Capitolul 12

2.7K 117 2
                                    

   Pall veni langa mine , luandu-ma usor de mana , si indreptandu-ma catre o masina neagra. Intru , acesta asezandu-se langa mine , fara sa dea ochii cu mine. Priveam pe fereastra , incercand sa memorez locul acesta. Il aud vorbind.

   -De ce ai fugit?Era de inteles ca te voi gasi. spune acesta calm

  Evit sa ii raspund , uitandu-ma in jos.Incepe sa rada , spunand: 

   -Nu e amuzant cand iti vezi prietenii ca se distreaza , in timp ce tu esti intr-un asa mare pericol?

  Imi intorc privirea catre el , acesta facandu-mi semn sa ma uit pe fereastra. Nik , Darcy , Damian , Kate si Kollin , intrand pe usa barului , razand si facand glume. Darcy si Kate , erau la fel de vesele ca in momentele cand eram toate trei impreuna , dar acum era altceva. Se vedea pe fata lor ca sunt indragostite , mai ales ca , fiind fiecare la brat cu Damian si Nik , se vedea cat de fericiti erau toti impreuna. Am zambit , stiind ca sunt bine si in siguranta. Kollin , era in urma lor. Tocmai cand inchidea usa de la intrare , masina se puse in miscare si pentru o secunda ne-am privit amandoi. Vad doar cum iese afara si priveste lung , cum masina noastra se indeparteaza , exact ca in ziua in care fusesem luata. Pall ma priveste. Refuz sa ii dau satisfactia de a ma vedea trista , si incep sa zambesc. Cred ca si-a dat seama ca sunt fericita pentru prietenele mele , si ca probabil nu mai simt nimic pentru Kollin. 

   ~intre timp~ 

  Kollin intra inapoi in bar. Isi vede prietenii la o masa , apropiindu-se de ei.

  -Hei , s-a intamplat ceva?Intreaba Darcy

  -Nu..totul e ok.

  -Esti sigur?Inainte erai mult mai vesel... adauga Nik

  -Nu.Nu e nimic! zice acesta zambind

     Isi continua veselia pana seara tarziu , cand spiritele se incing , ei devenind din ce in ce mai beti. Barul trebuie inchis , dar Kollin indeasa in buzunarul sefului cateva bacnote de o suta de dolari si raman sa isi continue petrecerea. Darcy si Kate pun muzica de club , incepand sa danseze lasciv in jurul lui Nik si Damian. Darcy isi onduieste coapsele , Nik zambindu-i pervers , in timp ce intr-un alt colt al barului , Kate ii danseaza in poala lui Damian. Aceasta incepe sa il sarute pasional , deschiindu-i camasa , punandu-se peste el. Incep sa se dezbrace , jucandu-se pervers unul cu altul pe canapeaua din bar. Nik ii da jos maieul lui Darcy , iar cand ajunge la sutien , si incepe sa o sarute pe gat , Kollin decide sa iasa afara , sa isi mai limpezeasca mintea , lasandu-si prietenii sa isi faca de cap. Isi aprinde o tigara si se gandeste la ceea ce vazuse azi. Inca era lucid. "Oare fusese real?" Fiind pe mana lui Pall , nu avea cum sa fie real.Si totusi , ideea de a o revedea dinnou ii trezea un sentiment placut. Nu ii placea asta. De cand ea parasise casa , cei patru , Darcy , Nik , Kate si Damian nu mai adusesera nici o vorba de ea. Cel putin , nu in preajma lui. Nu o uitase , nu avea cum , caci nu isi putea alunga imaginea trista cand o parasise pentru ultima oara. Si totusi...nu intelegea ce e cu el. "E probabil din cauza alcoolului" isi spune , intrand inauntrul barului. Se opreste in loc insa , cand vede cele doua imagini ale prietenilor sai , si decide sa ii lase sa isi continue treaba , mergand pe jos acasa. Incepe sa rada , la faptul ca cu cateva luni in urma , Darcy si Kate reprezentau doar niste viitoare tarfe pentru amicii lui. Iar acum , Se satisfac reciproc pe canapeaua unui bar. O imagine foarte.... incepe sa rada. Se lasase seara , si decide sa ia un taxi pana acasa. Intrand in camera lui , se dezbraca si se baga in patul moale. Pentru prima data se gandeste la fata aceea. La cum o aduse la el , cum o daduse atat de usor. La cuvintele pe care i le spusese atunci la bal si la felul in care incerca sa nu isi arate frica fata de el. Isi formase o imagine atat de...rea fata de el. Il considera atat de crud. Si probabil era , avand in vedere cu ce usurinta a trimis-o la vechiul lui inamic Pall. O considera pe ea ca pe o oferta de pace intre cei doi. Iar timpul nu mai putea fii dat inapoi. Se ridica si isi toarna in pahar scotch, privind pe fereastra. Se intreaba.."oare a adormit dinnou plangand , cum obisnuia sa faca cand era aici , sau incearca sa fie tare? Sau...e moarta , si totul a fost doar imaginatia lui?" Nu stia.O parte a lui ii interzicea sa se gandeasca la ea , dar cealalta parte ii zicea sa faca ceva.Nu stia cum sa reactioneze la sentimentele noi ce ii aparusera , si continua sa isi lase imaginatia sa zboare , facandu-si scenarii si imagini ale ei in momentul acesta. 

   Nu stia ca , defapt , fata se afla intr-o camera atat de sumbra si intunecata , alaturi de un miros intepator. Ca defapt , privesc amandoi la acelasi cer instelat. El cu o oarecare speranta , iar ea cu ura si dispret. La cum a trebuit sa retraiasca momentul acela mizerabil , care o facea sa se simta atat de parasita. Era fericita , deoarece prietenele ei erau bine si nu duceau lipsa de nimic. Asta o incurajase enorm . Nu se mai simtea vinovata si de soarta lor. Iar pe de alta parte , simtea o ura atat de puternica fata de baiatul in care isi puse ultimul gram de speranta in momentul in care a fost luata de langa prietenele ei , ajunsa in infernul lui Pall. Toate gandurile ei erau inutile si stia asta , dar in adancul sufletului ei , isi facuse o promisiune de care putea sa isi mai agate alte sperante , unele care sa o faca sa fie tare si sa nu renunte. Avea de gand sa sa plece cumva , sa scape dinnou la prima ocazie care ii va aparea in cale. Prinsa dinnou sau nu , trebuia sa incerce. Trebuia sa se intoarca si sa ii faca sa sufere

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now