Koupaliště 1/3

1.1K 79 27
                                    

Fayne si sedl vedle mě. Moc hezky se mi s ním povídá. Vadim celou cestu nic neřekl. Jen Fayneho propaloval pohledem. Co mu je?

***pohled Vadima***
Fayne se neustále tiskl k Anet. Měl jsem sto chuťí si vzít AK-4 a rozstřílet ho na kousíčky :3. Ale šlo vidět že i Vláďa s Peterem jsou docela smutní.

***Na Koupališti***
***Pohled Anet***

Byla tady úplně boží vodní zeď (velké tenké akvário) ve které plavali malé rybičky. Rozhodla jsem se že si tu se všema udělám selfie.
"Tady musím mít selfie!" křikla jsem.
"Tak si ho udělej!" křikla na mě rozesmátý Pavel. "S váma tupci" zasmála jsem se. "Aha" řekl Peter se záchvaty smíchu. Hned ke mě přiběhl Vláďa, vzal mi mobil z ruky a udělal semnou 34 selfie. Beze srandy. Pak mi mobil vrátil. Ještě že tak :D
Pak jsem se vyfotila s Faynem.
Pak s klukama a na konec s Váďou.
A jelikož je Váďa o hlavu vyší než já tak mi rabořil jeho obličej do vlasů (What?) ale očima se díval do foťáku v mobilů. Byla to boží fotka! Hned jsem si ji hodila na tapetu. Kluci šli zatím koupit vstupenky.
Hned co jsme vešli na koupaliště , jsem si něco uvědomila. "Kluci... Kdo mi koupil lístek?" řekla jsem. Peter si začal pískat, a dělat že o ničem neví.
"Péťo!" řekla jsem a obejmula jsem ho.
"Tos nemusel" obejmula jsem ho.
"Jdu se převlíct! Nemusíte na mě čekat!" zasmála jsem se. "Máš pravdu! Já jdu rovnou s tebou!" zasmál se Vláďa. Dostala jsem záchvat smíchu.
"Tak já jdu!" zámávala jsem jim. "OK! Když tak nás hledej u tobogánu!" zámávala mi Váďa. Jak jinak.

***po.... Převlíkání? What?***

Pomalu jsem mířila k tobogánu, když v tom mě někdo chytil, a hodil na záda. "Fayneee" zasmála jsem se. "Aneeeet" zasmál se zase on. "Pane bože , ty si debil" zasmála jsem se. "To sis všimla brzo" zasmál se zase Fayne.
"Já vím" dodala jsem a udělala takový to fake brečení. Oba jsem dostaly záchvat smíchu.
"Tak, jdeme na tobogán?" zeptal se. "Určitě!" křikla jsem. Pořád mě měl na zádech, takže někdy se málem přizabil. Ale i Semnou! Šli jsme na tobogán, a před známá byly už Vláďa s Váďou. Ano, byly jsem na takovým tom tobogánu, kde dostanete ti dva spojené kruhy, a jezdíte 2. "Já chci jet s Aneeet!" křikl takovým tím roztomilým hlasem Váďa. Šla jsem k němu. "Paak" řekla jsem a pohladila ho po hlavě, jako malýho kluka.

"Woooow!" zakřičela jsem když jsme se pořádně rozjeli. Jen že se stala chyba...

Vím, takové krátké , ale nechtěla jsem vás nechat čekat :D
Dneska jsem byla na CineTube.
Bylo to T.O.P.! Jen mi Vláďa mega rozmazal fotku. :D a dala jsem mu obrázek. Jsem prej Micina :D
A až jsem od něj odcházela tak si vzpoměl. "Hej! Ty jsi vlastně Oříšek, že? Jsem tě vůbec nepoznal" :D
Ale to proč mi říká Oříšek, vám klidně napíšu v komentech ;)

•••Ancenie•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now