Capitolul 29

2.3K 97 2
                                    

  Le vad zambetele de pe fata , atunci cand sunt trantita la pamant. O vad pe Kate care incearca sa imi sara in ajutor , dar este fortata sa ma priveasca. O vad pe fata care m-a trantit cum ma ridica , luandu-ma de par , apoi imi trage un pumn , care vine atat de repede incat nici nu apuc sa imi dau seama.Dupa ce sunt batuta bine , apoi lasata sa zac la pamant , ma trezesc cu Kate langa mine. Simt cum ma ridica usor si ma duce undeva mai departe de locul unde sunte fetele acelea. Stam acolo toata ziua , fara sa scoatem un sunet. Seara ajungem dinnou in camera aceea si nu ne spunem nimic. Timpul trece mult mult prea greu. 

  Cu ajutorul fetei care m-a batut , Mike , tatal lui Kollin , a aflat ca nu facem nimic ca sa ii aducem bani , asa ca , suntem trimise toata seara , pana dimineata in club. Suntem nevoite sa mergem pe la mesele oamenilor , caci Mike se afla aici , si e cu ochii pe noi. Marea noastra surpriza , este ca nu e nimeni la masa patru. Am asteptat atatea zile , dar nimeni nu sta niciodata acolo. Suntem deja de o saptamana aici , iar Kate incepe sa se ingrijoreze. Suntem din ce in ce mai umilite , deoarece oamenii au inceput sa ne cunoasca aici. Fetele ne batjocoresc mereu cand ne intalnesc , cat despre Mike , nici eu nu stiu ce gandeste. Fiecare zi , ne-am petrecut-o dormind , fiind nevoite sa "lucram" noaptea. Pana acum , am reusit sa ne intram bine in rolul asta scarbos , si nu am fost nevoite sa fim tratate cum m-a tratat Pall. 

  Cineva intra in camera. Fiind inca zi , tresarim amandoua din somnul nostru. Suntem duse intr-o sala mare , plina cu fete. Pielea mi se face de gaina , caci seamana leit cu cea pe care am vazut-o la Kollin. In jurul nostru , e plin de fete pe care nu le-am mai vazut pana acum. Intr-un colt se afla tarfele care nu ne suporta , si in rest o multime de fete batute , murdare si speriate. Il vedem pe Mike , care sta la o masa , alaturi de alte sapte persoane bine imbracate. In jur sunt o multime de oameni care au grija ca nici una dntre noi sa nu faca ceva prostesc. O voce se aude , si sunt luate cateva fete din multime. Sunt duse la masa unde se afla Mike. Sunt privite insistent , iar unele sunt duse de niste persoane afara din sala , altele sunt pur si simplu impinse jos de pe scena , cazand la pamant. 

  Pielea mi se face de gaina , cand o vad pe Darcy , adusa pe scena de un barbat. E palida la fata , are cearcane si..e schimbata. Inima imi bate tare , atunci cand vad cum e trantita la pamant de pe scena , si alerg spre ea , impingand fara sa ma mai intereseze , persoanele din jur. O iau in brate , si ii sterg lacrimile de pe fata. Kate ajunge si ea la noi , si fara sa ne dam seama , toate privirile sunt atintite asupra noastra.

  - E ok. Suntem aici. Nu-ti fa griji. Totul va fii bine. ii soptesc lui Darcy

  - Mike , prietene! se aude vocea unui barbat de la masa. Mai nou ne oferi si gravide?

  Respiratia mi se taie. Ma uit la Darcy care e prea coplesita sa mai spuna ceva. O ridic , impreuna cu Kate si mergem intr-un loc retras , pana cand totul se termina. Suntem luate de doi oameni imbracati in negru si duse in camera noastra , alaturi de Darcy. O asezam in pat , si evitam sa ii spunem ceva , chiar daca avem atat de multe intrebari sa ii punem. Se vede ca are dureri , asa ca ne asezam langa ea , luand-o in brate si asezandu-i suvitele ravasite de pe fata , dupa ureche. 

  - Nu mai putem sa continuam asa! ii spun lui Kate. In seara asta ma duc singura. Tu stai aici cu ea. Nu vreau sa ma gandesc la faptul ca Nik , Kollin si Damian ne-au putut lasa balta! Nu acum ,cand avem cea mai mare nevoie de ei! Trebuie sa vina cineva! Trebuie sa vina dupa noi! Acum ca am gasit-o pe Darcy , nu mai putem astepta! 

