Capitolul 6

3.4K 132 2
                                    

    In camera lui Darcy era o liniste ca de mormant. Statea intinsa in pat si se gandea cum avea sa faca fata la toata chestia asta. Mereu a fost alaturi de prietena ei , iar acum , cand stie ca viata e in mainile acelui Kollin , se cutremura. Nik. Un mic zambet i se asterne pe fata. Atat de sexy si atat de frumos. Si zambetul ala atat de ...ahh. O "bunaciune" exact ca cele la care saliva cu cateva saptamani in urma , impreuna cu prietenele ei. Ce ii va cere? Ce va fii nevoita sa faca pentru a-si salva viata? Daca va fii injosita in ultimul hal?Daca totul e doar o minciuna , si nimic bun nu se va alege din asta? Intrebari fara raspuns. Usa se deschide , si frumosul blond , o atinteste cu ochii lui verzi ca smaraldul. Ea se ridica in picioare , fara sa zica nimic. Se apropie de ea. Ea incearca sa treaca de el , indreptandu-se catre usa , dar acesta o opreste si se pune in fata ei. Incepe sa zambeasca , uitandu-se la corpul ei fragil si speriat. O tranteste in pat si isi da jos camasa , lasand la vedere sase patratele bine lucrate. Isi da jos si pantalonii , iar Darcy inghite in sec. Acesta se pune usor peste ea , incepand sa o sarute pasional si rupandu-i tricoul de pe ea , alaturi de pantalonii scurti. Asta era sansa ei , daca stai sa te gandesti. Mereu visa sa fie cu o bunaciune si uite cum se intampla ca un barbat atat de chipes , sa se afle peste ea. Stia ca daca se opune va ajunge violata , asa ca nu se opune , ba chiar raspunde la saruturi si pana la urma , visul i se implineste , intr-un fel sau altul. Nik se ridica si se imbraca , zambind la fata care acum a adormit cu un zambet fata. 

     ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

   E ora trei noaptea si nu pot dormi. Ma gandesc cum voi reactiona maine. Toata ziua de ieri am fost singura , dupa ce Kollin a plecat. Nici Jamie nu a mai venit , nimeni. Cum va trebui sa ma comport alaturi de Kollin? Gandurile mi se intrerup la auzul unor pasi usori. ma ridic de pe podea si ma pun in pat. Vad o pereche de ochi cum se uita pe micutul gemulet din usa. Inchid ochii , ca si cum as dormi. Cine este? Aud cum se deschide usa incet , si pasii intra inauntru. Se aseaza langa mine si urmeaza o liniste lunga , ca pana la urma ma gandesc ca mi s-a parut. Nu. Nu are cum sa mi se fi parut. Incep sa ma invartesc in pat , cum o fac cand am cosmaruri , si fac in asa fel incat sa sfarsesc pe podea , ca si cum am cazut din pat. Doua maini ma ajuta sa ma ridic si ma asez la loc in pat. E Kollin. Pacat ca fata mea nu pare surprinsa , si am impresia ca stia ca sunt treaza. Incep sa rad ca o proasta , gandindu-ma ce actrita proasta sunt , si il aud: 

  -Da , stiam ca esti treaza.

  -Mda. spun sec

  -Peste doua zile...are loc o intalnire importanta. Au loc tranzactii. Ma gandeam ca asta ar putea fii sansa ta sa..stii tu...arati ca nu esti disperata asa cum am auzit de la Damian (rade) si sa iti arati recunostinta ca nu esti pe strazi acum. 

  -Ai dreptate. Ar putea fii sansa mea. ii spun incercand sa par indiferenta

  -Bine atunci.Sper ca stii ce faci...Noapte buna.

  Ma priveste fix in ochi. Nu zice nimic si pleaca. "Perfect" imi zic. "Acum chiar va trebui sa stiu ce fac". Ma pun in pat si ma straduiesc sa nu ma gandesc la el. Nu am sentimente pentru el. Nu voi putea avea niciodata. Ma gandesc la Darcy si Kate. Cine stie ce fac in momentul asta.

  ~~

  Kate privea visatoare pe geam. Ea , fata care din imaginea pe care o vedea pe geamul acela , putea face o compunere superba , acum era atat de trista. Nu se gandea decat la Kat. Cine stie ce i-a facut Kollin. Poate e violata , batuta...nu. Nu vroia sa se gandeasca ca ar putea fii pe strada in momentul asta. Nu mai stia nimic de ea de cand a vazut-o atunci. Si arata atat de slabita , si se vedea ca plansese mult. Dar nu putea face nimic. Tot ce putea face e sa...sa se supuna lui Damian. Of..ochii aia albastri , se gandea. Si buzele alea. E de remarcat , ca , fie ca vor sau nu , acei oameni atat de rai , care vand fete ca ele in fiecare zi , pot fii atat de atragatori. Nu ii placea ca simtea asta , si totusi , inima ii batea atat de tare cand se gandea la acel Damian. Se purtase atat de frumos cu ea , pana ce a legat-o si pe ea si pe Darcy de scaunele acelea , pentru ca Kat sa creada ca sunt in pericol. Of , cat ar vrea sa mearga sa o stranga cu putere in brate , sa ii zica , ca totul e bine , sa nu isi faca griji pentru ele. Ca cea care e in pericol este doar ea. Dar nu putea. Daca facea asta ar fi avut de platit. Usa se deschide , aparand Damian chemand-o jos , la micul dejun.

   Razele soarelui incepeau sa se vada.Zori de zi. Daca ar fii stiut ca amandoua se gandesc la cealalta , privind la acelasi apus de soare

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now