Capitolul 28

2.4K 99 3
                                    

  Cu toate ne aflam sub presiune fata de celelalte fete , care ne indeamna sa ne imbracam ca ele , ramanem calme , fara sa spunem nimic. Induram injuraturile si glumele lor la adresa noastra , pana cand una din ele ii trage o palma lui Kate. 

  - Ce te uiti asa , tarfa? i se adreseaza una din fetele acelea lui Kate.

  Aceasta uimita , nu stie cum sa reactioneze iar eu ma enervez. Ma pun in fata lui Kate si o imping pe fata care s-a luat de Kate. Aceasta ranjeste , dand de inteles ca asta astepta. Ma doboara la pamant si exact in momentul in care avea sa isi opreasca pumnul in fata mea , este luata de pe mine de unul din barbatii care ne-au adus aici. Ii spune ca nu v-a cumpara nimeni o curva care arata in asa hal , aratand spre mine. Ne arunca o privire in scarba , apoi ne ia pe mine si pe Kate din mijlocul fetelor care ne ameninta cu moartea cand ne prind. Tipic. "Bun venit acasa , in Romania!" imi spun. 

  Suntem duse intr-o incapere , unde privelistea unui om batran , alaturi de trei fete in pat nu mi-o voi putea sterge niciodata din minte. Se imbraca , apoi il intreaba pe barbatul care ne-a adus ce e cu noi aici.

 - Nu vor sa coopereze. S-au luat si la bataie cu curvele. Am salvat-o pe asta ( aratand spre mine) pana nu o invinetea una din ele. 

  - Asa faceti , dragelor? intreaba barbatul din fata noastra , imbracat doar intr-un halat subtire. Ei bine , la cum arati , v-a trebui sa te duc in casa. Cat despre tine , adresandu-i-se lui Kate , tu poti merge azi in club. 

  Acestea fiind spuse , impotriva vointei noastre suntem duse in locuri diferite. Incep sa dat din picioare , incercand sa ma desprind din stransoarea barbatului care ma priveste cu ura. Sunt aruncata pe o podea rece , intr-o camera. E una mai buna totusi , decat cele in care am stat la Kollin si la Pall , asa ca ma multumesc doar sa ma asez , stand cu spatele pe peretele rece , incercand sa imi controlez nervii. "Rezista. Nu mai cauza probleme!Faci asta pentru Darcy....Darcy! Nu am vazut-o pana acum. Unde..unde poate fii?" ma trezesc cu degetele in gura , observand ca ticul meu nervos odata pierdut , a revenit dinnou. Sunt prea stresata. Deschid geamul , si vad ca jos se afla doi oameni , probabil un fel de paznici. Nu as putea sari oricum , pentru ca e mult prea mare distanta pana la pamant. Iar geamurile cladirii din fata , ma face sa imi dau seama ca ne aflam la etajul al trei-lea. 

  Toata ziua am auzit doar rasete , voci si sunete facute de persoane care se saruta. Si , bineinteles , ceva m-a facut sa imi dau seama ca in camerele de alaturi se afla fete care..isi fac treaba. Treaba pe care eu nu am fost in stare sa o fac la Pall , ceea ce m-a costat , dar am supravietuit. Incerc sa nu inchid ochii pana nu vine Kate , dar pur si simplu sunt prea obosita , iar pleoapele mi se ingreuneaza. Tresar cand aud usa trantita , si pe Kate , trantita in pat de catre un barbat. Usa este incuiata si ma arunc in bratele lui Kate , incercand sa ii opresc lacrimile care ii curg siroaie pe fata.

  - A fost oribil!...oribil! Oamenii aia , hainele alea , banii , fumul. Totul parea ca nu se mai termina. 

  - Gata. O sa plecam de aici , impreuna cu Darcy. Facem asta pentru ea.

  - Nu ai fost langa mine Kat. Eu..am simtit ca nu mai rezist acolo!

  - Stiu , si nu ai idee cat de rau imi pare. Jur ca voi face orice ca sa iesim impreuna toate trei din asta , o sa fim unite! 

  - Nu. Ma bucur ca nu ai fost si tu. Nu cred ca rezistai. Ma refer din punct de vedere al nervilor si al stresului.

  - Ti-au facut ceva rau? S-au atins de tine? o intreb ingrijorata

  - Nu. Dar am fost umilita in ultimul hal. Am fost nevoita sa merg pe la mese si sa indur atingerile si comentariile dezgustatoare ale oamenilor. 

  Izbucneste dinnou in plans. O strang in brate , si o asez usor in pat. La lumina lunii , ii vad fata lovita , umflata intr-o parte.

  - Nu pot sa cred ca tarfele alea s-au atins de tine!

  - Nu mai conteaza. Cum ai spus si tu , o facem pentru Darcy. Iesim noi de aici incurand!

  - Dormi. Voi sta langa tine treaza. Nimeni nu iti mai poate face rau. ii soptesc , observand ca tremura. 

  Incet incet adoarme. Stau in pat langa ea , privind tavanul. Inainte , cand curva din casa lui Pall m-a lovit , nu mi-a prea pasat. Nici acum. Tot la ce ma gandeam e ca nu pot sa ma las in fata unei tarfe. Dar nu suport sa se atinga cineva de oamenii la care tin. Asta e , deja , mult prea mult. Simt o ura nemarginita pentru fetele acelea , despre care nu stiu nimic. Poate au devenit asa , deoarece au invatat ca in lumea asta scarboasa altcumva nu poti rezista. Poate au fost fortate sa inteleaga asta , la fel cum am fost si eu. Doar ca eu am fost un caz la un milion. Iar cu incapatanarea mea as fii putut ajunge foarte rau. 

  Imi recapitulez in minte planul , stabilit de Damian. Am ajuns in casa lui Mike , tatal lui Kollin , Damian si Nik. Pasul urmator , e sa ne facem neimportante. Ceea ce nu ne-a prea reusit , avand in vedere bataia de azi. Dar , chiar daca nu vrem , trebuie sa luam rolul unor fete neajutorate , dar care le sunt supuse , si nu cauzeaza probleme. Vom merge in club , vom indura comportamentul oamenilor aceia dezgustatori , apoi , ca sa nu dam de banuit , vom intra in camere cu barbatii care stau la masa patru. Masa patru. Acolo a fost stabilit locul unde se vor aduna baietii lui Nik , deoarece el si fratii lui nu ii pot da de stire lui Mike ca sunt in Romania. Apoi , trebuie sa o gasim pe Darcy. In momentul in care suntem toate trei , eu , ma voi duce la barbatul de la masa patru si ii voi anunta pe baieti ca suntem pregatite. Apoi nu stiu nimic. Damian a spus ca atat de indeajuns de stiut , deoarece nu stim cu ce oameni avem deaface. Ma uit la Kate care doarme , insfarsit. E linistita. 

  Fiind dimineata , suntem trezite de cheile care se rotesc in usa. Un barbat vine si ne prinde de maini , in timp ce suntem duse in camera cu haine. Suntem obligate sa ne imbracam de catre barbatul acela , apoi ne aduce pana la o masina. Aceasta opreste la marginea orasului si suntem lasate acolo. Eu si Kate incercam sa stam cat mai departe posibil , dar fetele acelea vin dupa noi mereu. La un momentdat se strang in cerc in jurul nostru , iar fata pe care am impins-o ieri imi spune: 

  - Ti-a fost dor de mine? ea ranjeste ,lovindu-ma din plin cu un pumn in fata, timp in care tot cercul incepe sa rada , mai putin Kate , careia ii simt tremuratul in spatele meu.

Fierbinte si receOnde histórias criam vida. Descubra agora