Bar 1/2

1.1K 74 22
                                    

***pohled Vláďi***
Oslava byla naprosto boží.
Anet mi dala překrásnej obrázek mě pod kterým bylo napsaný : největší šéfis.
Tomu jsem se zasmál. Naštěstí byl i v rámečku, takže si ho pak můžu dán na noční stolek, nebo nad postel.
"Héj!lidi! Nepůjdeme dneska do baru?" zeptal se nahlas zelená hlava:3
"Jo! Super nápad!" všichni souhlasili , ale já Anet jsme mlčeli. Proč? Vzpomínky... Oba dva sme na sebe jen kývli.

***v baru***
***pohled Anet***
Ano, je to tu jako minulé. Vláďa je někde uprostřed parketu, Honza balí nějakou přemalovanou bloncku u baru , Martin zůstal doma, Matúš u vchodu balí nějakou brunetu, Peter je bůh ví kde , a Vadim? Ten je nyní nezvěstný :D před chvílí jsem ho viděla u baru , a teď tam zase není.
A já? Já tu sedím zase sama u stolu. Z ničeho nic si ke mě přisedne hnědovlasý kluk. Ano, byl mi povědomí , ale odkud to fakt nevím.
"Co tu taková kočka dělá tak sama?" zeptal se při opilým hlase. Měl zajímavý hlas. Neříkám že nějaký nádherný nebo roztomilí jako Vadim, ale zajímaví. "Nudí se" zasmála jsem se. Vypadá docela sympaticky.
"A jak se vůůbec jmenuješ?" zeptal se, a bylo vidět že v sobě už něco má , ale né moc. "Anet, ty?" zeptala jsem se a podala mu ruku. "*****, těší mě " řekl a usmal se a přimul mi ruku.
(Lidi pls, je to peťangames ale nwm jestli se fakt jmenuje Petr, prosím napište mi to do komentářů díky :) "Hmm.. Jdu si pro pití, jdeš semnou?" zeptal se. "Ne, díky. Já tu ještě mám" zasmála jsem se a ukázala na skleničku. Zničeho nic jak odešel *** tak si ke mě rychle přisedl docela pěkný, hnědovlasý kluk. Nevypadal jako kdyby něco pil. "Ahoj, jsem Karel, a vím že ty jsi Anet. Jsem tu narychlo než se on vrátí. Vím že tu si s klukama
(Myslí Vadima, Petera , Matúše a spol.)
Takže jako tvůj budoucí kamarád ti radím, drž se od *** dál. Chce tě jen dostat na záchodky, a ty vypadáš jako normální holka, takže myslím že to nechceš." řekl. "D-d-dobře,d-děkuju" vykoktala jsem ze sebe. Karel jen rychle utekl protože *** se vracel.
"Čůs, jsem zpěěět.!" křikl už fakt opilé.

Druhá část bude dneska.
A co myslíte? Jak se Anet zachová?
Jo.. A pro ty který nepochopily .. Karel - Kovy - GameBall
:)

•••Ancenie•••

YOUTUBE není nic pro MĚ (Dokončeno)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz