Capitolul 9

2.9K 118 1
                                    

       Jamie intra in camera si imi aduce niste haine. Ma ridic in picioare , si ma priveste cu o usoara parere de rau. Probabil ca toata lumea a aflat cum am reactionat . Ce intorsatura a luat toata situatia. Darcy si Kate , salvate de Nik si Damian. Greu de crezut. Probabil ele chiar vor fii bine. Zambesc. Nu sunt suparata pe ele. Au incercat orice , au acceptat orice , pentru a ramane in viata si a duce o viata cat de cat buna , avand si avantajul de a fii cu doua bunaciuni. Iar eu , poate ca ar fi trebuit sa il cuceresc cumva pe Kollin. Nu. Nu...as putea. Nu stiu cum sa cuceresc pe cineva. Eu imi arat sentimentele pur si simplu , si mai ales ca , avand perioada aceea cu "razboiul" cu parintii , nu am avut timp de baieti. Doamne...cat de tampita continui sa fiu. De parca daca i-am dezvaluit sentimentele mele...fizice ca sa zic asa fata de el , ar fi ajutat la ceva. Stiam ca asta se va intampla. Altfel de ce m-ar fi luat cu el la petrecerea aia de fite. Si totusi , aveam o urma de speranta ca nu..se va sfarsii asa. Dar , nu am la ce altceva la care sa ma astept de la el. Pun pariu ca poate avea orice fata vrea. La cum arata si cati bani are , e usor sa atraga pitipoance. 

   - Te astept afara...vei..stii tu...iti vei putea lua ramas bun.

       Ma schimb in hainele curate. Un tricou decoltat. La ce puteam sa ma astept , avand in vedere ca ma intalnesc cu "cumparatorul".  O pereche de pantaloni scurti , cu adevarat scurti , sosete si o pereche de tenisi. Ies pe usa , aruncand o ultima privire la camera aceea rece si trista , si simt cum coboram. Inima imi bate tare , si pielea mi se face de gaina. Incep sa tremur din ce in ce mai tare.

   -Sincer , mi-a parut bine sa te cunosc. Ai grija de tine , si ai grija cum te comporti!Fii tare! imi spune Jamie , remarcand parerea de rau din vocea lui.

    Nu ii raspund , dar ne intelegem din priviri si pur si simplu il cuprind in brate. Aveam nevoie deo imbratisare. Nu conta felul in care a reactionat cand am vrut sa imi vad prietenele. Era de incredere. Il simt cum ma strange la pieptul lui si usa se deschide. Ma prinde de mana ca sa para ca nu am cum sa fug si mergem intr-o camera mare , asemanatoare cu un birou. La o masa , il vad pe Kollin  si inca un barbat , intrerupandu-si discutia odata ce am intrat pe usa. Barbatul se intoarce si in fata mea se afla barbatul care mi-a sarutat mana in noaptea aceea.

   -Ma bucur sa te vad Kat! Eu sunt Pall. Pall Smith.

  Isi intinde mana catre mine , iar eu fac acelasi lucru , tremuratul vizibil atat de tare incat mi-o retrag repede. Acesta incepe sa rada si ma mangaie usor pe umar , adresandu-mi un zambet. Ma uit parand indiferenta in ochii lui pentru o secunda , evitand cu totalitate ochii rugatori ai lui Kollin.

   -Ei bine Kollin , noi mai vorbim! Ma grabesc , deci , dupa tine draga mea. zice Pall incantat

   Ies pe usa , privind pentru ultima oara fetele lui Damian , Nik , Jamie , urmati de Darcy si Kate. Normal ca nu puteau face nimic. Kollin ne conduce pana la masina , si fiind urcata , ma lipesc de geamul masinii si ii atintesc privirea. Se citeste disperarea pe fata mea , si lacrimile imi curg automat. Masina se pune in miscare si il vad , micsorandu-se , pana ajungem pe alte strazi. Incep sa tremur atat de tare , dintii sa imi clantane evitand ochii insistenti ai lui Pall. Un om chipes , chiar atragator , dar care emana doar viclenie si rautate. Nimeni nu zice nimic. Nici eu , nici el , nici ceilalti cinci barbati imbracati in negru. Sunt luata de catre doi dintre ei si fortata sa intru in casa unde a fost tinuta intalnirea aia , doar ca de data asta , trecem doar prin ea , caci in spatele ei se afla o alta , atat de veche , asemeni unei case parasite. Sunt urcata la etaj si aruncata intr-o camera prafuita. Pe jos se afla o saltea veche , cu arcuri iesite prin fata de pat plina de sange uscat si sudoare. Geamul se vedea ca fusese baricadat candva , dar acum e format doar din cateva scanduri prin care intra ceva lumina. O baie minuscula , cu o loaleta si chiuveta. Locul in care am fost tinuta de Kollin era lux pe langa asta. Kollin! Acele ultime priviri atat de rugatoare de la final. Dar nu avea sa faca nimic. Nici daca ar fi vrut , nu si-ar fi patat renumele pentru mine. Acum , chiar ca m-a luat dracu. Daca faceam pe nebuna si urlam acolo , aici cine o sa ma mai auda? Aici nu exista niciun Jamie care sa vina si sa imi dea un somnifer si sa tac. Sau Nik care sa vina , sa ma drogheze si sa imi vorbeasca usor. Cum...cum a putut? Dupa ce ca...m-a rapit si ca mi-a ruinat viata ...acum...voi fii violata si batuta. Moarta? Nu. Asta ar fii mult prea frumos. As scapa mult mult prea usor. In camera intra Pall , care sta in picioare si isi aprinde o tigara.

   -Deci papusa.Prietena lui Kollin ziceai ha? zice acesta razand atat de batjocoritor , in timp ce il privesc cu ura

   -Ce vrei de la mine?

   -Ce vreau de la tine?Ce vreau de la toate fetele ca tine!Si la cat de scumpa ai fost...ar trebui sa faci sa merite!

    -Si cum...

   -Hai lasa intrebarile ca stii la ce ma refer! Din cate am auzit esti si virgina. Asta e bine. Pentru mine , bineinteles. Cred ca e dezamagitor ca frumosul si chipesul Kollin , te-a lasat balta mie , tipul cel rau. Nu-i asa?

    -Da.Chiar este. 

    -Si eu care crezusem ca,Kollin insfarsit are pe cineva (rade).Daca ai stii cate au incercat sa ii cucereasca inima dupa moartea fostei lui iubite....

    -Cum a murit?

    -Eu am avut grija de moartea ei. zice el razand pe sub mustati. Cand concurezi cu alti mafioti , incerci sa dai tot ca sa iesi in fata lor. Si asta doar ca sa stii. La intalnirea noastra , el nici nu a pomenit nimic de tine. L-am convins eu dupa multe sume care cresteau si cresteau si apoi am batut palma. O..stai. Nu te consoleaza cu nimic. 

     -De ce nu ma omori odata?O sa iti creez probleme. De aia Kollin m-a vandut. O sa fac in asa fel incat sa nu mai ai nimic , iar la prima ocazie pe care o voi avea , crede-ma amice , o sa te defaimez.

   Acesta se apropie serios de mine , si imi sufla in fata fumul de tigara.

     -Zici ca esti curajoasa ha?Mai vorbim noi mai incolo , dupa ce voi avea grija sa iti cauzez durere. Imi pare rau. Aici nu mai e Kollin care sa aiba grija sa nu fii batuta. 

     Ma izbeste cu putere de podea , lipindu-mi o palma .Iese din camera , lasand in urma lui un val de ras isteric. S-a zis cu mine.

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now