Jsem přijata nebo ne?! 2/2

1K 82 15
                                    

"Mám nápad!" zničeho nic vykřikl Vláďa a někam utekl. Přestala jsem brečet. Asi po dvou minutách přiběhl Vláďa do pokoje s obrázkem co jsem mu dala k narozeninám.  "Vláďo, to po tobě nemůžu chtít" podívala jsem se na něj. "Musíš" řekl zrovna když někdo zazvonil. "Děkuju Vláďo, jsi nejlepší" pošeptala jsem a obejmula ho.
***během "hovoru" ***
Já teď stojím před malým stolkem v obýváku, a kluci kolem mě. Teda až na Vadima. Ten sedí na schodech s Nicol. Kdykoliv jsem se tam podívala , koukal na mě omluvným pohledem.

***pohled Vadima***
Tak toto jsem po*ral.
Nicol mi to všechno vysvětlila.
Ani teď neví jakou chuť ji mám zabít.
Neustále jsem se díval na Anet. Tu nervozitu. Občas se na mě podívala, ale pak hned odvrátila pohled.
"A to máte jenom tyhle dva obrázky?" zeptal se náš ředitel. "No.. Ne, ale ona se tu stala nešťastná náhoda, a jsou polity inkoustem" řekla a sklopila hlavu. Podíval jsem se znechuceně na Nicol. "Tak to sem dones, já z toho zkusím něco vyluštit" zasmál se. "Dobře!" řekla nadšeně Anet.
"Sdovolením" řekla na Nicol a na mě se Ani nepodívala. "Anet" šeptl jsem a chytil jí za ruku. Ona se na mě jen znechuceně podívala , a ruku vykroutila. Asi po dvouch minutách nesla obrázky, ale byla tak rychlá že si ani nevšimla že jí Nicol podstrčila nohy do cesty. Anet zakopla a hlavou se flákla o schod, a pak se jen skutálela dolů. "Bože!" křikl jsem a hned jí šel pomoct. "Pane bože! Co se stalo?!" zakřičel Vláďa a přiběhl.
"Auu co to.." řekla Anet a dala si ruku na čelo. Al jenže jak ruku oddělal byla skoro celá od krve(what?!).
Vláďa ji vzal do náruče , a odnesl ji do pokoje. Peter zatím odnesl ti obrázky ředitely. On se na ně chvíli díval.
"Řekne te jí, že jí s radostí přijmeme na školu" usmál se. Spadl mi kámen ze srdce. Kdyby ji nepříjmuli kvůli Nicol , tak bych si to nikdy neodpustil.
Počkat...Nicol. Podíval jsem se na ni. "Běž si balit věci" řekl jsem. "Cože?" zeptala se nechápavě. "Běž si zbalit věci" zařval jsem na ni. Ještě že ten ředitel už odešel. Bůh ví co by si o nás myslel.

Chcete další? Najednou mám super nápady... :D

•••Ancenie•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Where stories live. Discover now