Instantní překvápko 1/2

1K 67 3
                                    

***pohled Petera***

Po asi půl hodině usla. Bože, je tak roztomilá že bych ji sežral :3 (přiznání Expla: jsem kanibal!) :D
A teď už mi to je jasný... Zamiloval jsem se. Zamiloval jsem se do krásný holky co umí božský kreslit. Zamiloval jsem se do úžasně vtipné holky. Zamiloval jsem se sice do citlivé holky, ale ta holka to má v hlavě pořádku, teda... Alespoň víc než já :D. Obejmul jsem ji a usnul.

*** ranní pohled Anet :D ***
Najednou mě probudí ohlušující hlas píšťalky. "Vstávat a cvičit! Včera jste všechno snědli tak jdeme na snídani
do MC!" zařval Matůš jako na vojně.
"Ano mami" řekli jsme s Peterem do polštáře.

*** 23:30 Matůšuv pohled***
Vrátil jsem se celkem pozdě, jelikož jsem s klukama hrál ještě PS4.
Otevřel jsem dveře od Peterova pokoje, protože u něj byla na stole píšťalka, a ráno chci Anet vyprankovat :D. Opřel jsem o futro. Jsou tak sladcí. Peter v postely objímal Anet. Jasně, je to má sestřenice, a Peter je ču*ák :D ale přeji jim to. Vzal jsem si píšťalku která byla na stole, a potichu odešel z pokoje.
Šel jsem do mého pokoje. Nastavil jsem si budík na 7 h ráno, a šel spát.
Ráno
"Slunce v mojích očích.. Ahoj všichni, zdravím vás u dnešního deního pogu"

***zpět do "reality"***
" Ty to točíš?!!!" vykřikla jsem a šla se schovat do koupelny. Vždyť vypadám jako zombie! Začala jsem hledat hřeben. "Sakra!" šeptla jsem si pro sebe. "Tak pak přijďte do kuchyně!" slyšela jsem Matúše jak odchází.
"Puuust měěě taaaam Aneetkoo"řekl ospale Peter. " Pod dvouma podminkama. Podáš mi hřeben, a už v životě mi neřekneš ANETKO!" Řekla jsem mu přez dveře. Jak už jsem slyšela jak jde pro hřeben, tak jsem si rychle na sebe dala Peterové černé tričko s nápisem Expl0ited. Né že bych usla ve spodním prádle, ale sundala jsem si to tričko, protože jsem se chtěla vysprchovat. Ale jak to tak vidím tak mi to asi nepůjde. "Oteeevřii" smál se Peter. "Jo prosím tě" řekla jsem. Peter mi dal kartáč na vlasy a šel přes vanu si osprchovat ty své. "Hele, já si je taky asi tak osprchuju" usmála jsem se. "Jasně" usmál se Peter a dál se věnoval svým "fešným kadeřím" :D. Hned co si dosprchoval vlasy Peter jsem šla já.
Jak jsem si smívala pěnu z vlasů, Peter vytáhl mobil a vyfotil nás. Něco do mobilu naťukal a znovu si upravoval vlasy. "Jako fakt?" zeptala jsem se ho. "Co?" zeptal se. Bože... Má pomalejší myšlení než Vadim. "Niic prosím tě" odftkla jsem si a zasmála se. Začala jsem si pomalu česat mokré vlasy. "Peter, pomůžeš mi?" zeptala jsem se. "Ehm.. Jasně, ale musíš mi říct jak" zasmál se. "Tak fénovat snad umíš ne?" zeptala jsem se se smíchem."Ok..." řekl a vzal si fén, a začal mi fénovat vlasy. Vypadalo to trochu jako z těch obrázků typu:
Může být holka s klukem kamarádi? Like! :D (snad víte co myslím :D )
A já si pomalu dávala pudr a řasenku. Vlasy jsem si ještě párkrát pročísla a šla do pokoje pro oblečení. Vzala jsem si kraťase s vysokým pasem a volné černé tílko s nápisem "I HATE MORNINGS" a pod ním byla roztomilá panda ležící unaveně na zemi. Šla jsem s věcmi zpět do koupelny. Peter si tam ještě prohraboval vlasy. "Vypal Peter" zasmála jsem se. "Ehm.. Škoda.. Doufal jsem si že si mě nevšimneš" řekl rostomilím hláskem. Zasmála jsem se a 'vykopala' ho. Věci jsem si oblíkla a šla za klukama do kuchyně.

•••trochu unavená Ancenie•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now