsem se. Vláďa si dal dlaň na to místo kam jsem mu dala pusu. "Má první Pusa" řekl zasněně. Ale to už jsme všichni dostaly záchvat smíchu."Anet, zvládneš to teda?" zeptal se Matúš.
"Jo,jo neboj" řekla jsem a obejmula
ho. "Ták, my už musíme jít"řekl smutně Martin. "Ok" řekli jsem zborově všichni.

*** další den***
Ráno jsem se probudila díky tomu **** ***** budíku! Proč? Dneska má přijet Karel , jenže on si prostě usmyslel že přijede ráno! Grrrr.
Šla jsem do koupelny a udělala raní hygienu atd. Šla jsem si udělat dolů do kuchyně snídani. Vláďa s Vadimem seděli na gauči. Šla jsem do kuchyně a tam seděl Blazer s Peterem. "Anet, dneska ve tři přijde nějakej chlápek ze školy se podívat na ti tvoje obrázky. A pokud se to povede tak s náma budeš chodit i do třídy" usmál se. "Ale já s Matúšem budeme v Béčku" posmutněl Peter. "Kluci vy jste skvělý" zapištěla jsem a kluky plnou silou obejmula. "Tak pak nezapomeň poděkovat i Matúšovy" smál se Peter. Najednou začal někdo zběsile zvonit na zvonek. Rychle jsem přiběhla ke dveřím, a otevřela je.
Stál tam Karel a nějaká blondýna. Né že by byla škaredá, ale asi vůbec neumí s make-upem. Linky až někam k uším a rtěnka jako klaun. Obejmula jsem Karla . "Ahoj já jsem Anet, vítám tě tu" usmála jsem se na ni a podala ji ruku. Ona jo ani nevzala (chápete?)
A jen se na mě podívala stylem 'What? Stebou si jako podávat ruku?'.
"Kdo to je" šeptla jsem Karlovy když šli dál. "To bych se měl snad ptát já" šeptl se smíchem. "Ona tu není s tebou?!" "Ne". Už jsem ji chtěla vyhodit , když v tom přišel do obýváku Vadim. "A! Tady je má milovaná sestřenka!" křikl a roztáhl ruce. "Vadiiiim!" křikla ona s ruským přízvukem a rozběhla se proti němu.

•••Ancenie•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now