Capitolul 24

2.6K 101 1
                                    

E A doua zi dimineata, Darcy se trezi in bratele lui Nik privindu-si inelul superb. Se uita la el cum dormea linistit.

-Iti place? spuse Nik somnoros.

-Normal. Il iubesc. spuse Darcy dandu-i un sarut.

Coboara dupa cateva minute , anuntandu-si prietenii ca aveau sa se casatoreasca. Fiecare i-a felicitat in stilul lui , caci Kat si Kollin nu isi mai vorbisera de ceva timp.Erau retrasi unul fata de celalalt din noaptea aceea si isi evitau privirile. Kollin oricum era plecat aproape toata ziua , avand grija de unul din cluburile pe care le detineau. Nu se schimbase deloc. Doar vroia sa se creada asta. Kat si-a dat seama si nu isi vorbesc decat daca e ceva important.

-Uite niste bani. Banuiesc ca iesiti in oras la cumparaturi. il aud pe Kollin cum decide sa imi spuna ceva , si intinzandu-mi o suma mare de bani. Nu ii refuz , asa ca ii bag in buzunar.

Ii multumesc totusi , si urc in camera unde ma asteptau Darcy si Kate pregatite de cumparaturi. Ma imbrac si eu si pornim toate trei la un magazin de rochii, insotie bineinteles de o pereche de oameni. Doi barbati inalti si binefacuti care ne urmaresc peste tot. Era de inteles. Kollin nu ar risca sa ma lase de capul meu, acum cand nici eu nu mai stiu ce e cu mine.

Dupa ce pierdem toata ziua pana Darcy isi gaseste una potrivita in miile de rochii, toate frumoase in felul lor ma asez obosita pe fotoliu pana Kate probeaza o rochie pe care sper sa o cumpere in final. Si o face.Iesim din magazin obosite, observand ca a trecut deja toata ziua.

- Eu ma duc pana la club, zice unul dintre barbati catre celalalt.

- Ce club? intreb eu

- Vreti sa mergeti sa vedeti cu ce se ocupa Kollin in fiecare zi huh?

Intram in masina si aceasta ne duce pana intr-una din cele mai indepartate zone ale orasului. Parcheaza in fata unui club din care ies persoane dubioase. Intram si sunt dezgustata de fetele pe jumatate dezbracate, imbracate sumar, care se plimba pe langa oamenii care se uita insistent. Il observ pe Kollin, la o masa alaturi de Damian si Nik. Se pare ca Darcy si Kate nu au venit, vazand masina ca se indeparteaza , probabil se duc acasa. Asa ca raman singura, in mijlocul oamenilor dubiosi. Ma indrept catre masa lui Kollin, dar un om inalt, bine imbracat ma opreste.

- Buna. Te pot ajuta cu ceva? intreaba acesta

-Pai..adica..eu..

-Daca nu ai de gand sa cumperi ceva , te-as ruga sa parasesti clubul.

-Scuze...cine esti ca sa imi spui unde pot sa fiu sau nu? il intreb iritata pe chipesul barbat din fata mea

-Sunt unchiul celor trei baieti.spune aratand catre masa la care se aflau Kollin , Damian si Nik. Care sunt si proprietarii , si , sincer sa fiu nu vad ce ar cauta o domnisoara asa firava ca tine , intr-un loc ca acesta. spune el , atingandu-mi usor fata cu mana.

-Unchiul?Adica esti frate cu tatal lor? intreb usor confuza si uimita

-Mda. Fratele meu e bolnav si nu a putut veni , asa ca am venit eu. Oricum sunt mult mai priceput la..treburile astea , zice el. Sunt mult mai tanar ca el. Dar tu? Nu iti vad rostul aici.

-Eu..sunt prietena cu cei trei.Oarecum...

-Prietena? intreaba acesta uimit , apoi rade. Nu vad cum de cei trei ar putea avea o...prietena fara a fii...stai asa!Tu trebuie sa fii una dintre fetele acelea...care stau la nepotii mei! Eu sunt Jason. spune acesta .

-Eu...sunt....glasul imi piere cand il vad pe Kollin ca se ridica si da mana cu ub barbat, apoi arunca o fata mult prea subtire imbracata la picioarele acestuia. Este ridicata de pe jos de niste persoane si trec pe langa mine, spre iesire. Pot observa ca fata plange in hohote si vreau sa ma duc spre ea, dar acest Jason ma prinde de mana si imi intorc privirea inspre el.O ultima privire la masa lui Kollin unde vad ca s- au adunat un grup de fete sumar imbracate pe langa ei, facand miscari lascive , aducand pe fetele celor trei priviri cu subinteles si zambete, apoi un val de veselie vine de la masa lor, alaturi de mirosul de bautura si fum de tigara.

-Eu...sunt Kat. ii spun sec

-Ei bine , ce pot spune draga mea. Probabil esti derutata, dar asta e ceea ce fac ei. Imi spune , aratand catre Kollin , si catre celelalte fete din spatele lor , care tremura si sunt speriate. O vad pe a doua cum incearca sa scape , atunci cand Kollin trimite un barbat sa o aduca , dar nu are nici o sansa.

Il vad pe Kollin in fata tuturor persoanelor din club , ca incepe sa vorbeasca , langa el adunandu-se si Damian si Nik.

-Bine ati venit! Acum , ca suntem toti , eu si cei doi frati ai mei , am decis sa celebram intoarcerea bunului nostru unchi , pe care probabil il stiti deja , Jason.

Un val de aplauze cuprinde intreg clubul , apoi adauga.

-Astfel , acum ca avem "marfa" noua , aveti o reducere de 20% , la orice domnisoara. spune aratand catre fetele din spatele sau , acestea incepand sa planga din ce in ce mai mult.

Nu observ cand Jason pleaca de langa mine. Il vad pe scena , luand microfonul si auzindu-i cuvintele .

-Kollin , poate esti tu destul de generos. Dar am si eu o intrebare , pe care probabil multi dintre voi o au , si inca nu au primit un raspuns. spune acesta aratand catre oamenii atenti la scena. Kollin baiete , ce s-a intamplat cu fata aceea , pentru care ti-ai riscat cariera , totodata avansand in ochii tuturor. Adica toti trei , nu doar tu. Fetele acelea trei. Alea chiar sunt o provocare. Pentru ce le tineti? Sunt sigur ca deja au pus multi dintre barbatii din sala pe jar. Nu-i asa? intreaba acesta , primind ca raspuns fluieraturi si comantarii la adresa mea , a lui Kate si a lui Darcy.Adica zau asa! Cand o sa le vedem pe aici? Sau , probabil sunt mai speciale , cu costuri mai speciale?

-Jason...noi...se balbaie Kollin , uimit de intrebarea unchiului sau.

-Atat am avut de spus. zice Nik pe tonul lui apasat , cu care isi anunta "victimile" cine e seful.

Il vad pe Jason cum intra intr-o incapere de mana cu una din fetele cele speriate , luand-o usor si vorbindu-i calm. Apoi alti barbati discuta cu cei trei de la masa , incepand acele afaceri scarboase. Nu mai pot sta aici.Ies afara si ma asez pe o banca de langa club. Unul dintre barbatii care ne- au insotit la cumparaturi opreste masina in dreptul meu. Ajunsa acasa, ma inchid in camera, evitand sa mai dau ochii cu altcineva, inspecial Kollin , pana dimineata, cand cineva bate la usa.

Fierbinte si receUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum