Capitolul 8 "intalnirea importanta"

3.1K 122 1
                                    

       Ma ridic din pat si arunc o privire pe fereastra. Nu stiu cat e ceasul , dar cred ca e deja amiaza. Ma duc in baie si imi fac un dus. Probabil ultimul de care ma voi putea bucura linistita. Imi iau un prosop pe mine si imi privesc in oglinda cascada de bucle maro. "Azi e ziua." imi spun. "Trebuie sa dai tot ce poti. Nu trebuie sa te pierzi cu firea." Tresar cand usa de la baie se deschide. Jamie. 

   -E ora trei deja...ai dormit nu gluma. Vrei ceva de mancare?

   -Nu.

   Acesta pleaca , incuind usa. Mda. Cata intimitate. Langa pat , vad cele doua cutii. O deschid pe cea cu rochia si intradevar era frumoasa. Ma imbrac , si o femeie intra si imi intinde parul. Uau. Buclele mele au disparut si aratam diferit. Ma macheaza si imi da o mica poseta plic. "Mda , ma face frumoasa ca sa atrag cumparatori nu?" ma gandesc. E ora trei si jumatate. Ma incalt si pasesc usor , neumbland cu tocuri de ceva vreme. Ies din casa pentru prima oara dupa atata timp. Are atat de multe etaje , si o curte plina cu flori de toate culorile. Intru intr-o masina luxoasa "de oameni bogati" si Jamie ma conduce pana la locul cu intalnirea aia. O alta casa imensa , cu o gradina extravaganta. Doi oameni deschis usa si pasesc inauntru. O multime de oameni aranjati , muzica si rasete. Timida , dau tot inainte pana cand il vad. Privindu-ma , stand la cativa metri in fata mea  ......Oh boy!.....Nu imi vine sa cred ca spun asta , dar arata atat de bine! Intr-un costum negru , vine catre mine zambind si il iau de brat. Inghit in sec , stanjenita. "Zambeste" imi zic. Lumea se uita in continuu la noi din orice coltisor , iar eu imi arcuiesc buzele , in cel mai fals zambet din viata mea. Zambesc la toata lumea care se holbeaza la mine , primind alte zambete inapoi. Scarbos. Mergem pe la oameni , vorbim frumos , si sunte nevoita sa accept imbratisarile lui , felul in care ma tine si imi atinge corpul , chiar si sarutarile mici pe obraz , dorindu-mi sa se sfarseasca odata , ca sa nu mai fiu nevoita sa ma comport atat de deschis si frumos cu oameni care imi vor doar raul

   -Kollin...prietenul meu! Bine ai venit! Cine e domnisoara aceasta? zice un barbat , apropiindu-se de noi , sarutandu-mi mana si facandu-mi cu ochiul.

   -Ea? Oh..ea e..

   -Prietena lui. adaug eu , razand.

   -Exact! afirma Kollin.

   -Asa deci...buna treaba amice. 

   -Mda. Deci Pall..

   -Da , scuze draga mea , dar il rapesc pentru putin pe Kollin. 

  Dau din cap si incep sa ma plimb prin salile mari , pline cu oameni si mancare. Ma indrept catre o masa , si incep sa mananc cateva din fructele aranjate in modele. Aud tocuri care se indreapta catre mine si ma intorc. 

   -Darcy?Kate? Ce faceti aici? intreb uimita

   -Puteam sa te lasam sa mergi la o petrecere de fite singura? adauga Darcy

   -Serios..cu cine ati venit? intreb suspicioasa

   -Eu cu Nik si Kate cu Damian.

   -Stai...ce?Ati venit cu ei? Oh nu..ce v-au pus sa faceti?

   -Nimic. Suntem perfect. adauga Kate.

   -Mda Kate...perfect... zice Darcy si amandoua izbucnesc in rasete , lasandu-ma sa ma holbez la ele.

   -Ok...ce se intampla? intreb eu usor speriata.

   -Se intampla ca suntem super fericite zice Kate.

   -Din ce cauza?Cum puteti fii fericite...aici?

   -Da Kate , de ce suntem fericite? intreaba Darcy cu subinteles , razand.

   -Nik si Damian....adica noi...

   -Voi...ce?

   -Am.... 

   -Facut-o! zice Darcy , apoi alte rasete.

   -Voi ce? intreb , incepand sa ma sperii

   -Stiu ca e ciudat , dar..sunt atat de draguti , de frumosi si de detreaba! Sunt amuzanti si radem incontinuu cu ei. Nu sunt deloc rai! zice Darcy

   -Nimeni nu iti vrea raul. Nu ne vor raul niciuneia! adauga Kate

   -Mda..ce gluma buna. Serios acum. Incetati.

   -Kat..nu e nicio gluma. zice Darcy serioasa.

   -VOI ATI INEBUNIT? Cum ati putut face asa ceva? Nu va dati seama ca fac asta doar ca sa isi bata joc de voi? Sunt ei frumosi si arata bine , dar sunt rai! Dintotdeauna ne-au vrut raul!De ce crezi ca ne-au adus aici? Sa se indragosteasca de voi si sa traiti alaturi de ei intr-o viata luxoasa? zic furioasa.

   -Nu intelegi! Nu sunt asa! Hai nu imi spune ca nici nu iti place de Kollin! zice Kate nervoasa

  -Ba da , tocmai ca imi place. Asta urasc! E frumos si e super sexy , dar e rau! Cine stie unde vom ajunge dupa seara asta , iar voi imi spuneti ca sunteti indragostite?

  -Mda..nici macar nu ii cunosti pe Nik si Damian....zice Darcy.

  -Stii ceva?Nu imi vine sa cred ca am venit aici pentru noi. Pentru a avea o sansa sa nu ajungem mai rau decat suntem. Faceti ce vreti , dar eu v-am avertizat!Daca vreti sa ajungeti tarfe nu aveti decat!

   Plec furioasa de langa ele si ies afara . Am nevoie de aer. Ma asez pe o banca undeva , departe de toata galagia dinauntru si ma fortez sa nu plang. Ma gandesc la cat de naive au putut fii , cum s-au increzut in demonii aia. Cica sunt "indragostite"! Halal dragoste. Cineva se aseaza langa mine , dar nu imi ridic capul din pamant. 

   -Esti bine? ma intreaba incercand sa para ingrijorat Kollin.

   -Ne-ai adus aici ca sa ne vinzi nu? il intreb direct , uitandu-ma in ochii lui.

   -Nu. Nu pe toate. zice el serios

   -A , nu pe toate? Incep sa rad printre lacrimi.

   -Nu , cum am zis , nu pe toate.

   -Si pun pariu...... ca eu sunt "norocoasa" , nu-i asa? atintindu-i ochii caprui atat de sclipitori

   Tace. Era de inteles. Ma opresc din plans si devin serioasa. Nu pot zice nimic. Parca mi s-a luat vocea. Ma gandesc cum sa ii vorbesc , dar pur si simplu ii spun tot ce imi trece prin minte. Si asa nu mai conteaza acum.

   -Stii , cat am fost aici am avut destul timp sa ma gandesc la toate. La parinti , la casa mea , la prietenele mele , la ce s-ar putea intampla. Ma gandeam la acel "K" de care ma indragostisem atat de tare , care imi daduse speranta ca as putea fii fericita macar odata. Acele cateva luni in care am vorbit , au fost atat de pretioase pentru mine! Si , stii ce e cel mai dezgustator? E ca nu regret nimic! Pentru ca esti aici acum , si te uiti cu atata mila la mine , pentru ca m-ai adus pentru tot , ma simt oribil si totusi , daca ar fii sa schimb ceva , nu as schimba nimic. Si nu stiu de ce. Poate pentru ca am ajuns sa cunosc cea mai sexy persoana din lume.Poate pentru ca imi vine sa te sarut in orice moment , pentru ca...esti atat de....fierbinte. Si totusi , esti si cea mai rece persoana , pe care am intalnit-o vreodata. 

   Ma ridic , si ma prinde de mana. Ar vrea sa zica ceva , dar tace , lasand capul in jos.

  -Asa credeam si eu...

   Il las in urma , si strabat casa ,evitand privirile lui Darcy si Kate si folosindu-mi ultimele puteri pentru niste zambete chinuite , incercand sa nu las lacrimile sa imi curga , ma indrept catre masina unde se afla Jamie si porneste catre casa lui Kollin. Ma imbrac in tricoul si pantalonii scurti , si ma pun in pat , ramanand in intunericul incaperii. Nu plang. Mi-am promis ca nu voi mai varsa o lacrima pentru nimeni. Si totusi , imi musc buza atat de tare , incat simt gustul sangelui in gura-mi tremuranda.

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now