  Kate da din cap , in semn ca intelege. Toata ziua stam linistite , iar eu ma pregatesc pentru seara. Sunt luata de unul dintre oamenii care ne duc in fiecare seara in club , si muzica data la maxim e pe cale sa imi sparga timpanele. Il vad pe Mike , stand la masa "VIP" ca deobicei , insa deocamdata e singur. Ma atinteste cu privirea , si ii zambesc pervers. Urasc sa fac asta , dar trebuie sa il fac pe el sa creada ca nu are de ce sa ne acorde prea multa atentie. Primul lucru pe care il fac este sa ma uit la masa patru. Acolo , pentru prima oara de cand am ajuns aici , vad patru barbati , cam de aceeasi varsta cu Kollin , care ma privesc. Ma indrept catre ei. Ma invita sa ma asez langa acestia , dar ii refuz. Unul se ridica de la masa si ma ia incet de mana. In timp ce mergem catre o camera , il vad pe Mike care zambeste satisfacut. Atat vroiam sa vad. Intram intr-o camera , unde , fara sa mai stau pe ganduri il intreb:

  - De ce ati venit asa de tarziu? 

  - E prea mult de povestit. O aveti pe Darcy?

  - Da , dar e in stare grava. Trebuie sa o scoatem de aici cat mai repede!

  - Bun.  il vad cum isi scoate telefonul din buzunar si il suna pe Nik. Ii spune ca nu mai avem trimp de pierdut , asa ca totul trebuie sa se intample in seara asta. Sunt pe drum! Esti pregatita? 

  - Kate si Darcy sunt in camera noastra...trebuie sa ajung acolo. Avem si eu si Kate arme.

  - Fii atenta. Eu vorbesc cu Mike , si ii spun sa te lase sa te duci in camera , caci ai o problema.Cand auziti focuri de arma , puteti sa actionati fara teama. Te v-a insoti un barbat..de acolo stii ce ai de facut.

  - Bine. 

  Fara sa mai scoatem o vorba , iesim din camera si ne indreptam catre masa VIP a lui Mike. Acesta ma priiveste usor ciudat , dar ma lasa sa plec , impreuna cu barbatul care m-a adus. Intru in camera , unde vad ca Darcy si-a revenit , cat de cat. Le spun in soapta tot ce trebuie sa stie , si ma imbrac repede in hainele mele. Kate ii da lui Darcy un pistol , astfel incat sa fim toate trei inarmate. Incercam sa ne controlam tremuratul , deoarece tinem in mana pentru prima oara o arma , si pentru prima oara suntem nevoite sa le folosim. La 12:30 se aud impuscaturi. Se aud fete care tipa , iar barbatul care ma asteapta deschide usa. Fara sa realizez , apas pe tragaci , iar Kate isi opreste tipatul la timp. Mergem de-al lungul holurilor , si pe langa noi , oamenii cad. E o senzatie , mult mai accentuata decat cea a drogurilor. Acum , ne simtim oarecum in siguranta. "O sa fim salvate" , imi spun. "O sa iesim de aici". 

  Coboram scarile , ajungand in sala unde am gasit-o pe Darcy. Suntem inconjurate din toate partile de oameni imbracati in negru . Incepem sa tragem , dar au vesta anti-glont. Ne iau armele , si isi face aparitia Mike.

  - Mai , mai , mai. Pe cine avem noi aici? 

  Ma uit la Darcy si Kate care sunt speriate. Ma pun in fata lor , iar Mike imi prinde fata intre palme. 

  - Si eu care imi pusesem sperantele in tine...

  Nu apuca sa termine , deoarece il scuip intre ochi. Ma uit la el dezgustata , apoi vad cu Kate si Darcy sunt luate de langa mine. 

  - Luati-le si..faceti-le ce vreti. le spune Mike oamenilor care se indeparteaza cu prietenele mele. 

  Incerc sa ii opresc , dar sunt prinsa in stransoarea a doi barbati , care , atunci cand ma impotrivesc ma lovesc atat de tare , incat mi se taie rasuflarea. Sunt trantita intr-o camera , unde ajung batuta crunt. Dar nu mai conteaza acum. Ma gandesc la Darcy si Kate . Cine stie ce se intampla cu ele acum. Il vad pe barbatul furios din fata mea , care scoate un cutit . Ma ameninta , apoi il pune la loc in pantaloni , de unde l-a luat. Ma dau pe langa el , la fel cum m-am dat si pe langa Pall. Fara sa isi dea seama , i-l iau , si ma onduiesc pe langa el. Ma impinge la pamant , adaugand vorbele: "Daca erai desteapta , faceai asta de la inceput". Usa se inchide , apoi eu raman singura , in linistea noptii. 

  La lumina lunii imi vad vanataile de pe corp , iar ochii imi sunt umflati de la plans. 

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now