Capitolul 40

2.2K 103 5
                                    

  - Serios..cred ca ar trebui sa te culci Kollin...esti beat. ii spun , zambindu-i frumos. 

  Ma intorc cu spatele la el , indreptandu-ma spre masa. Nu incep bine sa fac ceea ce aveam de facut , deoarece o mana ma prinde din spatele meu , tragandu-ma mai aproape , ca mai apoi sa fiu prinsa de doua maini puternice. Ii simt respiratia calda , soptindu-mi la ureche:

  - Ce ai de gand sa faci , in cazul asta? 

  Buzele sale lasa un mic sarut pe gatul meu , ca mai apoi sa simt o mica muscatura. Ma intoarce , fara sa imi dau seama , cu fata la el. Imi zambeste. Ii desfac cu grija nasturii de la camasa , ceea ce ma face sa imi musc buza , la vederea celor sase patratele bine lucrate. Se apropie de mine , cuprinzandu-ma intr-un sarut pasional apoi ma ridica in brate , si in secunda urmatoare sunt dusa intr-o camera , apoi asezata usor pe un pat moale. Ceva imi spune sa nu fac asta , deoarece nu stiu la ce ma pot astepta de la el , dar nu mai e nimic de facut. Camasa mea a disparut , iar o mana mi se plimba pe spate , care ma lasa apoi fara sutien. 

  Cand deschid ochii e deja dimineata. Razele soarelui patrund in camera , iar la vederea hainelor mele de pe jos , ma fac sa ma intorc brusc. E aici. Doarme , pe calalta parte a patului , ceea ce ma face sa imi aduc aminte de noaptea trecuta. Un mic zambet mi se asterne pe fata. Ma ridic usor , nevrand sa il trezesc. Imi fac un dus , apoi ma imbrac. Inca doarme , dar telefonul sau scoate un sunet ciudat. E un mesaj. Stiu ca nu ar trebui sa fac asta , dar observ de la cine este , asa ca nu ma pot abtine. 

  "Sper ca ai facut treaba buna. Din cate stiu despre tine Kollin , sigur ti-ai rezolvat...cum sa o numesc...problema. Da. Problema. Cand esti pregatit , stii la cine sa apelezi.   Jason" 

  Arunc o privire peste conversatiile lor , dar Kollin se intoarce pe partea cealalta , ceea ce ma face sa tresar , dar asez cu grija telefonul la locul sau. Se intoarce catre mine , si imi spune zambind: 

  - Buna dimineata!

  - Neata. Ma duc sa..fac micul dejun. 

  Ma prinde de mana si ma cuprinde intr-un mic sarut. Zambesc usor fortat , deoarece nu imi dau seama de ce nu mi-a spus ca Jason traieste. Ies din camera , si ma indrept catre bucatarie. Nu ma pot gandi la altceva. "Ce problema? Si de ce inca mai vorbeste Kollin cu el? Dupa toate astea , inca nu mi-a spus nimic".  Dar incerc sa ma gandesc ca imi va spune despre ce e vorba in curand. Dar nu o face. Ne pierdem ziua stand acasa , el fiind lipit de telefonul sau.

  Fiindca Nik si Damian sunt la club , eu , Kate si Darcy iesim in oras. Asta ma face sa nu ma mai gandesc atat de mult la cele intamplate , deoarece Kate ma intreaba ce s-a intamplat dupa ce le-am tarat in camere , iar Darcy probeaza haine. Seara ne uitam la un film , apoi ne oprim la un magazin in drum spre casa. Intru inauntru , si incet incet umplu cosul. O voce din spatele meu ma face sa tresar , si ma intorc speriata catre acea persoana. Jason , aratand parca mai bine ca niciodata , sta in fata mea si zambeste cu gura pana la urechi , la vederea fetei mele atat de uimite. 

  - Mai mai mai. Se pare ca ne intalnim dinnou. 

  - Da , din pacate. 

  Ii spun , incercand sa par indiferenta , indreptandu-ma catre Kate si Darcy , dar observ ca ele ma asteptau deja la masina. 

  - Ei..se pare ca aceea nu a fost tocmai lovitura fatala , Kat. Ar trebui sa mai exersezi.

  - Ce vrei , Jason? De ce nu poti sa ma lasi sa imi traiesc viata?

  - Eu nu te las? Ai fii surprinsa de cat de multe este in stare prietenul tau , Kollin. Stii tu , cand a inceput sa ma viziteze la spital a fost o surpriza si pentru mine. Nu ti-a spus? Cum asa? Credeam ca iti spune totul. Doar e...marea ta iubire , nu-i asa? spune el razand

  Il privesc cu ura , apoi cumpar mancarea si ajung la masina. Cand ajungem acasa , o ajut pe Darcy sa aduca bagajele din masina , si primul lucru pe care il fac este sa ma uit unde e Kollin. Dar nu e aici. 

  - Tocmai ce am primit un mesaj. zice Kate. Damian a spus ca sunt toti la club.

  - Unde pleci , nu ne ajuti sa facem ceva de mancare?

  Dar nu mai am timp sa le raspund. Primul lucru pe care il fac este sa ma urc in masina , care se opreste in fata clubului. Dinnou , in acelasi loc dezgustator. Doar fetele care se plimba pe jumatate dezbracate imi provoaca greata. Ii vad pe Damian si Nik la o masa , fumand si vorbind , stand la o masa mai retrasa. Imi plimb privirea prin jur , evitand privirile insistente ale oamenilor , si comentariile lor. La o masa , il vad pe Kollin cu un barbat. Nu se poate! A doua oara pe ziua de azi! Jason. Doar cand ii aud numele incep sa tremur. Dar acum sunt pur si simplu furioasa. Ma indrept catre masa lor , si il vad pe Jason cum zambeste la vederea mea. 

  - Poti sa imi explici ce e asta? il intreb  pe Kollin , care tocmai tragea dintr-o tigara

  - Kat..vorbim acasa. spune el calm , de parca nu ar fii nimic neobisnuit

  - Nu , Kollin. Vorbim acum. ridic eu vocea , ceea ce face ca toate privirile din sala sa se indrepte catre noi , inclusiv cele ale lui Damian si Nik , care s-au ridicat , venind catre locul unde ne aflam.

  - Nu ridica vocea. zise Kollin , vizibil incercand sa isi stapaneasca vocea.

  Jason rade atat de tare , si atat de batjocoritor , incat palma mea face contact cu fata sa . Isi intoarce capul , privindu-ma serios , si se ridica in picioare . Sunt pregatita pentru orice din partea lui. Dar sunt prinsa de ambele maini de catre Damian si Nik , care ma duc in masina. Il vad pe Kollin ca ma priveste , dar nu deslusesc nici o emotie , si pe Jason , care se aseaza si spune: 

  - Acum cred ca putem continua , nu-i asa? 

Fierbinte si receOnde as histórias ganham vida. Descobre agora