Capitolul 14

2.6K 111 1
                                    

    Cineva intra pe usa . Din cauza durerii , baiatul care imi aduce de mancare mi-a mai injectat o doza , iar acum vad in ceata. Imaginatia incepe sa imi joace feste , si nu pot sa ma misc. Sunt intepenita pe podeaua rece , cu spatele pe peretele imbacsit de fum. Vad cum camera incepe sa se roteasca , apoi se opreste. Dau cu ochii de Kollin , care se aseaza in fata mea , luandu-mi capul in palmele lui puternice. Se uita in ochii mei si vad ca spune ceva. Ce drog mai e asta? Nu aud. Ii vad buzele miscandu-se dar nu aud nimic. Liniste totala. Incep sa il vad in ceata si ma panichez. Il vad dinnou pentru cateva clipe , apoi il pierd. Incep sa transpir si sa tremur automat , fara sa ma pot oprii. Nu imi pot misca mainile sau picioarele. Vad intuneric , apoi fata lui Kollin , care pare ca are totul sub control. Sunt ridicata si asezata pe saltea. Ametesc si mai rau , si capul incepe sa ma doara. Nu stiu ce e cu mine. Kollin apare si dispare. Ochii ma dor si ii inchid. "Kat..ma auzi?" tresar la intrebarea pusa de vocea invizibila , atat de cunoscuta. "Kollin?" intreb , ducandu-mi automat mana la frunte. "Da. Ok , stai calma , trebuie sa te opresti in tremurat" Il aud clar si raspicat , dar nu il vad. Nu vad decat ceata . Inchid ochii , cazand intr-un somn adanc , aflandu-ma intr-un loc plin de lumina. Simt cum razele soarelui imi mangaie obrazul.Un camp multicolor de flori imi incanta privirea , iar in jur aud un cantec usor , care ma inveseleste. Incet incet , imaginea devine din ce in ce mai neclara , intunecandu-se. Florile , lumina , fericirea dispare. Deschid ochii dintr-o data si vad camera. E lumina. Pe geamul odata baricadat intra lumina zorilor. Ma aflu pe saltea , si , in fata mea , rezemat cu spatele de perete si cu picioarele pe podea se afla Kollin. Ma priveste insistent , iar eu ma ridic in sezut. Capul ma doare , si ma simt slabita. Imi pot observa pielea palida. 

    -Ai venit aici ca sa iti bati joc de mine?  il intreb calma si indiferenta. Oh , daca as fi avut cu ce , l-as fi omorat fara sa stau pe ganduri.

    -Nu. Am venit sa vad cum mai esti.

    -Ai vazut cum sunt. Acum de ce nu pleci dracului?Am si asa destule probleme.

    -Am auzit ca ii cam cauzezi probleme lui Pall...

    -Aa da?Imi pare rau sa te anunt , dar am sa fac tot posibilul ca sa ii fac probleme. Si , de ce nu , chiar si tie. Si asa sunteti niste rahaturi! Ii spun cu scarba

   -As putea sa te violez chiar acum , si sa te fac sa suferi cum nu ti-ai imaginat vreodata! se rasteste acesta la mine .

     -Si de ce nu o faci? il intreb cu aceeasi indiferenta

    Ma priveste , oarecum uimit de curajul meu , si cu mila fata de cum am ajuns. Stie ca nu am vorbit serios , si totusi , imi da tricoul jos, aruncandu-l pe podea si tragandu-ma mai aproape de el, ajungand sa ii simt respiratia , zicand: 

   -Nu ma crezi in stare? intreaba zambind , uitandu-se la corpul meu , apoi la fata mea.

  -Nu. ii spun serioasa

   Zambetul ii dispare de pe fata , si il imping de langa mine cu putere. Ma rastesc la el , incepand sa plang. Furioasa incep sa dau in el , oprindu-ma apoi , cand ma impinge pe saltea. Izbucnesc in lacrimi , si baiatul vine si imi baga seringa in vene. Inainte sa imi pierd luciditatea de tot , il vad pe Kollin cum se apropie de mine si imi pune tricoul pe mine. Imi sterge lacrimile si ii vad buzele cum i se misca. Nu mai aud nimic. Ma concentrez si mai aud doar "poimaine" , si cad prada drogurilor.

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now